Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satelitski internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 62763 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple iPhone 4
Ti koristis wireless, to koristim i ja... to lici na sat net jer ide kroz vazduh, al' to je sve od toga Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bas sam faca

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 74
Zastava Srbija - Stubica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
LG KU250
Nemoj poistovecivati wireless i sat-net, to su mnogo razlicite stvari. Kao sto su razlicite zemaljska i satelitska televizija recimo.

Poz....
IP sačuvana
social share
POZ....
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
koristim sat net. kad nema adsl to je jedino resenje. dial-up upload sat dowload.brzina stalna dok ne potrosis dozvoljen broj gb 1 2 3 do 4.posle toga ide nocu super dok kad je guzva preko dana pada drasicno.sat +tel +provajder cena prava sitnica. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Krrr

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 217
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
189e za 1g dowload offline 2MB/s dnevno no fastsurf
240e sa fastsurf-om
« Poslednja izmena: 24. Dec 2006, 11:46:44 od vmikiv »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ona misli da zna ...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Evo da osvezim malo ovu temu sa par pitanja.
Zna li neko za pocetak dali se isplati uzeti opremu za jednostarani ili dvostrani net
Jer za pocetak bih hteo da koristim jednostrani (bez placanja) tj da koristim takozvani "temp" folder, znaci da mi stize sve sto neko skida
Dali neko koristi satnet u nasoj zemlji, kakva su iskustva, svaki dan slusam kako nekome radi bruka dobro a neko kuka
Koje su cene za jednostrani i za dvostrani, interesuje me flat, i sa posebnom I.P. adresom.
za pocetak toliko
hvala
IP sačuvana
social share
Ako nesto zelis da uradis nacices nacin, a ako ne zelis nacices opravdanje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
gde imaju naj jeftinije sat kartice u beogradu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
pogledaj po sajtovima nekih vecih dilera,zabranjeno je davati imena prodavnica na forumu  Smile

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pitanje: nije sat-net no kako i koliko rade kriptovani kanali i na kojim Sat karticama u odnosu na neke opste poznate sat-ricivere i na brzinu objavljivanja kljuceva. Naravno tu bi sat-net dosao kao dodatak gledanju sat-tv kanala preko PC.ja i TVout.a a na TV koliko je ta kombinacija isplativa u odnosu na stand alone riciver i kakve su prednosti i mogucnosti skidanje tudjih porudzbina tj. skidanje ne znam ti ni ja cega sa net.a. Hvala unapred na odgovoru!
IP sačuvana
social share
bez potpisa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Koristo sam modemski,satelitski,sad sam na WI-FI i mogu vam reci da je najeftiniji i naljbolji samo ga treba bas fino podesiti.Probao sam satelitski internet kombinacija modem-satelit brzina 256kbs cena 1200 din aliiii moj bato cim skines 4gb gotovo,ali zato sam se naskidao preko besplatnog satelitskog interneta mereno otprilike pa mislim na muziku,programe,igrice preko 200gb i to samo ono sto sam ja odabrao tj sto mi se sviđalo koristio sam program-Mega SkyNet EdNet koji je najbolji u njemu samo podesis ekstenzije sta hoces da ti pada u komp i to je to,ako podesis sve ekstenzije pocev od exe,rar,jpg,pdf,tar,html,eml,avi,mpg,itd... ima brate da napunis komp od 160gb za 1min to sam probao i nikad vise brzina je kod mene bila 4mbs ljudi to su ekstremno velike brzine jer kad otkacis sve ekstenzije verujte mi citav internet ti padne u komp za samo 1min i to na hard disku od 160gb,e zato sam ja samo otkacio u programu mp3,exe,rar ekstenzije i to da mi skida od 3mb do 5gb.Mogu vam samo reci da je predivan osecaj kada zavrsim tj prekinem grebovanje sa satelita i pogledam sta mi je palo sa satelita,tu je bilo razne muzike i najnoviji hitova ali i stari,pa najnovije programe,igrice i to sve za djabe.Od opreme vam treba satelitska antena usmerena na Astru 19,2 stepeni velicine 120cm,skay star 2 satelitska kartica i normalno komp sa sto vecim hard diskom,i makar procesor od 2000 sa 256 mb memorije.Plus sto mozete da uzivate u satelitskoj televiziji ali kad ne skidate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 145
Zastava Selo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ako koristim gprs za upload a satelitski internet za download, koliko bih placao taj upload (pod pretpostavkom da dial-up koristim za surfovanje i nalazenje linkova...)
Dakle, da pojasnim: Koliko bih placao recimo mesecno upload za gprs ako je sve sto bih radio na ovaj nacin 1) ukucavanje linkova za download i 2) download fajlova?
Unapred zahvalan Smile
« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 16:46:24 od crnakravabelomleko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.