Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 08:29:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanisticka Biblija (na engleskom)  (Pročitano 46979 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
phahahaaha
impresivno zaista.
jos uvek pokusavate ravena da ubedite da barem stane i razmisli...da mozda on nije u pravu.
Jer na kraju...on se ne razlikuje od religija protiv kojih se toliko bori.
slepo veruje, tj ne veruje u hriscanstvo.
I nemoj da prosipas znanje kako si ti to "istrazivao"
jer da jesi, ti ne bi precrtavao krst, jer bi znao da to izvorno nije bio znak hriscanstva =)

pozzdravi Smiley Smile Smile

btw stvarno ne razumem sve te Joy Of Satan fore. zar vam nije lakse da se pridruzite EMO pokretu kada ste indenticni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
kapiram, ali sam si rekao da nije fora u veri, nego u volji. U svakom slucaju, kad dodjes u Srbiju, javi se da probamo. Ja verujem u ono sta vidim, jer sam skeptik po prirodi, iako sam hriscanin   Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Dark RAven to je onaj sith iz KOTOR-a hahahaha decko pobrkao si neshto baci tog satanu i ta sranja mi srbi verujemo samo u jednog boga i to nam je dalo snagu i nadu tokom svih ratova pa cak i danas ugledaj se na nas. Ma procitaj knjigu pazi sekta. A i ti se nalazish u USA kao shto sam mogao videti znash u toj "demokratskoj" zemlji jako vole sektase- t.j tipove kao ti tako da znash da su nekoj sekti - ne mogu se setiti tacno imena, koja je stvorila ne zavisnu teritoriju od koji 3 ara zakucala nacionalna garda na vrata i sve ih pobila do poslednjeg , pa ti ja lepo kazem ugledaj se na nas.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 23:53:25 od andrijaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Naravno da nece jer je kao i vecina slep u svojoj veri.
Iskreno, ni ja nisam hriscanin. I planiram da odem do crkve da popricam sa nekim svestenikom o nekim nedoumicama.
Nece me on preobratiti...ali voleo bih da cujem i drugu stranu.
Svakog istinskog vernika razumem i postujem.
Onaj koji zna u sta veruje. Onaj koji je razmislio svojom glavom o tome i toga se drzi.
Ali slabo je istinskih vernika.
Vecina hriscana nije ni procitala bibliju, crkvi se okrecu samo u crnim satima.
A vecina onih koji i jesu procitali bibliju sve su shvatili bukvalno ili onako kako im je neko to drugi servirao.

Ali ovaj "Joy Of Satan lets get all Emo" pokret ne razumem.
nisu svi pravci satanizma losi.
Ali, na zalost, 99% od njih se zasniva na cistom teranju inata hriscanstvu.
Sve sto hriscanstvo ima oni su samo uzeli i okrenuli naopako...i kao sada su cool jer privlace male goth klince.
Ali eto...tu je problem. Skoro svaki metalac/goticar ili sta vec je prosao kroz tu fazu pobune protiv vere.
Vecina se okrenula sesticama, rogovima i okrenutim pentagramima, neki su postali ateisti, a neki jednostavno duhovni.
I to je ok.
Jer kroz neko vreme ce shvatiti da svi ti okrenuti pentagrami i sestice nisu to.
Da treba praviti razliku izmedju prave i lazne vere koju je izmislila nekolicina ljudi.
Ili ako ne shvate tu su gde zasluzuju da budu.
Ograniceni ne vide dalje od svog probusenog nosa.
Ali kao sto rekoh...to je normalno za klince...neki ovde su matori za takve ispade Smiley

Vera i politika su dve veoma osetljive teme.
Sa kojima covek treba da bude pazljiv.

Postujes tudju veru i ides svojim Putem.

Ne pokusavas nikoga na silu da preobratis.
Ali to vecina ne cini...
Licno, ja, sam otvoren za sve poglede.
Ali ipak treba zadrzati trunku realnosti.

ali na kraju nije ni bitno.
Kao sto rekoh, vera je osetljiva tema.
Njoj nije mesto na forumu.
Forum je mesto gde razmenjujete misljenja i stavove o zadatoj temi.
Ja iskazem svoje misljenje, pa vi razmislite o tome iskazete svoje i argumente zasto se ne slazete ili slazete sa mojim.
Ali kada je u pitanju vera to ne ide tako.
Svaku poruku koja se protivi sopstvenoj veri pojedinac dozivljava kao direktan napad.
I tada nema mesta za razmisljanje. Nema argumenata.
Vec se krece u neku vrstu napada.
Jednostavno...malo ljudi je otvoreno za mogucnost da mozda nisu u pravu.

Odok, jer zaista je ono...uzalodno rasipanje upotrebne vrednosti tastature  Smile Smile
Laq noc.
« Poslednja izmena: 26. Avg 2008, 00:56:19 od Misplacedbg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@Misplacedbg 
Sto obazavam ovako prosipanje psiholoske analize da je to prosto neverovatno.
Slepo verujem? U sta tacno, molim objasnjenje. Sto se tice krsta znam sta predstavlja i sta je predstavljao i ja mislim o sada ne nesto sto je bilo pre 2000 hiljade i godina, mogao je da bude i kukasti krst koji je oznacavao nesto pre nego sto ga je Hitler primenio ali ja cu da se brinem o onome sto je sada i sto sada predstavlja.
Joy of Satan koja je to ispala ali ok. Emo nema nikakve veze sa satanizmom, ima veze sa homoseksualnosti ali naravno ti si strucnjak pa tebi prepustam.
@S Baldrick
Nema frke samo kao sto ti kazem moraces psihicki da se spremas za to.

