Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 19:20:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 217839 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Scena iz filma Hadersfild, ispovest bivesg okultiste koji je upraznjavao jogu i meditaciju. Pojacajte ton i pazljivo odgledajte video do kraja...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
  Можда би била греота спојловати добар филм(а чуо сам да ово јесте један од тих) па би због тога можда боље било одгледати цео јер, колико знам из прича од раније, радња има везе са сатанизмом?
 У сваком случају ево целог филма а ко неће нека гледа овај одломак изнад који је конкретно везан за тему:
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia Luvmya 520
Nekad je kod nas država lepila šund na omotima stvari. To je na neki način odrednica kvaliteta.
Kičem i šundom se bave posebne nauke, sociologija npr. i definiše ih kao kulturu namenjenu širokim masama ali bez stvarne umetničke vrednosti. Kvalitet određuju brojni pokazatelji, između ostalog kreativnost, orginalnost, dubina, poruka koja se šalje itd...
Velika scena je pozornica kiča. On je tu da zabavi, prost je, lako razumljiv, nema dubinu. 
Nekada je postojala i " sveta inkvizicija ", ali je zdrav razum doneo zakone koje imamo danas.
Jedini preostali trag inkvizicije je porez na eksplicitni materijal.
Samo ti nastavi da satanizujes sve sto nije tebi po meri i verujes u bajke o " kvalitetu i vrednosti muzike "....

Pitao sam te koji to covek ima moc ( nad drugim ljudima ) u odredjivanju " kvaliteta i vrednosti muzike " ?
Ti ocigledno ne shvatas razliku izmedju zakona koji vazi za sve ljude i subjektivnog misljenja.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Ko određuje šta je dobro?
Svako ko je u stanju da uoči razliku između jeftine reprodukcije i umetničke slike Van Goga.
I ako je primer iz slikarstva u suštini se radi o istoj stvari. Samo što je ovde to uočljivije.
Ne satanizujem nikog. Kapiram da ima ljudi kojima se više sviđa poster Brus Lija od Van Gogovog autoporteta i prihvatam to. Brus Li je mlađi, lepši, razvijen, dok Van Gog izgleda malo jadno.
Sa druge strane ja licno nisam u nikakvoj obavezi da cenim rad autora postera. I ako se oba slučaja radi o slikama ljudi, mogu mirne savesti da kažem da poster nema nikakvu umetničku vrednost, da u njemu nema kreativnosti, orginalnosti, dubine...
Od nikakvog značaja nije činjenica što se taj poster prodao u milion primeraka, dok slike Van Goga za njegvog života niko nije hteo da kupi.

Ista stvar je u svim granama umetnosti. Svuda ima onog što vredi i ono što je lišeno umetničke vrednosti. Neko pravi razliku, neko ne, neke jednostavno nije brga.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Odgledao ovaj klip gore, i ja ne vidim vezu sa Satanizmom i Ritualima, to jest, u cemu je poenta klipa?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
Odgledao ovaj klip gore, i ja ne vidim vezu sa Satanizmom i Ritualima, to jest, u cemu je poenta klipa?

Meditacija i Joga predstavljaju tezak oblik paganstva i satanizma. Nisam verovao Miroljubu Petrovicu i njegovim nebulozama sa predavanja, pa sam licno hteo da se uverim da li je to tacno ili ne...

Krenuo sam sa meditacijom i koracima za trece oko i vodica. Taj vodic se predstavlja kao neka vodeca tacka, a kasnije se ispostavlja da se krije demon u beloj svetlosti i polako se otvara i prikazuje

evo snimka, ko bude imao vremena neka odgleda lagano ceo. Ja sam momentalno prestao kada je pocela neka svetlucava kugla da mi se pojavljuje u sobi, i nikakve zdravstvene probleme niti psihicke nisam imao. Cim sam poceo da ispitujem jogu i meditaciju sve je kao na klipu

« Poslednja izmena: 23. Maj 2013, 10:04:20 od sasa-994 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0

Meditacija i Joga predstavljaju tezak oblik paganstva i satanizma. Nisam verovao Miroljubu Petrovicu i njegovim nebulozama sa predavanja, pa sam licno hteo da se uverim da li je to tacno ili ne...

Krenuo sam sa meditacijom i koracima za trece oko i vodica. Taj vodic se predstavlja kao neka vodeca tacka, a kasnije se ispostavlja da se krije demon u beloj svetlosti i polako se otvara i prikazuje

evo snimka, ko bude imao vremena neka odgleda lagano ceo. Ja sam momentalno prestao kada je pocela neka svetlucava kugla da mi se pojavljuje u sobi, i nikakve zdravstvene probleme niti psihicke nisam imao. Cim sam poceo da ispitujem jogu i meditaciju sve je kao na klipu

A Pravoslavlje i ostali vidovi Hriscancstva, Islama itd. ne predstavljaju?
Sve hriscanske denominacije su zasnovane na jednim ili drugim vidom paganizma i rituala.  Pricest, krstenje, paljenje svece, slusanje popa kako lelemudi na odredjenoj frekvenciji glasa, pricanje kroz nos, krst, paljenje tamjana...To su sve oblici rituala i ostaci paganizma, tu nema nista originalno.  I sad ti mozes da kazes da je jedno dobro a drugo lose, a sam si rekao da iza svetlosti stoji demon, dakle, ko koga ovde zajebava?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 260
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0

A Pravoslavlje i ostali vidovi Hriscancstva, Islama itd. ne predstavljaju?
Sve hriscanske denominacije su zasnovane na jednim ili drugim vidom paganizma i rituala.  Pricest, krstenje, paljenje svece, slusanje popa kako lelemudi na odredjenoj frekvenciji glasa, pricanje kroz nos, krst, paljenje tamjana...To su sve oblici rituala i ostaci paganizma, tu nema nista originalno.  I sad ti mozes da kazes da je jedno dobro a drugo lose, a sam si rekao da iza svetlosti stoji demon, dakle, ko koga ovde zajebava?

