Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 22:36:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 219234 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Decko... nedostatak informacija i bezobrazluk... jako losa kombinacija...
Mislim, mozda ti nekoga i mozes da nadglasas ako se bas... onako... napnes i krenes da vices...
Ali... ja poticem iz podrucja gde su ljudi prirodno grlati...
Trebalo je dobaciti s brda na brdo...

Elem...

Oni zaista vladaju svetom...
Pazi sta pise na knjizi Prof. dr Smilja Avramov... Smiley
Zena je profesor u penziji Pravnog fakulteta u Beogradu Smiley

Inace, prvo poglavlje je posveceno "tajnom" drustvu, tj. organizaciji Savetu za spoljne odnose SAD Smiley

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Image0171.jpg
(123.4 KB, 900x1200)
« Poslednja izmena: 07. Maj 2009, 18:12:17 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
bas lepo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49706
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S24
Citat
Bilo gde se gleda kao lose ako neko zaradjuje zarad tudje muke.

Vidis... to je greska...
Ljudi u Srbijii su nauceni da bez motike moze da se dodje do para... i pri tome ne mislim bukvalno na motiku, vec na rad...
Mnogo je lakse kukati kako te muce 8h, dok efektivno radis 3h...
Jako malo ljudi zaista i radi, drugi izigravaju trutove u drzavnim preduzecima ili u upravi...
Oni koji zaista rade, efektivno rade 8h ne kukaju... drago im je da dodju kuci, a znaju da ce prvog i da dobiju platu... Wink

Samo u Srbiji neko moze da ode u strajk zato sto je radio 5.5 godina i nije dobijao platu... Znaci, odlazio je na posao, radio nesto i cekao platu...
Za tih 5.5 godina nije potrazio alternativni posao, vec je cekao platu...
Jos jednom da napomenem... 5.5 godina... ne 5.5 meseci... gooodina Smiley

Ali... dobro.. necu da idem dalje... to je tema za neke podforume... Smiley

Ostavicu da se ljudi hrane paranojom... Smiley

То је карактеристично за сва друштва која пролазе кроз транзицију...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Za idealiste za koje postoji još nešto osim vlasti i para

Kod:
http://www.4shared.com/account/file/101934420/bf1bc9f6/Elifas_Levi_-_Masonske_Legende.html
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Moram priznati elemenat tajnosti i zelja za prosvecenjem su bile moje motivacije u mladosti.
Davno U 1987 sam posle inicijacije stavio na zid uramljeno svedocanstvo sa vostanim pecatom od prstena Alesteir Crowley-ja ili velike divlje zveri 666,T.M.THERION-a .
Nikada nisam prestao praktikovati Slavu ,pravoslavlje i slaviti sa ponosom narod i zemlju Srbiju u kojoj sam rodjen,cak sta vise smatram da se sto vise mladih ljudi treba baciti i probati nove stvari poput istrazivaca i poput svestenika na hodocascu putovati po celom svetu i pokusati i pridruziti se svakoj mogucoj organizaciji na ovoj planeti i postici nesto i biti u toku dogadjaja i imati kontakte u raznovrsnim slojevima drustva.
Samo tako jednog dana svo to znanje steceno vraceno i sakupljeno moze da se ostavi pokoljenjima
U 1993 sam prvi put upoznao naslednika A.Crowley-ja. takozvanog H.Alfu ili jednostavno Billa koji je tada ziveo u Kaliforniji i sa jos jednim vodecim covekom za UK mr K.H..,I tako smo Nas troje seli ispod metalne palme ispod staklene kupole(simbolicno poput shatora u Oazi)u shoping centru sagradjenom na zemlji koja je pripadala nekada davno Vitezovima Templarima pre nego sto im je stara kraljica oduzela prava i pre nego sto su bili lovljeni od crkve i kraljevina, i tako dok smo pili kafu i diskutovali o mogucoj sudbini sveta i putu coveka ka duhovnoj slobodi nisam onda ni slutio niti shvatao da taj lov nikada nece biti okoncan,i sve sto vise pricas o nepovredjivanju volje drugog bica i slobodnoj volji coveka da ide ka prosvecenju sve te manje razumeju i manje veruju.

