Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 20:19:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Satana  (Pročitano 29496 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
djes cenimiriuse faco Smile
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
mob
Nokia Luvmya 520
Znaci covek je bog,verovanje je emocija,verovanje je zlo,emocija je zla....covek da ne bi bio sami satana onda ne sme imati emocije.
Nisam siguran da li samo pokusavas da izmiksas reci koje sam rekao, i predstavis to, kao tvoj zakljucak onoga sto sam ja govorio, ili si jednostavno ponovo svratio da mi se krvi napijas  Smile  Smile
Covek je deo Boga i Bog je deo Coveka, i samo jedan Covek je Bog. Verovanje jeste emocija. Oseca se kao radost, ushicenje, uzbudjenost, pozitivan osecaj koji je cesto
pracen potrebom da se taj osecaj podeli sa " bliznjim "
Nikad nisam rekao da je verovanje Zlo, posto sam rekao da Zlo ne postoji, da je Iluzija.
Vera i emocije naravno postoje, sve sto postoji nije Zlo, nego Realnost.
Ne moze covek da bude Satana, zato sto Satana postoji samo kao deo Ljudskog verovanja, Bog je sam reakao Isaiji da je on i dobro i zlo, i svi vrlo dobro znamo da nikad necemo saznati sta je Bog.
Citat: kombinezon
Ali posto je covek sam po sebi bog dokle god ne ispituje svoju sudbinu i dokle god ne poveruje da je neki bilo koji splet u njegovom zivotu zao prema njemu,a posebno da za to zlo postoji neki krivac...on moze i dalje biti deo ili cak i ceo celcati bog.Jer bog je sve,rekosmo vec.Tralalalala ce se sloziti onda da ih mora imati bas mnogo...jer ti si bog,ja sam bog....ali u nas ne smeju drugi verivati jer ako poveruju mi smo onda sebi bogovi,a drugima satane.Covek je onda rodjenjem bog,a zivotom satana.Da li sam ja onda deo boga ili je on deo mene?ILI smo jednaki u zivotu bez emocija i bez verovanja...jer imamo ljubav i srecu i ne zelimo biti niko drugi...jer bolji ionako ne mozemo biti.Jebes emocije kad si savrsen.
Nisam siguran da u ovome ti vidis, ono sto ja vidim, da ti u ovome nisi siguran .
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 98
Slazem se sa svime sto rece Immortal girl[b][/b] , ma da je crtala bolje ne bi objasnila kako stvari stoje. 5+
Ali ( uvek postoji i neko ali), dakle sve je o.k. osim odrdjivanja godine "sotoninog zbacivanja na zemlju" sa time ne mogu nikako da se slozim a u kompletnom tekstu cak demantuje samu sebe. Izmedju ostalog: posto je sotona u vidu zmije iskusavao Evu, da li to znaci da Raj nije bio na zemlji nego - tamo negde ili da li mislis da ogrezlost u grhu kroz celu istoriju ljudskog roda do 1914. godine nije,u vecini slucajeva, nepobedjeno iskusenje necastivog.
Naglasavam sve ostalo je o.k. - cestitke na trudu i iscrpnosti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
da je Satana Metafora za " Verovanje ".

Nikad nisam rekao da je verovanje Zlo,

Po tebi onda satana nije zao Smiley
« Poslednja izmena: 17. Okt 2005, 20:47:09 od kombinezon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
mob
Nokia Luvmya 520
Znaci ako mene pitas sta je Satana, najblize sto ja mogu da znam, je

Nikad nisam rekao da je verovanje Zlo, posto sam rekao da Zlo ne postoji, da je Iluzija.

toliko od mene Smiley
i jedan savet...nadji novog "deda mraza" ovaj ti izgleda podmece drogu u koakin Smile
Hvala na savetu, ali sam odlucio da ne trazim novog "deda mraza", Kokain je rekreativna
medicina, sad sto bogati ljudi imaju novce da zloupotrebljavaju rekreaciju, i to shvate
kad im to pocne predstavljati problem, to nije moj biznis.
Ja vrlo dobro znam da apsolutno nemam Problem u mom zivotu, naravno ako ti sa tim nemas nista protiv.
Moras shvatiti da je "navlaka" ili adikcija bolest koju imas ili nemas, u krvi.
Mislim, u onome sto si dobio kao DNA strukturu. Ako su ti pola familije hronicni alkoholicari
znaci da su pristojne sanse da se i ti zaljubis u flasu. ( ne mislim Ti licno, nego ko god )
Ako sam ja zvakog vikenda "mirisao" pola grama, to niko na planeti ko zna bilo sta o
Kokici, ne moze da zove navlakom.
Da sam neko drugi, dao bih ti savet kako da komuniciras sa ljudima, ali nisam.
Citirao si nesto sto sam ja rekao, i prazan prostor nazvao " toliko od mene ",
ja nemam kristalnu kuglu da mi kaze tvoje misli  Smile

Samo da si ti meni ziv i zdrav !!
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
mob
Nokia Luvmya 520
Slazem se sa svime sto rece Immortal girl[b][/b] , ma da je crtala bolje ne bi objasnila kako stvari stoje. 5+
Ali ( uvek postoji i neko ali), dakle sve je o.k. osim odrdjivanja godine "sotoninog zbacivanja na zemlju" sa time ne mogu nikako da se slozim a u kompletnom tekstu cak demantuje samu sebe. Izmedju ostalog: posto je sotona u vidu zmije iskusavao Evu, da li to znaci da Raj nije bio na zemlji nego - tamo negde ili da li mislis da ogrezlost u grhu kroz celu istoriju ljudskog roda do 1914. godine nije,u vecini slucajeva, nepobedjeno iskusenje necastivog.
Naglasavam sve ostalo je o.k. - cestitke na trudu i iscrpnosti Smile
Da li pokusavas da nam kazes da je 1914. naucno dokazana verbalna komunikacija
Zene i zmije, ili da si ti Jehovin svedok ??
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever

S. Postoji , ali ne moze nam nista ako verujemo u Boga.
« Poslednja izmena: 20. Okt 2005, 11:07:55 od Anja_85 »
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
mob
Nokia Luvmya 520

Nikad nisam rekao da je verovanje Zlo,

Po tebi onda satana nije zao Smiley

Adam je bio kreiran bez mogucnosti da veruje, posto je za verovanje potrebno vreme,
vecan covek moze samo da oseca Ljubav i nista vise, posto je za sve ostalo potrebno vreme. Eva je drugo, ona je mucenica klonirana iz Adamove krvi, i bilo kako bilo, imala je
veru u sebi, i bacila kocku u igri koju" nije smela " da igra. Tako da posle toga i muskarac i zena veruju kako su oni u stvari cvrsto iza igara koje igraju.
Smrt je apsolutno normalan deo covekovog zivota. Nemozemo svi mi ziveti po istom sablonu, neko umre ranije, neko kasnije, ko umre u leto, za njega nema zime.
Ubica ce biti, dok se svi ne pobiju, zatim na red dolaze samoubice, u Bilionima.
I onda cemo svi mi koji sve nas koji smo ostali volimo, ziveti u miru i ljubavi.
To su naravno prorocanstva, a ne ja, znaci, nema sta meni da verujes ili ne.  Smile
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
a coveka...izkenja se pa aplaudira sam sebi Smile

evo ti kad volis Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
  @ eyephel (koji ti je vec nik)a ko to kaze , koja prorocanstva odakle?  Sa pravoslavlejm nema nikaklve veze koliko vidim

@kombi car! puss
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 20:19:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.