Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 14:02:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanizam i rituali  (Pročitano 220149 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Prvo i osnovno gde svi gresite oko masonerije... to nije nista drugo nego skup uspesnih ljudi u svojoj profesiji,najbolji medju najboljima.....ali,ne zaboravite da njima iz senke vladaju oni mnogo zajebaniji a zovu se illuminati ili ti naski ,,prosvetljeni,,....duboko verujem da pola pripadnika masonerije i ne zna ko stoji njima nad glavom i cije se inicijative kod njih usvajaju  Smile A,inace skoro su kod mene u Zemunu pravili svecani obred prilikom primanja novih clanova....i to u bivsoj Seseljevoj kafani,gde se nekada sluzila Cetnicka pljeskavica Smile

U ostalom,evo pa citajte..... Smile

U Zemunu regrutovana nova generacija masona
12.06.2009. - 01:08
Sam čin izgleda kao pozorišna predstava sa kostimima, scenografijom i detaljno razrađenim scenarijem u kome u svakom trenutku svako zna šta treba da uradi...
Jedan od najuticajnijih masona u Srbiji dr Čedomir Vukić, veliki majstor Regularne velike lože Srbije, fotografisao se u slobodnozidarskim regalijama za srpsko izdanje Plejboja, neposredno pre rituala primanja novih članova u restoranu Stara kapetanija u Zemunu.
Image
RITUAL - Vukić, nekada potpredsednik Privredne komore i činovnik Savezne vlade, danas je veliki majstor 33. stepena Škotskog obreda, najvišeg u masonskoj hijerarhiji, do koga se probijaju samo probrani u aristokratiji najtajnovijitijeg elitnog društva u svetu.
Urednik Plejboja imao je priliku da prisustvuje pripremama za masonski ritual postavljanja, razgovara sa članovima lože i napravi intervju sa Vukićem, koji otvoreno govori o masonima u Srbiji, obredu primanja novih članova, masonskim tajnama, uticaju koji imaju u Srbiji i u najvećim svetskim silama...
– Pre svega je to veliko uzbuđenje. Znate, sam taj obred, kada ste vezanih očiju nekih sat i po vremena, kada se sve to vreme suočavate sa samim sobom, kada doživite to prosvetljenje, pomaže vam da napredujete i kao čovek, kao pojedinac i kao nesebični član zajednice – objašnjava Vukić kako izgleda inicijacija u masonske redove.
Sam čin izgleda kao pozorišna predstava sa kostimima, scenografijom i detaljno razrađenim scenarijem u kome u svakom trenutku svako zna šta treba da uradi.
Vukić ne želi da objavi imena najpoznatijih srpskih masona, ali sugeriše da ih je uvek bilo u vrhu srpskih vlasti. Plejbojeva istraživanja pokazuju da ih je bilo i devedesetih, kod Miloševića, u Đinđićevoj, Koštuničinoj i Cvetkovićevoj vladi, kao i u kabinetu predsednika Srbije.

Nije bravar nego zidar
Prema velikom majstoru Vukiću, čak je i Josip Broz Tito, u čijoj državi je masonerija bila zabranjena, pre nego što je postao „veliki vođa“, iniciran među slobodne zidare. „Više različitih, mada neproverenih izvora, potvrđuje da je Tito verovatno bio iniciran u Italiji ili u Francuskoj između dva svetska rata. Jedan momenat je apsolutno tačan, a to je činjenica da je njegova sahrana sigurno bila najmasovniji skup najuticajnijih masona sveta“, kaže Vukić.

« Poslednja izmena: 18. Jun 2009, 20:53:07 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Prvo i osnovno gde svi gresite oko masonerije... to nije nista drugo nego skup uspesnih ljudi u svojoj profesiji,najbolji medju najboljima.....ali,ne zaboravite da njima iz senke vladaju oni mnogo zajebaniji a zovu se illuminati ili ti naski ,,prosvetljeni,,....duboko verujem da pola pripadnika masonerije i ne zna ko stoji njima nad glavom i cije se inicijative kod njih usvajaju  Smile

