Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 17:27:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 209722 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Neće još dugo kabalisti. Postoje grupacije koje rade na njihovom uništenju i sada se dešava veliko prestrojavanje i panika i ako ne počne treći svetski uskoro(što su te grupacije zaustavile par puta), onda će ta satanistička marva da bude pobijena. Postoje jako opasni ljudi i jako moćni ljudi koji rade na tome da se kabalisti zaustave u svom nastojanju da od sveta naprave novi 4-ti Rajh.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
HTC One
Citam temu pa me jedna stvar zanima... da li vi o satanizmu i vezi sa raznim udruzenjima govorite kao o cinjenici postojanja satane/necastivog/mracnih sila ili u smislu psihopatologije u glavama pripadnika tih udruzenja/grupa koji veruju da tako nesto postoji te stoga deluju u skladu sa tim uverenjima?

Ne pravi razliku kada se dodje do odredjenog sablona ponasanja, ali ne znam da li govorite o tome kao da oni stvarno rade za lucifera i pripremaju teren za njega ili su samo budale koje veruju u glupost?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Tesko pitanje ,
Licno mislim da je sve usled nerazumevanja

Po religiji ,

Tradicionalno Bog je dobar  a Satana los ali to je neobrazovanost ljudi .
Jer cak do treceg veka Satana se nije ni pominjao da postoji.
Bog je prema Bibliji ubio oko 2.5 miliona ljudi a Satanojlo je bio odgovoran samo za njih 10.
Bog je stvorio Adama genetskom manipulacijom i drzao ga je u kavezu ili raju, kako se uzme ,poput zamorceta ,
stvorio mu je zenu zbog cije greske ga je kasnije isterao oduzimajuci mu dan poklon vecnog zivota ,
Satanojlo je bio iskusenje i zmija .
U kabalizmu zmija se predstavlja znakom mudrosti i iskusenje znaci radoznalost i znanje ,sloboda od pravila i postojecih ustaljenih dogmi . Adam je tek proterivanjem iz Raja dobio slobodnu volju .
Satanojlo je ideja ,revolucionar koji se bori protiv postojeceg poretka ,nekog ko bi zeleo da uzme stvari u svoje ruke jer smatra da moze bolje da upravlja .
U knjizi Enocha koji opisuje odlazak na nebo u besumnim kocijama gde svetlost moze da se poveca i smanji
vecin se obraca bogu kao "Izabranom" sto znaci da biblijski Bog dobio tu titulu.
U Bibliji se takodje Bog prica Andjelu o stvaranju Adama "po izgledu na nas" zasto je koristio tu zamenicu NAS zasto nije rekao po izgledu na mene.
U svakom slucaju Biblijska prica vise lici na posetu vanzemaljaca nego na nekakvo suprimno ,omnopotentno bice
Bog je u bibliji ljubomoran ,stalno preti, ,arsenista ,ubica i neko ko lako povlaci oroz i unistava stvari oko sebe .
Dakle treba preispitati njegovu ulogu u bibliji i njegov pokusaj i motivaciju da preuzme Bogov polozaj .

Po Kabali

Zmija se predstavlja znakom mudrosti i brojem 666 iskusenje znaci radoznalost i znanje ,sloboda od pravila i postojecih ustaljenih dogmi .

Po Zakonu

Crkva Sotone je religiozna organizacija koja ne dozvoljava nikakvo koriscenje narkotika ili vatrenog oruzija i koja se strogo pridrzava zakona . Njen motiv je postizanje licne slobode .

Po Holivudu

Satana je mrak ,zlo ,sila tame  koja se hrani negativnoscu i strahom  nevinih i neduznih i nevernika ,
i koja zeli da ubije sve i preuzme ovaj svet ... ????

Preuzme od koga ...? Kao da svi vec nisu robovi parama i bankarskom sistemu i holivudskim lazima .

Po Pentagonu

Satanisti su svi muslimani i teroristi .

Po Psihologiji

Svi imamo mracnu stranu u sebi ,ako je hranimo "sranjem" sranje moze da ocekujemo .

Po Zatvorskom sistemu

99% zatvorske populacije u svetu su Boziji Vernici  koji su prekrsili sve zapovesti znane i neznane ,
        kako je moguce da toliki nemoral dolazi iz redova ljudi koji veruju u Boga ,
       Neznaju sta je dobro a sta je lose pa je dosao djavo da ih prevari i natera da izvrse zlocin .
        To nebi trebao da bude vise izgovor za kriminalce .