Preporucujem svima koji imaju mogucnosti da procitaju sledeca dela.

The Histories of GARGANTUA AND PANTAGRUEL by FRANCOIS RABELAIS napisane 1530 i 1534 .

« Poslednja izmena: 08. Maj 2009, 10:55:52 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ko zna zasto je to dobro?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 790
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple N73
Citat
a u principu su vrlo javna, drustva...
da,da... zato se sastaju na tajnim lokacijama pod jakim obezbedjenjem i nikada ne pustaju novinare ni da snime okolinu,a kamoli da naprave reportazu..

a sto se tice mojih godina,znam ja...mnogi clanovi ovog foruma pate od kompleksa oko necijih godina,ali oni koji me znaju,i sa kojima sam dugo razgovarao na forumu(bilo da se slazu sa mnom,ili ne...) znaju moje godine,i to nije nikakva tajna i zaista me ne zanimaju vadjenja i argumenti zasnovani na tome...(ti dosad se nikada nisi tako ponasala,kolko sam imao prilike da vidim...)
jeste da ne stavljam to u moj profil,upravo zbog tih koji prave predrasude,medju kojima ima i par genijalaca koji se ponasaju kao da su naucnici,a u stvari su kao i ja,na faksu,al zbog kompleksa stavljaju lazne godine...

sve u svemu,bas mi je drago sto si mi pojasnila kako sam godinama ziveo u zabludi da masoni upravljaju svetom i da su tajno drustvo,a i bas mi je drago da si provalila moje godine...  Smile

Ma da, svi su oni dobri i bore se za mir u svijetu, a usput nam se desava ovo to nam se desava... To su sve samo slucajnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Ma to nema veze sa Satanizmom i Ritualima ljudi koriste pogresne pojmove za pogresne stvari,

Na materjalnom nivou je moje misljenje je sledece.,

Mir na svetu je iluzija i zabluda covecanstva ali nije izazvana satanizmom i ritualima,hladni rat je globalna stvar na industrijskom i bankarskom nivoua mi smo svi ucesnici u njemu iz prostog razloga jer smo potrosaci i  radi o tome ko ima vecu potrosacku moc.
Kao u prirodi vlada zakon jaceg ili snalazljivijeg,ali 80% sveta zaradjuje godisnje po coveku ispod $3000 dolara
Velike i mocne drzave znaju to ,Ceo svet je poput shahovskog polja i igra nikad ne prestaje ,
Uvek se gleda ko moze bolji potez da povuce i sve je na stolu,
prirodne rezerve,tehnologija,informacija,hrana,voda i farmacetologija
a alati da se dobije sve to su Religija,Politika i Ratovi i naravno da svi koriste Lazi za opravdavanje svojih ciljeva.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 23:13:58 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@Taxtex
O kojim ritualima se govori na ovoj temi?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
@Raven,radi se o obredima koja veoma vuku na satanističke a video snimak Alex Jonesa koji se infiltrirao u Bohemian Grove jasno pokazuje da se radi o okultnim stvarima u kojima učestvuju skoro svi vodeći "lideri" i ličnosti od uticaja i značaja. Apsolutno svi koji dolaze u Bohemian (a i na druga mesta) su multimilioneri a neki i multimilijarderi.
 Na jednom delu snimka, jasno se vidi recimo Švarceneger.

Opširnije:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=0C2DC872418785BF&search_query=Secrets+in+Bohemian+Grove
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
na tvoju (a i moju  Smile ) zalost , na ovom snimku nema bash nijednog dokaza da vodeci svetski lideri uchestvuju u tom kultu , pa chak ni dokaza da se tamo odrzavaju bilo kakvi rituali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 22:36:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.