@andrijaster
Tacno se vidi da nemas pojma sta za mene pojam "Satana" predstavlja.
 Smile
Verujete u boga koga nema, bas lepo da ne verujete u Deda Mraza mozda? Inat je Srbima dao snagu a ne bog. Ja vec imam sektu hvala lepo. Sam sam je stvorio tako da  Smile
Sto se tice svestenika to su licemeri najvece vrste kao i vecina hriscana. Puni ste na recima a slabi na delima.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
sad ga pretera... Koja su to tvoja dela? LaVey je sam rekao da je pokupio gomilu kesa od osnivanja satanisticke crkve... Takodje je neko rekao da je najbolji nacin da se zaradi prvi milion da se osnuje sopstvena religija.Kazi mi, koliko si ti tezi od osnivanja?
Da se vratimo na nasu predjasnju temu... Sta za tebe satana predstavlja? To pitam zato sto sam prilicno uveren da ga vi ne shvatate onako kako ga crkva opisuje. U smislu, ne verujem da bilo ko ima filozofiju da treba biti zao i ciniti nedela drugima iz cistog hira....
« Poslednja izmena: 26. Avg 2008, 03:12:44 od S Baldrick »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Moja dela? Ne kenjati o postenji i pravdi i poniznosti i o tim glupostima. Ne busati se u grudi mi smo pravi mi smo jaki a svi ostali nek crknu. Moja dela nisu napisana u krvi (bar ne mrtvih  Smile) niti su napadna, jer ja nikoga ne teram da veruje u nesto a ovde kako vidim ne potraje par dana neko mora da propoveda. Kada su Silvanus i Joca batalili da mi propovedaju koji bar teze da budu ispravni iako se ne slazem sa njihovim izborom vere ko ste vi?
Ja nisam nista tezi, jer ja ne trazim novac. Niko nije rekao da je LaVey bio svetac daleko od toga, ali da je knjiga logicnija jeste.
Sta za mene predstavlja? ostavicu to da ovaj gore propovednik objasni posto je strucnjak po tom pitanju.
Sta predstavlja "nama"? Kao prvo ja nisam Satanista. Kao drugo ja nemam protiv nista odredjenih vrsta satanizma. Kao trece to je cista glupost da je satanizam toliko los jer satanizam nije poubijao onoliko ljudi ko hriscanstvo.
Satana je sloboda, i svoje ja.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Moja dela? Ne kenjati o postenji i pravdi i poniznosti i o tim glupostima. Ne busati se u grudi mi smo pravi mi smo jaki a svi ostali nek crknu. Moja dela nisu napisana u krvi (bar ne mrtvih  Smile) niti su napadna, jer ja nikoga ne teram da veruje u nesto a ovde kako vidim ne potraje par dana neko mora da propoveda. Kada su Silvanus i Joca batalili da mi propovedaju koji bar teze da budu ispravni iako se ne slazem sa njihovim izborom vere ko ste vi?
Ja nisam nista tezi, jer ja ne trazim novac. Niko nije rekao da je LaVey bio svetac daleko od toga, ali da je knjiga logicnija jeste.
Sta za mene predstavlja? ostavicu to da ovaj gore propovednik objasni posto je strucnjak po tom pitanju.
Sta predstavlja "nama"? Kao prvo ja nisam Satanista. Kao drugo ja nemam protiv nista odredjenih vrsta satanizma. Kao trece to je cista glupost da je satanizam toliko los jer satanizam nije poubijao onoliko ljudi ko hriscanstvo.

Kakav inat procitaj Cujte Srbi od Alcibada Rajsa da nas malo bolje shvatish, bog mozda ne postoji imam i ja mnoge nedoumice oko vere ali iako on ne postoji on u stvari predstavlja nadu razumesh nadu. Kada je dosle do velike seobe naroda tada se bog pojavio , tada je bog zaziveo u narodu znash li zashto, zato shto niko nije mogao da se odbrani od osvajckih hordi huna i ostalih germanskih plemena koje su klali i rusili rimsko carstvo stoga ljudi seljaci koji nisu mogli da se odbrane od njih su paznju priklonili bogu koji im je ulivao nadu ne samo u bolje sutra vec i u zivot na nebu i na taj nacin ih je odrzavao u zivotu. Znaci vera nije zlo , vera je nada. I taj tvoj "satana" ti daje slobodnu volju. Pa i Bog je ljudima dao slobodnu volju mozesh ti da radish shta god hocesh niko te ne uskracuje sada gde ces da zavrsis posle smrti pitanje je kako si se ponasao na zemlji. Procitaj Bibliju pomoci ce ti i navrati do Srbije popricaj sa nekim pravoslavnim svestenikom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????

Sta znaci: "Mi smo jaki, svi ostali nek crknu"? Ko to govori? Pricas o tome koliko je ljudi poubijano od strane hriscanstva... Da li si ti svestan da je hriscanstvo druga najmnogoljudnija (valjda) religija na svetu? Jel ti stvarno mislis da ce SVAKI vernik (narocito na zapadnoj hemisferi) biti dobar?Nije poenta kakvi su ljudi, nego sta vera propoveda, bar ti to znas, zivis u najizopacenijoj zemlji od svih.
a andrijaster je lepo rekao: nisi obavezan da radis bilo sta, to se samo vrednuje kad odes na nebo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Amerikanac, tamo budi slobodno satanista, peder, lezbejka, trandza, mason..... U Srbiji to ne moze! Svi Srbi su pravoslavci (one koji to nisu nazivaju Hrvatima, Muslimanima i sl.). Kakvo god da je Pravoslavlje.... da nije njega ne bi bilo ni Srba.

Zvuci nacionalisticki (nije mi namera), ali je tako i druge nema, a ko nece nek idu u Ameriku ili Holandiju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 08:29:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.