Za Budale koje ubiju ili zrtvuju dete za dobar biznis kao sto je to praksa nekih Afrikanaca danas u Evropi ,
smrt nije dovoljna kazna .
Za Halapljive Bankare koji kradu pare od mnogih da bi zadovoljili svoje licne potrebe blagostanja smrt nije dovoljna kazna.
Za Lazljive politicare koji pocinju ratove smrt nije dovoljna .
Za Armiju koja koristi nehumana sredstva za ubisvo masa ili pojedinca smrt nije dovoljna.
Za Advokate koji brane siledzije i ubice smrt nije dovoljna .
Satana ne pravi oruzija masovnog unistenja vec ih covek pravi.
Satana ne sece Dzungle i Sume  vec ih covek sece .
Satana ne unistava okolinu u kojoj zivi vec je covek taj koji je zasrao.

Sa Vanzemaljske strane gledanja ,

Bilo bi lepo postaviti svoje "ljude " zadnjih 50 godina na sam vrh kljucnih pozicija ,
tako da se svet moze sutra lakse preuzeti.
« Poslednja izmena: 18. Dec 2011, 13:34:06 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
 Ne branim veru ili nešto, bilo šta,  nejasno je šta je tebi tako privlačno u satanizmu kad vrlo dobro znaš da se satani mole svi političari na jakim, odlučujućim pozicijama, da direktno komuniciraju preko obreda (pogledajte Spirit World i nastavak Spirit World 2 Alien Kabbalah).
 Naravno da mnogi ne mogu da poveruju ali sto posto je istina da neki od visokih zvaničnika učestvuju na obredima gde se žrtvuju mala deca i sve to u slavu sotone.
  Izgleda da postoje sile dobra i zla, koje se bore za naše duše kad nam umru tela(telo je biološki kompjuter, ako si telo kaži mi kako pokrećeš srce i organe....). Niko te ne tera da veruješ u bogove, boga, šta god ali.. zar nečastivog uzdizati kao dobrog.... Smiley 1
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Citam temu pa me jedna stvar zanima... da li vi o satanizmu i vezi sa raznim udruzenjima govorite kao o cinjenici postojanja satane/necastivog/mracnih sila ili u smislu psihopatologije u glavama pripadnika tih udruzenja/grupa koji veruju da tako nesto postoji te stoga deluju u skladu sa tim uverenjima?

Ne pravi razliku kada se dodje do odredjenog sablona ponasanja, ali ne znam da li govorite o tome kao da oni stvarno rade za lucifera i pripremaju teren za njega ili su samo budale koje veruju u glupost?
Sto rece Alex, slazem se sa njim u gotovo celosti. 
Postoje grupacije koje veruju u Satanu kao entitet.
Postoje grupacije koje smatraju da je Satana zlo u ljudima ili "mracna strana" koju sam pominjao od kada sam doshao na ovaj forum koju jos mnogi pokusavaju da deshifruju.
Postoje grupacije koje smatraju da je Satana donosilac svetla.
Itd.  Sve je to subjektivno.

Ja sam Satana odavno vec ovde  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
HTC Wildfire S

Drug đavlo ne postoji kao što ne postoji bog. Smiley

Ali kad bi se kobajagi pravili da postoji, bio bi skroz kul tip. Smiley  Smile
Good Guy Lucifer

Satanizam nema veze sa kultovima, žrtvovanjem, opičenim ritualima koji uključuju krv, klanje i ostalim budalaštinama koje ljudima padnu na pamet kad čuju reč satanizam.
"Satanizam" je ništa drugo do naziv (zalepljen od strane Božine administracije) za ljudsku potrebu da se spozna i istraži priroda, njeni zakoni... i da se unapredi. Smiley
Zarad dobrobiti ljudi. Smiley

Uostalom.
Zato danas živimo duplo duže nego prethodnih hiljada i hiljada godina unazad. (hvala medicini)
Uostalom.
Zato nas danas ima 7 milijardi. (hvala celokupnoj nauci)
Uostalom
Zato danas imamo mnogo više komfora i ulepšali smo sebi život više nego svih ovih godina daleko unazad. (hvala tehnologiji)

I to ne staje.
Evoluira.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0

Drug đavlo ne postoji kao što ne postoji bog. Smiley

Ali kad bi se kobajagi pravili da postoji, bio bi skroz kul tip. Smiley  Smile
Good Guy Lucifer