(....)
Matori, jel možeš malo više o svemu ovome  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 04:18:21 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Ma ima bre puno i sasvim obicnih ljudi i bez nekih mracnih motiva,
Moj Taksista po imenu John je mason visokog stepena,iniciran jos 1980 u glavnoj lozi u Londonu ,mnogo prijatan dedica sa belom bradom kao kapetan i dobar kao hleba,svaki put ustane i otvori mi vrata kad ulazim i kad izlazim iz automobila.Jednom sam primetio zlatan privezak koji nosi pa sam mu dao tajni znak meni dat od prijatelja jos pre mnogo godina u Jugoslaviji na sta mi je odgovorio sa osmehom"Aaaa primetio si",
Naravno Ja pojma nemam sta je On radio u mladosti jer me ne interesuje ,mada mi je cak pokazao i gde zivi ali znam da On u zivotu prati samo jednu filozofiju a to je "Ako si dobar prema ljudima ljudi ce biti dobri prema tebi".
i to je za mene dovoljno .Uglavnom Kod njega uvek imam 10% popust sto nije uopste mnogo, ali je ipak nesto.
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 13:40:29 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Hijerarhijska piramida!!! Pričam-derem se-promukoh!

Kontrolišu se loža za ložom po principu piramide i svaka ispod nezna ništa o onoj iznad.Oni malobrojni se penju na više nivoe i dobijaju znanja kroz inicijacije(zar ja da ovo pričam Alex?).

Ima jako mnogo loža koje rade na dobrobit čovečanstva(ne želim da satanizujem) ali one imaju bratstva iznad i iznad i iznad...Vrh kontroliše sve ispod i to je odabrana elita najmoćnijih,ekstremno materijalno bogatih a bogati su i intelektualno osim što im je duša na nivou krokodila. Oni su predatori, psihopate lažnih osmeha i emocija a i odličnom glumom(Obama je jedan od boljih primera kako puppet(marioneta) može da bude vrlo dobra i da slži svrsi(da izigrava figuru kao u šahu).

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
U zelji da pojasnim stvari i napravim poredjenje,ovo je moje misljenje

Hijerarhija postoji svuda I u svakodnevnom zivotu je mnogo vise zastupljena nego u masoneriji dopusti da ti dam primer I napravim razliku.

-U Armiji obican vojnik nikada nece znati ono sto zna Admiral armije ili planove komandnog staba sve dok ne dodje  na taj nivo svojim trudom ,znanjem ,zalaganjem ,stazom,iskustvom  I puno odricanja ,dakle za 20 godina ukoliko vredni samo ce oni najbolji medju najboljima da imaju tu cast I da budu odgovorni za velike broj zivota drugih.
Dakle par ljudi stigne do tog nivoa,ali ako si admiral srpske vojske to ne znaci da si admiral ,kineske ili americke,

-U politici je isto ,obican  gradjanin nikada nece znati isto sto I premijer zemlje ili predsednik zemlje ,ali ce zato  glasanjem ucestvovati na nekom nivou u donosenju I izboru odluka koje se ticu pravca u kome njegova zemlja zeli da ide.Dakle samo par njih ce ikada biti u mogucnosti da bude na tom vrhu i tom nivou pri donosenju odluka.
Ponovo ovo vazi samo za zemlje ciji si drzavljanin.

-U kraljevstvu obican covek nece znati sto I Kralj I sanse su mu male da sam jednog dana postane kralj,(mada one ipak postoje ,na primer ovde u UK ukoliko si britanac bez obzira na dvojno drzavljanstvo I cinjenicu da si takodje Srbin ti si automatski u redu za kraljevski tron. Dakle jednog dana u teoriji postacu Kralj ukoliko se nesto dogodi  ovim 30 miliona ljudi koji su ispred mene. Jedina grupa ljudi koja do skoro nije imala tu privilegiju su bili Katolici jer je engleska davno rascistila sa Vatikanom ali verujem da je I za njih skoro promenjen zakon ,mislim prosle godine.

U svakom slucaju da se ne udaljavam od teme Piramidna Hijerarhija postoji svuda od Religioznih institucija ,Politickih ustanova do velikih Biznisa,I niko tacno nezna sta onaj drugi radi i cime se bavi.

E sad u masoneriji se te razlike prevazilaze,boja koze,nacionalnost,drzavljanstvo,status,skolovanje,godine
I prva stvar sto naucis je da oslovljavas drugog coveka prvim imenom ispred koga stavljas “brate”.
Visoki stepen nije privilegija bogatih u manjini I Svako moze da dostigne najveci stepen,
Mozes da se prikljucis I nikada vise nikog da nevidis ili imas bilo kakvih kontakta,
Ti uvek mozes njih da napustis ali su ti dati kljucevi kontakta  I  oni ce uvek biti tu ukoliko su ti potrebni.
Ti Mozes da pratis svoj program I pojavljujes se samo na svojim inicijacijama ili samo onda kada ti se to prohte.
A mozes I da ucestvujes u mnogobrojnim aktivnostima koje ima tvoja loza ,Izbor tih aktivnosti je tvoj licni izbor I tvoja slobodna volja niko te nista ne tera.
Svaka loza ima svoje programe koji se donose u okviru loze zavisno od ciljeva prema kojima zeli da se ide.

