Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 08:32:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 220178 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia Luvmya 520
Tvoj odraz u ogledalu, Slobadidi? Vi ste dve strane istog novcica, neverovatno je da jedini ti to ne vidis.  Smile Smile Smile
A gde ti to vidis ?
Mene uporedjujes sa osobom koja boluje od psihoze, osoba koja tvrdi da je reinkarnacija Tome blizanca ( Isusovog ucenika ), da je on "spasitelj" kojeg ce pratiti milioni i da ce se svi koji njega ne slusaju i ne pokaju se zazaliti ?
A ja govorim potpuno suprotno, da sam po znacaju niko i nista ( 0% egoizma ) i da je svaki covek isti po znacaju
a potpuno razlicit po ulozi koju ima.
Citat: taxtex
Ovde je uvek po starom jer je taj tip foruma-šarenolik je i nije tematski.
 Zlatno pravilo rasprava jeste - ne upuštati se kad i ako ne vodi ničemu. Postoje pametne i besmislene svadje.
"Sve po starom" se odnosilo na pojavljivanje osoba koje krese pravilnik foruma "na neodredjeno".
Sve rasprave (bile one u skladu sa pravilnikom foruma ili ne) daju rezultat, makar taj rezultat bio da obe strane nisu u pravu. U tome i jeste stvar, ako ulazimu u raspravu ajde da je i zavrsimo, ajde da vidimo ko stoji iza istine
(stvarnosti) a ko stoji iza lazi (fantazija). A to i jeste ovaj podforum, ovo nije podforum gde se iznose misljenja, ovo je forum gde se vidi sta je levo a sta je desno.
Citat: decky999
Bole tebe ushi ti imas chvarke a mi obican plebs mora da se suzdrzavamo  Smile
Sta to uopste znaci ? Jel' on platio bureku da ovde moze da nekontrolisano iznosi neistinu o drugim clanovima ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
HTC One
Citat
"Sve po starom" se odnosilo na pojavljivanje osoba koje krese pravilnik foruma "na neodredjeno".

Reci kako krse, da ih odmah prijavim.  Smile

Citat
ajde da vidimo ko stoji iza istine (stvarnosti)

Smile Smile Smile

Gde se razlikujes od Slobe? Obojica tvrdite da znate istinu, a istinu niko ne zna. Ti mozes tvrditi da je istina jedna, ali ne mozes znati da je ta jedna istina ona koju ti iznosis.

Citat
Sta to uopste znaci ? Jel' on platio bureku da ovde moze da nekontrolisano iznosi neistinu o drugim clanovima ?

Placam i dalje, kvartalno. To ti je kao razlika izmedju free usera i premuim accounta na download hostovima. Plati i ti, pa da ravnopravno razgovaramo.  Smile

« Poslednja izmena: 25. Mar 2011, 12:19:59 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia Luvmya 520
Gde se razlikujes od Slobe? Obojica tvrdite da znate istinu, a istinu niko ne zna. Ti mozes tvrditi da je istina jedna, ali ne mozes znati da je ta jedna istina ona koju ti iznosis.
Apsolutna neistina.
Istina je rec o onome sto postoji, rekao sam da svi ljudi govore istinu o necemu.
Rekao sam da govorim istinu, sto i dokazujem, a ne da sam ja jedini koji govori istinu.
A narocito to sto nikada nisam rekao da ja znam nesto sto niko ne zna, ili da govorim istinu koju niko drugi ne govori, sto je karakteristika koja definise slobudidija.
Istina je ekstremno povrsna, neutralna i nezavisna, recimo "Covek vozi bicikl" to je istina koja govori o bicu koje je u pokretu na prevoznom sredstvu. Istina se ne bavi sa kako je do necega doslo, zasto i kada.
Za istinu ne postoji vreme, istina postoji samo "sada i ovde".
Pravni sistem koji postoji kod coveka zloupotrebljava rec "istina", posto se u njemu "svedocenjem" istinom moze proglasiti nesto sto nije istina, bas kao sto se krivim proglasavaju ljudi koji nisu krivi ni za sta, ili se krivice oslobadjaju samo neki.
Kao recimo ti, ti za istinu/stvarnost nisi kriv za svoje ponasanje, ali se ovde "oslobadjas" "krivice", dok neki drugi odgovaraju za "tu i takvu krivicu".
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.133
mob
HTC One
Idemo opet... vidis li da ti tvrdis da znas istinu... i to na nacin da je istina tvoje vidjenje sta istina jeste a sta nije. Nigde nikad ne kazes misljanja sam, smatram da, moguce je... uvek - to je to, ovo je ono.

