Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:05:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 56539 puta)
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
ma bre sta vam je...  vise sa tom evropom... ako cemo da budemo bicemo kada bude...

vize mozete da imate ako se potrudite (ja ih imam kada god pozelim) a sto se tice trgovine u EU i  izvan EU opet vam propisuju pravila trgovine.... a ako se brinete za donacije i zajmove.... pa jel stvarno tako dobro da zivis od donacija i zajmova...

ne kazem da su radikali dobri... pa bre oni ni nemaju kadrove da popune kljucna mesta... ali bre ovi ga preterase sa evropom....

IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11154
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung Galaxy S10
Neko mora da je lud, a ja nisam.

Jesi, druže, veruj mi, ja ne lažem  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Nikolić: Moguće je formiranje vlade pre isteka roka
Autor: Beta - Tanjug | 09.05.2007 - 20:02

Predsednik Skupštine Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras Tanjugu da postoji mogućnost da nova vlada bude vrlo brzo formirana, pre poslednjeg roka 15. maja, navodeći da u suprotnom, takođe, postoji "ustavna teoretska mogućnost'' da novi izbori budu odloženi uvođenjem vanrednog stanja.
- Mislim da se vode intenzivni pregovori između DS-a i DSS-a, bilo je to očito i danas u skupštinskoj sali i očekujem da to moraju brzo da rade, rekao je Nikolić i dodao da postoji mogućnost da ti poslanici vrlo brzo zatraže sednicu na kojoj bi bila formirana Vlada Srbije.
Prema njegovom mišljenju, ako vlada ne bude formirana do poslednjeg roka, postoji "ustavna teoretska mogućnost" odlaganja novih izbora.
- Ukoliko bi pregovarački tim za Kosovo i Metohiju mogao da dostavi svoj izveštaj, ukoliko bi stvari krenule dramatičnijim tokom u Savetu bezbednosti, ako bi došlo do priznavanja nezavisnosti Kosova i Metohije od neke priznate države, članice Ujedinjenih Nacija, onda bi u Srbiji moglo da bude uvedeno vanredno stanje, rekao je Nikolić.
On je objasnio da bi vanredno stanje moglo da traje tri meseca, a omogućilo bi da u tom periodu budu doneseni "najvažniji zakoni koji nam nedostaju".
- To su zakon o odbrani, zakon o vojsci, to je kasacioni sud, ustavni sud, zakon o lokalnoj samoupravi, zakon o predsedniku republike, i dočekivali bi smo taj rasplet krize oko Kosova i Metohije sa skupštinom koja ima puni kapacitet, rekao je Nikolić koji, pak, nije mogao da precizira koji bi političar sada bio u stanju da tako nešto predloži, "pošto bi to trebalo da predloži Vlada Republike Srbije".
Nikolić je dodao da bi raspuštena skupština mogla da obavlja samo hitne i neodložne poslove, "a to znači da će neko da ceni da li je to bilo hitno ili nije, pa ne dođe na sednicu ili dođe pa prigovara da nije bilo hitnosti".

Đurić: Vlada neće predlagati uvođenje vanrednog stanja

Šef kancelarije za medije Vlade Srbije Srđan Đurić tvrdi, pak, da vlada neće predlagati uvođenje vanrednog stanja, niti da uopšte razmišlja o tome.
- U tom slučaju, predsednik Srbije ne bi mogao da raspusti Skupštinu i raspiše izbore, čak i ako se ne formira nova vlada do isteka zakonskog roka, izjavio je Nikolić za RTS.
Komentarišući ovu izjavu, Đurić je rekao da politika Vlade Srbije prema Kosovu ima jasnu podršku Rusije u Savetu bezbednosti, gde se sada vode razgovori o novoj rezoluciji. Za Srbiju je, kako je navedeno u izjavi, najvažnije to što Rusija u Savetu bezbednosti zastupa stav da nova Rezolucija mora potvrditi suverenitet i teritorijalni integritet Srbije.

