Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:41:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 219575 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
 Добро речено будући да се они-Илуминати не експонирају превише тј. избегавају јавност и за комуникацију имају своје људе, такозване PR-ове.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ma novinarska lupetanja.
Kažu Džej zi iluminat. Ma ajde begaj. Običan klovn koji želi da privuče pažnju i poradi na popularnosti. Malo misterije je dobra stvar za karijeru.
Na cemu je zasnovana tvoja mrznja prema tom coveku koji je bez ijednog skandala presao put od siromastva do
ogromnog bogatstva ?
Svaki rad za novac je nerazdvojan od privlacenja paznje a narocito rad muzicara.
Citat: RavenDark
Ne bih rekao da je Iluminat, ali je jedan od njihovih pacova to je zasigurno
U budjavoj SAD jedino teoreticari zavere nisu budjavi, jel' tako ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Na cemu je zasnovana tvoja mrznja prema tom coveku koji je bez ijednog skandala presao put od siromastva do
ogromnog bogatstva ?
Osim što je pucao na druge, bio upucan, prodavao krek i bio optužen za pokušaj ubustva nožem. Stvarno bez skandala.
Ili postoji neka nova definicija reči skandal?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia Luvmya 520
Osim što je pucao na druge, bio upucan, prodavao krek i bio optužen za pokušaj ubustva nožem. Stvarno bez skandala.
Ili postoji neka nova definicija reči skandal?
Bogatstvo o kojem znaju ljudi i IRS je stekao muzikom i ostalim legitimnim biznisom. Nisam ni mislio na dane kada je prodavao kamenje a nije pao. A za incident sa nozem koji se desio krajem devedesetih nije osudjen posto nije dokazano da je bio umesan ( koliko se secam posto sam tada ziveo u SAD ).
Uvek je bilo ljudi koji mrze uspesne ljude, i to je ok, ali za price " ovi su iluminati, ovi rade za iluminate, a ovi se pretvaraju u reptile..... " su potrebni dokazi iznad svake sumnje.....
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Bogatstvo o kojem znaju ljudi i IRS je stekao muzikom i ostalim legitimnim biznisom.
Ako se bavio tim čime se bavio, onda je bogatsvo stekao i time, pored muzike, jer je i pesme prodavao pričajući o svojim gangsta danima.

A za incident sa nozem koji se desio krajem devedesetih nije osudjen posto nije dokazano da je bio umesan ( koliko se secam posto sam tada ziveo u SAD ).
Delimično je priznao krivicu i osuđen je uslovno na par godina. Ipak, to je skandal.

Uvek je bilo ljudi koji mrze uspesne ljude, i to je ok, ali za price " ovi su iluminati, ovi rade za iluminate, a ovi se pretvaraju u reptile..... " su potrebni dokazi iznad svake sumnje.....
Jay-Z nije uspešan jer će jednog dana umreti, a to znači da ne postoji.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Eye, ne mrzim Džej Zija, ne slušam tu muziku, ne znam puno o njemu, samo ono što slučajno vidim ili procitam, tako nemam osnova za mržnju prema njemu. To što sam ga nazvao klovnom, nije posledica nekog emotivnog stava prema njemu lično, već prema većini zabavljača iz džet seta. Obični zabavljači čiji rad nema neku veću vrednost. To je moj stav a o ukusima nećemo raspravljati.
Smešno mi kako on otvoreno govori kako je član tajnog drustva koje vlada svetom a ljudi se primaju na to.
Istina dobar potez za karijeru, ljudi se pale na te stvari, privlači pažnju, a to je jedna od najbitnijih stvari u tom poslu. Nema tu ništa više od toga.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 26.0.1410.64
@Eye
A gde sam ja to rekao?

Jay Z ne bi bio toliko uspesan da nije prodana dusha, jer svaki od tih klovnova-zabavljaca je prodao svoju dushu odavno da bi zaradio velike pare.  50Cent, Ja Rule, Ice Cube, Ice T, Madonna, Spears-ova, Lady Gaga...to su sve izrodi, tu su da okupiraju paznju glupog naroda da se samo jebu i opijaju po klubovima i da ne misle mnogo.

Ni nasa scena nije nista bolja, Bora Corba je bio taj koji je govorio istinu, borio se protiv vlasti i pokvarenjaka, da bi na kraju se prodao za shaku dolara i postao gori od onih koje je ismejavao.

Ja sam pripadnik benda, i meni nije stalo do novca, ja sam tu da iskazem svoje vidjenje stvari, da kazem ono sto je istina i sto je ocigledno o cemu retko ko govori.  Postoji linija izmedju umetnika i prodane dushe. Ali deshava se da po neki umetnik postane poznat i bogat, a da pri tome ne proda dushu, jer ljudi ili ne kapiraju poruku reci, ili im se samo svidja muzika.

Illuminat je prazna definicija, to je nesto sto smo izabrali da ih zovemo, te elitne skotove koji zude za dominacijom, kontrolom i koji su zedni krvi. Ja cisto sumnjam da postoji grupa koja naziva sebe Iluminati, i ako postoji, to nije ono o cemu govorimo trenutno.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.15
pitanje je sta zna? u principu, verovatno je obavezan jednom godisnje da poseti Bohemian Grove zajedno sa politicarima i ostalim seratorima iz medija pa misli da je to sam vrh Illuminatica i da se oni pitaju za vecinu stvari... Smile
a mozda samo koketira i porucuje da je verni sluga slicno kao sto to madona radi poodavno...

IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ako se bavio tim čime se bavio, onda je bogatsvo stekao i time, pored muzike, jer je i pesme prodavao pričajući o svojim gangsta danima.
Delimično je priznao krivicu i osuđen je uslovno na par godina. Ipak, to je skandal.
Jel' mozes da dokazes da je Mr.Carter " bilo sta stekao prodajom crack-a " ? ( posto to ocigledno nisu uradili oni koji su placeni da se time bave. )
Ako ne mozes, smesan si i ti i tvoje optuzbe.
Citat
Jay-Z nije uspešan jer će jednog dana umreti, a to znači da ne postoji.  Smile
Jay-Z je sada i ovde u samom vrhu uspesnosti ljudi koji se bave poslom kojim se on bavi, ako umre onda nista od toga nece postojati - za njega.
Citat: Makros_Crni
Eye, ne mrzim Džej Zija, ne slušam tu muziku, ne znam puno o njemu, samo ono što slučajno vidim ili procitam, tako nemam osnova za mržnju prema njemu. To što sam ga nazvao klovnom, nije posledica nekog emotivnog stava prema njemu lično, već prema većini zabavljača iz džet seta. Obični zabavljači čiji rad nema neku veću vrednost. To je moj stav a o ukusima nećemo raspravljati.
Smešno mi kako on otvoreno govori kako je član tajnog drustva koje vlada svetom a ljudi se primaju na to.
Istina dobar potez za karijeru, ljudi se pale na te stvari, privlači pažnju, a to je jedna od najbitnijih stvari u tom poslu. Nema tu ništa više od toga.
Izvini sto nisam primetio da nije mrznja kada osobu o kojoj ne znas mnogo nazivas " klovnom ".
Ako je 17 Grammy nagrada i 50 miliona prodatih albuma " rad koji nema neku vecu vrednost " onda je to - to.
Isto tako ne bi bilo hrdjavo da proveris cime se sve Jay-Z bavi pre nego sto izjavis kako su za njegovu karijeru
bitne retardirane price o pripadnosti tajnim drustvima.
Citat: RavenDark
A gde sam ja to rekao?
Na temi " Zasto farbamo jaja za Uskrs " u poruci #8 si rekao da su SAD - " budjave ". Pa me jako zanima kako
sve te teorije zavera ( koje dolaze iz SAD ) kojim si konzumiran - nisu " budjave ".
Citat
Jay Z ne bi bio toliko uspesan da nije prodana dusha, jer svaki od tih klovnova-zabavljaca je prodao svoju dushu odavno da bi zaradio velike pare.  50Cent, Ja Rule, Ice Cube, Ice T, Madonna, Spears-ova, Lady Gaga...to su sve izrodi, tu su da okupiraju paznju glupog naroda da se samo jebu i opijaju po klubovima i da ne misle mnogo.
Poplava tvrdnji zasnovanih na verovanju u bajke se nastavlja.....
Nemas pojma ko su osobe kojima se " prodaju duse ", kako i gde do te " situacije " dolazi..... smesno.
A zalosna je mrznja prema ( navedenim ) ljudima koji su zrtve tvoje obmanutosti bajkama i prema ljudima koji vole rad tih muzicara.....
Uzivanje u zivotu i jeste zasnovano na minimalnom razmisljanju.
Citat
Ja sam pripadnik benda, i meni nije stalo do novca, ja sam tu da iskazem svoje vidjenje stvari, da kazem ono sto je istina i sto je ocigledno o cemu retko ko govori.  Postoji linija izmedju umetnika i prodane dushe. Ali deshava se da po neki umetnik postane poznat i bogat, a da pri tome ne proda dushu, jer ljudi ili ne kapiraju poruku reci, ili im se samo svidja muzika.
A-ha, to ti daje pravo da pljujes po ljudima koji su muzicari kojima je stalo do novca posto se time bave da bi ziveli ?
" Umetnik " i " prodana dusa " su subjektivna misljenja, a " linija izmedju " je iluzija.
U racionalnom objektivnom svetu jedina linija koja postoji je ona izmedju postojeceg i nepostojeceg.
Citat
Illuminat je prazna definicija, to je nesto sto smo izabrali da ih zovemo, te elitne skotove koji zude za dominacijom, kontrolom i koji su zedni krvi. Ja cisto sumnjam da postoji grupa koja naziva sebe Iluminati, i ako postoji, to nije ono o cemu govorimo trenutno.
Ono o cemu ti i ostali teoreticari zavere govorite je bez sumnje bajka koja nikada nece postati stvarnost.
" elitni skotovi " = " baba roga "
Ameri kazu " Put up or Shut up. "
Optuzivanje imaginarnih osoba za " ovo ili ono " zvuci prilicno retardirano.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Jel' mozes da dokazes da je Mr.Carter " bilo sta stekao prodajom crack-a " ? ( posto to ocigledno nisu uradili oni koji su placeni da se time bave. )
Ne moram da dokazujem...jer dosta je da navedem ono što se zna o njemu i  o čemu je sam govorio da demantujem tvoje tvrdnje da se obogatio bez skandala.

Ako ne mozes, smesan si i ti i tvoje optuzbe.
Tvoja nesposobnost da prihvatiš da ne govoriš uvek istinu je žalosna.

Jay-Z je sada i ovde u samom vrhu uspesnosti ljudi koji se bave poslom kojim se on bavi, ako umre onda nista od toga nece postojati - za njega.
Džej-zi već ne postoji za stvarnost koja je istina jer je smrtan... budi dosledan svojoj kvazi-logici.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:41:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.