Ukoliko si u policiji ili tako nekim organizacijama moras da prijavis u svom upitniku da si pripadnik masonerije jer inace gubis svoj integritet kao osoba koja sprovodi zakon.
Ukoliko je neko ko je prekrsio zakon ili je optuzen za kriminalno delo ,signalizira masonski znak ti nisi pod
nikakvom obligacijom da mu pomognes osim da mu omogucis pravednost procedure to jest iskreno saslusanje.

Takodje postoji nesto poput sigurnusnog sistema ili senata koji bira i smenjuje predsedavajuce clanove na vrhu tako da niko nije nedodirljiv.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2009, 07:53:16 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Ma ima bre puno i sasvim obicnih ljudi i bez nekih mracnih motiva,
Moj Taksista po imenu John je mason visokog stepena,iniciran jos 1980 u glavnoj lozi u Londonu ,mnogo prijatan dedica sa belom bradom kao kapetan i dobar kao hleba,svaki put ustane i otvori mi vrata kad ulazim i kad izlazim iz automobila.Jednom sam primetio zlatan privezak koji nosi pa sam mu dao tajni znak meni dat od prijatelja jos pre mnogo godina u Jugoslaviji na sta mi je odgovorio sa osmehom"Aaaa primetio si",
Naravno Ja pojma nemam sta je On radio u mladosti jer me ne interesuje ,mada mi je cak pokazao i gde zivi ali znam da On u zivotu prati samo jednu filozofiju a to je "Ako si dobar prema ljudima ljudi ce biti dobri prema tebi".
i to je za mene dovoljno .Uglavnom Kod njega uvek imam 10% popust sto nije uopste mnogo, ali je ipak nesto.
"Tvoj taksista" - wow, mora da je lepo biti ti.  Smile
 Izreka koja coveka kome je ona 'jedina filozofija' u zivotu nikako nemoze svrstati u red "obicnih ljudi".
Jos nisam upoznao coveka u zivotu kome se uvek 'dobro dobrim vraca'.
A o tome koliko su dobre stvari koje rade masoni/iluminati bi mogli da pricamo kada saznamo sve sta oni rade.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Sigurno će nam kazati istinu ako pitamo. Čisto sumljam da su oni na vrhu piramide dobri. To ne znači da niže nema drugačijih. O masoneriji se svašta govori, moguće je zbog toga grešimo u nekim stvarima vezanim za njih.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
U svakom slučaju Alex očekivao sam više od tebe a ne sve same dezinformacije i misleading infoi ali hvala nebesima pa umem da prepoznam i osetim kad reči odzvanjaju u prazno.

Sorry jbg.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2009, 12:39:22 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Ovo je ili treba da bude forum za opustanje,
Kao sto rekoh pre nikad necu da razumem neopravdani strah i nesposobnost punoletnih ljudi da jednostavno nadju kontakt adresu jedne obicne javne organizacije u Beogradu pozovu telefonom  i da naprave i zakazu sastanak i saznaju informaciju iz prve ruke radije nego da razglabaju o tome na blogovima na osnovu informacija stvorenih od idiota koji prave pare na njihov racun kao sto su Alex Jones i David Icke.
Na njihove fazone se u svetu pale samo Jehovini svedoci .Posto ovde niko ne obraca vise paznju na njih vec desetak godina i niko ne kupuje njihove knjige,sada je ocigledno da su uvek u potrebi za novim trzistem nasli tamo neke od vas.

Zelim svima srecu na putu ka prosvetljenju ako je to ono sto trazite,
Ne mora uvek sve dobro da vam se vraca, ali to ne znaci ili vas sprecava da budete dobri ljudi .
Zemljina prirodna evolucija ima puno puteva ,od mesovitih brakova i dece sagovornika na ovoj temi pa do zajednickog jezika ,jedino ono sto je najbolje na ovom svetu i sto se koristi najvise i svakodnevno ce da prezivi sve drugo ce pasti u zaborav i biti samo u knjigama istorije .Covek se prilagodjava promenama mnogo brze nego sto se to misli.

ps:  Blogovima zadnjih godina naravno pripada najveca zasluga ka tom cilju.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2009, 07:52:13 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Mnogi blogovi upozoravaju na taj scenario, većina njih tvrdi da su iluminati iza toga.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 14:02:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.