Ne zajebava ovde niko nikoga, nego ti ne razumes. Hriscanstvo je vezano za Pravoslavlje ili veru u Hrista spasitelja, I kada je Hrist umocio hleb u vino, to je symbol njegove zrtvenosti, jer tada nisi imao sprej I olovku da bi nesto ostalo niti je moguce bito zarezano u zid, jer bi to mogao kao I danas neko da falsifikuje

Ali kako je tako je,

Mislim probaj da se bavis meditacijom jedno 7 dana pa ces videti kad krenu neke svetlosne figure pred ocima da ti se pojavljuju...poceces mozda I lekove da pijes

Sustina je da se energija koja te stit od tih demona smanjuje, I da to energetsko polje oslabi da bi mogao da ih vidis I da komuniciras s njima. Bog je to stavio da budes zasticen od skaradnih I odvratnih patuljaka
« Poslednja izmena: 24. Maj 2013, 01:00:33 od sasa-994 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Apple 

Najveca glupost koju sam ikada cuo ,da covek ne veruje ,kao da nije 21 vek .

Kakav bre Bog ? Kakvi bre demoni ?
Abrahamsko Jevrejsko Hriscanski I Islamski Isus Hrist je figment najvecih recenih gluposti ,
koje su prepisivane iz kulture u kulturu .

Prica o potopu je 12 hiljada godina stara I uklesana u kamenu u Jugoistocnoj Turskoj .
10 Bozijih zapovesti iz biblije su postojale zapisane u Egiptu bar 1500 godina ranije .

Ako si toliko neobrazovan da shvatis fizicke okolnosti I haos univerzuma koji su stvorili uslove za postojanje zivota
kao I univerzalnu povezanost svega u nasem univerzumu onda pocni mnogo da citas prvo o prirodi a onda o drustvu I filozofijama istoka I zapada .

Poput mnogih drugih religija na ovom svetu vecina zazire od drugih koji se razlikuju po necemu a da situacija bude jos gora ti si nam ovde jasno izjavio da si kukavica i da nikada neces sebe samoga znati jer ne smes da pogledas unutra sebe.

Duhovni put nije put tamo nekakve religije I nekakvih rituala I glupavih obicaja I ceremonija ,
Duhovni put je istrazivanje svoje svesti I jasnoca misli ,harmonija unutra sebe kao I harmonija sa onima oko tebe .

Toliko ima neobrazovanih uglavnom povrsno religioznih koji su stekli tu religioznost usmenim putem I nekim pricama I koji samo koce ovaj svet ,
Religija  gde moras da gradis objekte, klanjas se nekakvim svetcima I andjelima  I placas novac za izvrsenje grupnih rituala I obreda je primitivizam na najgorem mogucem nivou .
Pretvaranje takozvanih jednoboznih religija da su jednobozne  je najveca prevara ovih religija .

Religija nije kad se krstis u crkvi dok pop peva za vreme krstenja ,vencanja ili sahrane  ,
to nije nikakav duhovni rad .
Krstenje bebe dok je mala nema nikakav uticaj na njen zivot ,to je samo za roditelje.
Vencanje I razmena prstenja je postojala pre crkve ,
A sahrana I oprostaj od mrtvog tela I prazne ljusture ha ha ha ,

Jel , kad svi hriscani vec veruju u zivot posle smrti sto onda svi placu ,
zar nebi trebalo da se ljudi raduju I proslavljaju smrt kao novi pocetak .

Ljudi se bave Yogom celog zivota I imaju vitalni I dug zivot ,
Yoga je prvo o nepovredjivanju drugih zivih stvorova ,iz tog razloga mnogi koji se bave njom su vegeterijanci,
koza im mirise prijatno kao kod malog deteta , kosti su im gipkije ,imaju mnogo bolju koncetraciju ,
I znatno nizi nivo svakodnevnog stresa .
Funkcija unutrasnjih organa radi bezprekorno I osobe koje se bave yogom disu punim plucima za razliku od drugih
sto donosi mnogo vise kiseonika mozgu I celom telu .

Sta si ti tacno znao o Yogi pre nego sto si se odlucio bavis njom po sugestiji tog tipa ?
Od osam vrsta Yoga kojom si se tacno bavio tih bednih sedam dana  ?
Koju su vrstu meditacije koristio ?

Objasni vizuilizaciju boja ,intervale svog disanja ,asanu ili svoju poziciju tela I koju si tacno cakru zeleo da aktiviras I zbog cega ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
a jeste alex sad ce on da ti na sve to odgovori. decko je potpuna neznalica i treba ga ostaviti da na miru uziva u svojim zabludama... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jun 2025, 19:20:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.