O novoj vladi, stavu Evropske unije i Kosovu

Odgovarajući na pitanje da li će biti formirana Vlada Srbije, Nikolić je ranije danas rekao da se "o Vladi intenzivno pregovora".
- Tadić je mandat stavio u džep i ne da taj mandat nikome. Pisao sam mu i zatražio da mi ponudi mandat. Pisao sam i da ću za sedam dana ili formirati vladu ili da ću vratiti mandat, kazao je Nikolić i istakao da radikali neće biti podrška manjinskoj vladi, niti će sa nekim formirati vladu.
Komentarišući odluku generalnog sekretara Saveta Evrope Terija Dejvisa da ne bude podignuta zastava Srbije ispred zgrade Saveta Evrope, Nikolić je ocenio da nije reč "o tihim sankcijama, već je to reakcija na to da za predsednika parlamenta nije izabran onaj koga je želela EU".
Nikolić je objasnio da je EU smislila plan kako je on opasnost za Srbiju  i pritom istakao da se protivi ulasku Srbije u Evropsku uniju, kao i da je "od evroskeptika postao protivnik EU". SRS, prema njegovim rečima, želi da formiranjem Skupštine spreči da Srbija bez formirane skupštine dočeka sednicu Saveta bezbednosti UN na kojoj će se raspravljati o Kosovu, koja će, kako je rekao, biti održana krajem maja. On je ujedno naveo i da je preuzimanjem funkcije predsednika parlamenta hteo i da preuzme odgovornost u teškim trenutcima za Srbiju.
- Mogao sam da sedim kod kuće i čekam proglašenje nezavisnog Kosova, kazao je Nikolić i naglasio da niko ne može da spreči SAD da proglase nezavisno Kosovo, ali da će se ambasadori afričkih zemalja sastati ovih dana i izdati saopštenje kojim podržavaju poziciju Srbije.
www.blic.co.yu
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Je li to replika?
Autor: E. B. | 09.05.2007 - 09:41

Poslanici su se, na prekjučerašnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije, za govornicom smenjivali maltene kako je ko hteo, a celom haosu najviše je doprinela privremena predsedavajuća Borka Vučić.
Ona ne samo da nije umela da vodi sednicu i omogući pravovremene replike i izlaganja poslanika nego je vidljivo bila nevoljna da spreči poslanike DSS, SRS i SPS da izlaze za govornicu kad im je volja, najčešće zapitkujući: „Je li to replika?“. Borka Vučić takođe nije sprečila, što je po poslovniku imala pravo, iznošenje uvreda za govornicom. „Blic“ objavljuje deo ovih prepucavanja za govornicom.

Aleksandar Vučić (SRS):
Gospodine Petroviću, ja se svaki put posebno radujem kad vidim vašu nakanu da izađete za ovu govornicu. Malo iskolačite oči, počnete da vičete i onda ste sasvim sigurni da vas svi u Srbiji čuju.

Tomislav Nikolić (SRS):
Ovo je kao kada ugasite svetla, a dete kaže: „Nije me strah, nije me strah!“ Naslušao sam se tih autosugestija - ima da ih bijemo, bre, ima da ih zgazite, bre. Pa kada prođu izbori, vi se smanjite kao miševi.

Miloš Aligrudić (DSS):
Gospodine Petroviću (...) očigledno da neko među vama, ne mogu sve za to da vas optužim jer nemam osnova da to uradim, ima tu nameru da sprovodi
diktate van ove zemlje (...) da se van ove zemlje uređuju ministarstva
i sastav naših ministarstava i sastav naše vlade i naš sistem bezbednosti.

Dušan Petrović (DS):
Gospodine Aligrudiću, vidi se da ulazite u jedan potpuno jasan način govora koji pokazuje na koju stranu ste nepovratno krenuli.
Vi pokušavate da budete veći katolik od pape, ali to ne biva. Teško ćete vi biti gori od radikala, samo ćete propasti (...), gospodine Aligrudiću, da li ste vi svesni da nas optužujete za izdaju?

Aleksandar Vučić (SRS):
Siguran sam da većina birača u Srbiji kada glasa za listu DS, listu na kojoj se nalazi stranka Rasima Ljajića i podružnica HDZ u Vojvodini, da oni znaju da glasaju za ljude koji bi trebalo da vode interes o Srbiji, a ne o interesima Cobela ili bilo koga drugog.

Nenad Čanak (LSV):
Završiću rečima mudrijih od mene, koji su zbog sličnih rasprava u ovom visokom domu, pre 60 ili 70 godina između dva rata izgovorili: „Sačuvaj me bože srpskog junaštva i hrvatske kulture“. Ja ću sada reći - sačuvaj me bože radikalskog patriotizma i DSS-ovog legalizma.

Aleksandar Vučić (SRS):
Šta još treba? Još malo štapa i šargarepe, još malo pa da budemo magarci? Vi prihvatajte ulogu magarca koliko
hoćete, ali mi nećemo da budemo magarci i imamo svoj narod o kome moramo da brinemo...
E, malo je Kosova što ste nam uzeli, nego, dragi Cobel, uzmi nam i Rašku,
dragi Cobel, uzmi nam i Vojvodinu, uzmi nam ne znam šta.
E, ne može, gospodine Čanak.