Drugaciji nastup ali sustina ista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia Luvmya 520
Idemo opet... vidis li da ti tvrdis da znas istinu... i to na nacin da je istina tvoje vidjenje sta istina jeste a sta nije. Nigde nikad ne kazes misljanja sam, smatram da, moguce je... uvek - to je to, ovo je ono.

Drugaciji nastup ali sustina ista.
Pored tvrdnje da govorim istinu, tvrdim da i svi drugi ljudi ( mentalno uracunjivi ), ukljucujuci i tebe znaju i govore istinu.
Objasnio sam sta je istina, ukoliko ti zelis da dokazes da to objasnjenje/definicija (a ne "vidjenje") nije nesto sto vazi za sve ljude da li bi bio ljubazan da ti das tvoje objasnjenje/definiciju koja vazi za sve ?
Istina nije "vidjenje" ili "misljenje" istina je duhovni ( posto je istina samo rec koja nije materija nego je duh/nematerijalna dimenzija )standard/zakon koji je neoboriv koji ne moze da se prekrsi, moze samo da se ignorise.

slobadidi tvrdi da je "istina" nesto sto samo on govori i samo on zna, a ne nalazi se u stvarnosti, sto je u potpunosti sasvim drugacija sustina.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Apple 
sto bi rekli.. ne priCaj tamo, nabodi gaaaa, naaaabod ga, nabodi gaaaaAa  Smile
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Aha, sto pitas?  Smile
Zato što očekujem malo više ozbiljnosti u rešavanju problema a ne podpirivanje vatre.
 Dovoljno ste odrasli obojca da neko pomalo popusti i da se rasprava koja ne vodi nikud zaustavi.

e mrm nesto i ovde da kazem i o tim masonima, previse smo mi sitna ili su oni krupna riba da bi mi mogli nesto da promenimo ovo sto nam se desava....sta ja tu mogu, ma necu da mi prolaze uzaludni trenutci ovog zivot bzvz, mrm da uzivam, da pijem,da se zezam ma sve a masoni i iluminati(kakogod) ma nek cepaju....xD

Prijatelju moj, nažalost, ovde si jer si tako rešio, tu si ne da bi jeo, pio, drogirao se ili jurio žene, materijalno bogatstvo i slavu već zato jer treba da učiniš nešto da ovaj svet bude bolji.
  Ovaj život je iskustvo a mi smo ovde možda i dobrovoljno.  Ljude se moraju probuditi iz zatvora koji žive u umovima.
 Postoje sile u svemiru koje bi nam pomogle ali nema mešanja dok se čovek ne probudi i shvati da je rob-tek tada nam se može pomoći jer u suprotnom ništa ne bi shvatili i pali bi u neko novo ropstvo nekih novih javnih ili skrivenih tirana. Protraćiti svojih "5 minuta" na ovoj planeti je zaista tragedija jer mi smo energija, beskonačna bića a ovo je jedan kratak period našeg boravka ovde..
Mi imamo iskustvo na zemlji, mi smo spiritualna bića sa blokiranim čakrama a umovi nam slabije rade usled svih otrova koje unosimo(fluoride, msg, aspartame...). Da ne spominjem elektromagnetna zračenja, haarp vojno postrojenje i telefonske kule koje itekako utiču na psihu ljudi.

Naravno, možeš da živiš tako da se praviš kako te se ništa ne tiče, da budeš kao ona tri majmuna koja ne vide ne čuju i ne govore ali sada je vreme, sada je trenutak kada ljudski rod mora da ustane i kaže da je dosta jer smo na ivici ozbiljne eskalacije opšteg nezadovoljstva.
 Mi smo praktično u trećem svetskom ratu a i dalje buljimo u mobilne, ipod-e i sl.
« Poslednja izmena: 26. Mar 2011, 08:05:14 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 

eyepheelYU

Kazes da imas 0 % egoizma , Smile   

« Poslednja izmena: 26. Mar 2011, 17:33:10 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
istina ne postoji
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Kako ja ne videh ovu temu pre?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 08:32:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.