Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 21:51:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satanisticka Biblija (na engleskom)  (Pročitano 46975 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Naravno da ti imas svoje misljenje o svemu , ja na to niti zelim niti mogu da uticem. Ja govorim sa aspekta moje isitne. Zato nemas razloga da mi tako ogovaras. Jos ne poznajem toliko ateista koji pobijaju tvrdnje o Bogu i djavolu , jos manje poznajem ateiste koji istinu i pouku nalaze u takivm knjigama poput ove satansiticke. Ako je tebi bio cilj da isprovociras hriscanske vrenike? Smile One utvrdjene u ljubavi Bozijoj ovakve gluposti ne dodiruju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Vi bre sami sebe provocirate, vas nervira jer kada nesto ne razumete to mora odmah biti lose i zlo itd.
U stvari vernike nije uopste tesko isprovocirati, mnogo su osetljivi.
Prvo proctaj knjigu molim lepo i ako ne razumes pitaj da ti razjasnim. Ja ne komentarisem teme o kojima nista ne znam, i ne govorim i ne diskutujem o onome sto je nepoznato ono sto znam pricam. Ja kako vidim hriscani samo znaju da osudjuju, a kada im se to vrati e onda je ceo svet protiv  njih i bla bla bla. Practice what you preach. Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
Dakle ovako, ovde su 11 zapovesti (prema antonu):

1. Ne daji svoje misljenje osim ako te neko nije pitao za njega.
2. Ne govori o svojim problemima drugim osim ako nisi siguran da zele da to cuju i slusaju.
3. Kada ste na tudjem teritoriju pokazite respektovanje ili inace ne idite tamo.
4. Ako gost na vasem teritoriju vam ide na zivce budite okrutni i bez milosti.
5. Ne iskoristavaj seksualno osim ako ti nije dat znak.
6. Ne uzimaj ono sto ne pripada tebi osim ako to nije nekome teret i moli te da mu pomognes.
7. Priznaj snagu magije ako si je uspjesno koristio da bi ispunio neke svoje zelje ili potrebe. Ako budes poricao snagu magije nakon sto si imao uspjeha s njom, izgubit ces sve sto si postigao.
8. Ne zali se ni na sta sto se ne odnosi na tebe.
9. Ne ucini zlo djeci.
10. Ne ubijaj zivotinje osim ako si napadnut ili da bi prezivio zbog hrane.
11. Kada se kreces po otvorenom teritoriju, ne smetaj nikome. Ako ti neko smeta opomeni ga da prestane. Ako ne prestane, unisti ga.

4. zapovest bi mogla biti malo preterana, isto kao i 11.  Sta to znaci, dodje ti neki smarac u kucu i ti ga polijes benzinom, zapalis i izbacis kroz prozor (zatvoren, naravno)? Pridje ti alkos na ulici i krene da ti prica svoju zivotnu pricu, ti mu kazes da zuris ali on nastavi, ti onda imas puno pravo da ga izbodes nozem...
    Takodje, cela prica mi deluje dosta pragmaticno i primenljivo, sto ume da bude pozitivno (tipa 1.,2.,3.,8. itd). Ono sto me zanima je gde tu ima mesta magiji????
     Kako je moguce da nakon tako surovog realisticnog vidjenja ti posedujes veru u magiju i jos njoj treba da pokazujes strahopostovanje (Priznaj snagu magije ako si je uspjesno koristio da bi ispunio neke svoje zelje ili potrebe. Ako budes poricao snagu magije nakon sto si imao uspjeha s njom, izgubit ces sve sto si postigao) Zanima me jos i da li ti je nekad neka magija uspela... Ako zelis(tj ako postoji nesto sto ostali ne treba da znaju), ne moramo ovde diskutovati o tome, mozes da mi se javis i na pm.
p0z
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Citat
(Priznaj snagu magije ako si je uspjesno koristio da bi ispunio neke svoje zelje ili potrebe. Ako budes poricao snagu magije nakon sto si imao uspjeha s njom, izgubit ces sve sto si postigao)
Mozda jednostavno jos jedan vid zamajavanja naroda, kako bi sve delovalo upecatljivije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa kao prvo to polivanje benzinom zavisi od licnih stvari. Kao sto sam naveo ovo nisu 10 zapovesti koje neko mora postovati. Radis ono sto ti smatras da je ispravno ili neispravno.
Sto se tice magije i toga to nije vracanje na veru nego na volju. Ako imas jaku volju mozes mnogo da postignes bez necega sto bi rekao ja verujem ja verujem i to.  Strahopostovanje je teska rec, postovanje i prihvatanje je prihvatljivije. Ja nisam praktivao neke teze oblike magije, i magija je u stvari energija, nije ono tipa prizvacu zmaja ili sta vec. Radio sam neke manje stvari i mogu reci da sam zadovoljan sa ishodima. Ne praktikujem negativnu magiju jer ostavlja ostecenja, koristim samo energiju, to je malo teze objasniti.

Soft
Tako sam i ja mislio dok nisam probao  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Citat
Soft
Tako sam i ja mislio dok nisam probao  Smile
Jednom ti na nekoj temi rekoh. Ne igraj se nekim stvarima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Sta cu kao macka sam radoznao. Ako ne probam necu znati jebiga to je cena koju placamo za iskustvo i znanje jer nista nije besplatno. Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Samo pazi kojom cenom se placaju neke stvari.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
da li bi meni hteo da pokazes? Nisam sujeveran, ali bih voleo to da vidim na delu...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma ja se ne brinem ako poginem nece biti steta, i ovako se osecam kako se osecam.
Moj zivot nije vazan toliko, ako naucim i ostavim nesto iza sebe za tamo nekog drugog Ravena postici cu svoj cilj. Ako ne vraticu se ponovo i ko zna mozda cak nastaviti gde sam stao.

S Baldrick
Ja nisam u zemlji ja sam u USA tako uzivo ne bih mogao da ti pokazem za sada. Mada i ovako to ne ide tako kao madjionicar. Postoje pripreme za rituale i posto nisi u istom mentalnom radijusu (ne vredjam te ali na primer ako si hriscanin i imas veru u boga ili sta vec tvoje energije bi se kosile sa ritualom koji nije negativan ali recimo da pokusavas da upalis vatru i neko da gasi shibicu non stop neces je zapaliti)
Nije to ko na filmovima  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 21:51:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.