Nenad Čanak (LSV):
Pre svega, kada govorite o Vojislavu Šešelju, nismo ga mi poslali u Hag, nego ste ga vi sa trubačima ispratili. Drugo, oko predaje i prodaje Kosova, nije to urađeno Rezolucijom 1244 nego Kumanovskim sporazumom koji je potpisan kao vojna kapitulacija od strane Miloševića, vašeg patrona,
čime je on napravio akt veleizdaje za koji se predviđa najteža kazna u svakoj zemlji.

Miloš Aligrudić (DSS):
Gospodine Šutanovac, to što ste vi izgovorili, sem uvredljivog tona i načina na koji razgovarate s poslanicima koje je narod birao u ovaj parlament, što služi vama na čast, nikakve veze, gospodine, nema s politikom, a, nažalost, ni sa mozgom.

Dragan Šutanovac (DS):
Gospodine Aligrudiću, kad sledeći put budete rekli da ja nemam veze s mozgom, molim vas, skinite hulahopke pre toga, pa se spremite da vam i uši izvučem kako zaslužujete.

Aleksandar Vučić (SRS):
Gospodine Ristiću (...), tačno je, kaže naš narod, postoji poslovica - što je tikva praznija, to je bezobraznija.
www.blic.co.yu
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Danas sastanak Tadić - Koštunica
Autor: N. M. Jovanović | 09.05.2007 - 19:35
Danas sastanak Tadić - Koštunica

Lideri DS i DSS Boris Tadić i Vojislava Koštunica trebalo bi da se sastanu danas, kako bi poslednji put pregovarali o formiranju proreformske vlade, saznaje „Blic“. Posle tog sastanka biće poznato da li će Srbija dobiti novu vladu ili će građani ponovo izlaziti na birališta, tvrdi sagovornik „Blica“ blizak obojici lidera.

Malo ko veruje da će, posle svega što se desilo, do dogovora doći.
- Koštunica je podržao Nikolića za predsednika parlamenta kako bi otvorio put eventualnoj koaliciji posle novih izbora, ukoliko to bude potrebno, DSS i NS bi, uz podršku SRS-a i SPS-a, mogli da naprave manjinsku vladu koja bi trajala najduže godinu dana - objašnjava naš sagovornik.
Izvor „Blica“ iz DS-a potvrđuje da se očekuje sastanak dvojice lidera, ali i da se priča kako će Koštunica demokratama dati ponudu, koju jednostavno neće moći da prihvate.
- Ideja je da DSS ponudi nešto što bi mi odbili samo kako bi ispalo da je DS krivac za neuspeh pregovora - tvrdi funkcioner DS.
U iščekivanju izbora, kojima bi sigurno prethodila prljava kampanja i medijski rat DS i DSS, demokrate trenutno razmatraju ponude LDP i G17 plus za zajednički nastup na narednim izborima.
Da i u DSS nisu načisto oko toga da li da se privole demokratama ili radikalima svedoče izjave njihovih visokih funkcionera.
www.blic.co.yu

Smile
nema od toga nista.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
"Vanredno stanje odlaže izbore"
9. maj 2007. | 19:53 -> 21:13 | Izvor: B92, Beta
Beograd -- Tomislav Nikolić kaže da bi izbori mogli biti odloženi, ako parlament, na predlog Vlade, proglasi vanredno stanje zbog Kosova.

Vanredno stanje bi, prema rečima predsednika Skupštine Srbije, eventualno moglo da se proglasi zbog procene da je situacija u vezi sa rešavanjem statusa Kosova izuzetno teška. U tom slučaju, predsednik Srbije ne bi mogao da raspusti Skupštinu i raspiše izbore tri meseca, a Skupština bi mogla i da menja zakone o predsedniku Srbije, vojsci i druge zakone.

Nikolić je za RTS kazao da je SRS želeo da formiranjem Skupštine spreči da Srbija bez formirane Skupštine dočeka sednicu Saveta bezbednosti UN na kojoj će se raspravljati o Kosovu, koja će, kako je rekao, biti održana krajem maja.

Prethodno je poslanička grupa Srpske radikalne stranke u Skupštini Srbije zatražila od predsednika parlamenta sazivanje posebne sednice na kojoj će biti razmatran izveštaj pregovaračkog tima o pregovorima u Beču o budućem statusu Kosova.