Satanizam nema veze sa kultovima, žrtvovanjem, opičenim ritualima koji uključuju krv, klanje i ostalim budalaštinama koje ljudima padnu na pamet kad čuju reč satanizam.
"Satanizam" je ništa drugo do naziv (zalepljen od strane Božine administracije) za ljudsku potrebu da se spozna i istraži priroda, njeni zakoni... i da se unapredi. Smiley
Zarad dobrobiti ljudi. Smiley

Uostalom.
Zato danas živimo duplo duže nego prethodnih hiljada i hiljada godina unazad. (hvala medicini)
Uostalom.
Zato nas danas ima 7 milijardi. (hvala celokupnoj nauci)
Uostalom
Zato danas imamo mnogo više komfora i ulepšali smo sebi život više nego svih ovih godina daleko unazad. (hvala tehnologiji)

I to ne staje.
Evoluira.  Smile
da ne poznajem istinu bio bih zbunjen do kraja nepoznavanjem ovakih stvari. tesla i ostali majstori jakog svetla ne mogu ovde osvetliti ovoliku tamu,nema pomoci. nema veceg proklestva od znanja. sa tim padom pocela je cak i sama smrt a i pakao se puni znanjem kao vrc opojnim vinom,ko ga sledeci proba biva i sam mrtav "pijan"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
HTC Wildfire S
Citat
nema veceg proklestva od znanja.

Riiight.  Smile

Meni je užasno kako religija ovako unakazi nečiji um. Smiley

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

sciencevsreligion.jpg
(42.32 KB, 800x600)
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Pozdrav ,
Ne bi trebao prijatelju da se pozivas na Teslin karakter on je bio slobodniji duh nego sto mu ljudi prepisuju  ,
On je mozda srpskog porekla ali niti je rodjen u Srbiji ,niti je imao srpsko drzavljanstvo ,niti se skolovao u Srbiji niti je posecivao Srbiju ili bio tamo poslovno ili na odmoru.
Teslin otac je bio pop ali Tesla nije bio pravoslavac niti hriscanin i to je vise puta izjavo u novinama .
Cak sta vise On je rekao da kada bi morao da izabere religiju njegov izbor bi bio Hinduizam i Vedic sanskrit .

Boziji Cocvece kad vec mislis da znas bolje, ne razumem,zasto te mrzi da lepo otvoris diskusiju i odgovoris White Goi sa primerima Adama od 930 godina i Eve od 940 godina starosti ili Noah ili Enocha i Abrahama i na primer obrazlozis zasto je Enochovo prisustvo u Bozijoj prisutnosti prouzrokovalo brze starenje od njegovih predaka te je ziveo samo 365 godina i tako to interesantne stvari sa tvoje strane gledista ,ne samo citiranje knjige ,vec njeno tumacenje i objasnjenje .

Ovo sto si gore naveo zvuci mnogo kao klevetanje protiv sticanja znanja ,
sto je prilicno mracna stvar sama po sebi .
Ne mislim da povredim tvoj ponos ali sve sto imas oko sebe i na sebi je ljudski produkt ,
koji je nastao kao direktni uticaj ljudskog znanja .
Pastir si ,pogledaj samo koliki je put od sisanja ovce pa do proizvodnje lepog dzempera,
bez primene ljudskog znanja to ovcije runo nebi nicemu vredelo ili sluzelo.

Postoji grupa hriscana koja veruje da je diskriminacija protiv greha opravdana po "Timotiju"
i da je sve sto je pogresno treba da bude napadnuto i unisteno bez milosti .
Ta crkva i njeni clanovi su najomrznija porodica u Americi .
« Poslednja izmena: 08. Feb 2012, 23:29:40 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
da ne poznajem istinu bio bih zbunjen do kraja nepoznavanjem ovakih stvari. tesla i ostali majstori jakog svetla ne mogu ovde osvetliti ovoliku tamu,nema pomoci. nema veceg proklestva od znanja. sa tim padom pocela je cak i sama smrt a i pakao se puni znanjem kao vrc opojnim vinom,ko ga sledeci proba biva i sam mrtav "pijan"
Da se Tesla rodio par vekova ranije, takvi kao ti bi ga spalili jer oduzima svetlo od Boga, i stavlja sebe na njegovo mesto. 

Tesla
Omiljeni Srpski naucnik koga niko nije postovao u Srbiji. Zvuci mi poznato.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 17:27:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.