"Treba održati sednicu o Kosovu da vidimo šta će reći pregovarački tim, Tadić i Koštunica", rekao je on.

"Ako je situacija izuzetno teška, ako je Srbija u opasnosti, Vlada može da predloži vanredno stanje. Ako poslanici izglasaju vanredno stanje, onda tri meseca predsednik Republike ne može da raspusti Skupštinu", kaže on.

On je rekao i da Skupština može da menja Zakon o predsedniku Srbije, mestu na kome je trenutno Boris Tadić.

"Skupština može da donese zakon o predsedniku, vojsci, odbrani, lokalnoj samoupravi, može da raspravlja o Kosovu i Metohiji i da donese rezoluciju, da formira kasacioni sud, ustavni sud i da ide na izbore", naveo je Nikolić.

Nikolić je naveo da je preuzimanjem funkcije predsednika parlamenta hteo i da preuzme odgovornost u teškim trenutcima za Srbiju. "Mogao sam da sedim kod kuće i čekam proglašenje nezavisnog Kosova", kazao je Nikolić.

Nikolić je u istoj emisiji izjavio i da se protivi ulasku Srbije u Evropsku uniju, kao i da je "od evroskeptika postao protivnik EU". On je dodao da SRS-u, kao najbrojnijoj stranci u parlamentu, pripada mesto predsednika Skupštine.

Đurić: Nema uvođenja vanrednog stanja

Šef Kancelarije za medije Vlade Srbije Srđan Đurić izjavio je za Betu večeras da Vlada neće predlagati uvođenje vanrednog stanja niti uopšte razmišlja o tome.

"Politika Vlade za Kosovo ima jasnu podršku Rusije u Savetu bezbednosti, gde se sada vode razgovori o novoj rezoluciji", kaže on.

"Za Srbiju je najvažnije to što Rusija u Savetu bezbednosti zastupa stav da nova rezolucija mora potvrditi suverenitet i teritorijalni integritet Srbije", navodi se u Đurićevoj izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

NS protiv predloga Nikolića

Predstavnica Nove Srbije Dubravka Filipovska izjavila je večeras da u Srbiji ne treba uvoditi vanredno stanje, što je kao mogućnost najavio Nikolić. To bi dovelo do daljeg komplikovanja političke situacije, ocenila je ona.

"Moram priznati da za to prvi put čujem i o tome se do sada nije raspravljalo, a ja lično ne verujem da treba da dođe do daljeg komplikovanja političke situacije", rekla je Filipovska za agenciju Betu.

Ona je dodala da "imamo još nekoliko dana da se dođe do nove vlade ili da se ide na nove izbore".

Tim povodom oglasila se i Liberalno-demokratska partija, čiji predsednik Čedomir Jovanović navodi da je pretnja o uvođenju vanrednog stanja dokaz da je izbor Tomislava Nikolića "katastrofa za zemlju".

"Tim svojim stavom je dodatno kompromitovao zemlju, uznemirio građane i otežao međunarodnu poziciju Srbije", naveo je on.
www.b92.net
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG l5
Ma bre, mora da se dogovore,popustice vec neko i to je to!Novi izbori ne donose nista, a ideja da radikali vladaju narednih godina je veliko zlo i od ta dva treba izabrati manje!I jos nesto,bolje vrabac u ruci,nego golub na grani!Svi oni sada imaju nesto, a da li ce i posle novih izbora, pitanje je!
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Neko mora da je lud, a ja nisam.

Jesi, druže, veruj mi, ja ne lažem Smile
Isakovicu, mars tamo u Ruskim stepama, tamo su ti Srbi Isakovici. Nemoj da me zamaras.
Tamo ste se djumle selili 1748-e a mi smo ostali u Austrugarskoj i lepo nam je bilo, sve do dolaska radikala.
Videces na sta sve ovo vodi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11154
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Isakovicu, mars tamo u Ruskim stepama, tamo su ti Srbi Isakovici. Nemoj da me zamaras.
Tamo ste se djumle selili 1748-e a mi smo ostali u Austrugarskoj i lepo nam je bilo, sve do dolaska radikala.
Eh, sad, a ti nisi Srbin? A koji ste to vi što ste bili u Austrougarskoj? I kad je Srbima bilo lepo pod Austrougarskom?
Ti si stvarno čudan, pa uzmi udžbenik iz istorije malo, nemoj sve slepo verovati onom žvalavom narkomanu Smiley
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
 Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:05:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.