Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 16:48:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 56603 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
ja ne mogu da verujem da je bilo koji glasac DSS-a zeleo tomu za predsednika skupstine!

to nije nebitno!
to totalno otvara nove pozicije!

feanor. ajde za tebe pitanje:
ako DSS 'insistira' na demokratskim nacelima da najjaca stranka ima predsednika skupstine, kako ne drzi na istim nacelima kada je u pitanju formiranje vlade i izbor premijera???

feanor, da li ovo ima smisla???
moras cak i ti da priznas da su pogazili sve za sta su se zalagali.
sebe su sami pregazili.
jednostavno-pukli su...
DSS je mnogo govana pojeo i srecom, 60% njihovih glasaca ce to skupo platiti.

eeee, vec smo u gubitku!
berza nam je pukla.
pola milijarde smo vec izgubili!
voja o tome nije mislio kada je resio da tera inat i uortaci se sa radikalima!

plasim se da je sada kasno!
glasaci DS-a ne zele vlast sa DSSom...
sada ce DSS morati jos necega da se odrekne posle svega ovoga.

pozicijie vsu se promenile.
maske su skinute.

posle izbora DSS puica i to zna svaki njihov simpatizer(onaj koji je u stanju da to i dalje bude)

Možda je Koštunica htio da nestane na ovakav način ?  Smile 

Nema me ~ nema odgovornosti za Kosovo , pa će za par godina da priča bajke i pokuša osvojit vlast kao nebeski patriJota ......  Smile
mogao bih da se slozim
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ne mislim da se sjebao, ali se slazem da je previse podrzavao Dss, ali do juce us bili na vlasti,mozda su vec pali neki dogovori...Ko ce ga znati, ali svi su se odrekli necega,osim Kostunice i tu se vidi ko je kakav i koliko misli na drzavu i narod(ako uopste neko misli na to) i nada se da ce glasaci to kazniti na sledecim izborima!Ali sada nije trenutak za izbore, vlada demokratskog bloka i da se radi, pa koliko potraje,godinu dve...Mnogo gubimo ovako,a to se tesko nadoknadi!Ako se dogovore,a nadam se da hoce, Nikolic nece biti presednik skupstine, siguran sam u to!

U pravu si, u načelu. Ali, dok je Koštunica premijer, Mladić neće biti uhapšen i predat u nadležnost haškog suda. Shvatite to. Nema nastavka pregovora sa EU bez saradnje sa Hagom, nema saradnje dok je Koštunica premijer. Nije tu problem Jočić, pa ni Rade Bulatović. Oni samo rade po Vojinim nalozima. Koštunica je isti Milošević, kad on ode, njegovi "verni" saradnici će se utrkivati u konstruktivnoj saradnji sa novim premijerom, a sve u interesu Srbije, jel' da.  Smile
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
ma ja sam odusevljen tokom dogadjaja!

pazi, DSS se raspada. polako ali sigurno.

raspasce se na G17 deo, na SRS deo i na naravno......SPO deo.
cenim da bi posle novih izbora SPO sam mogao da predje cenzus!

gomila razocaranih ce biti za SPO...
jednostavno, samo da vuk opet malo zaostri....naravno, samo u kampanji, i eto nama 50%

dakle, radikali ce porasti, G17 ce ostati isti jer ce neki otici za DS a prilice se glasova iz DSS-a, i SRS ce oacati neznatno...

sve u svemu, ne mogu da shvatim, sta im je ovo trebalo.... Smile

IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat

jednostavno, samo da vuk opet malo zaostri....naravno, samo u kampanji, i eto nama 50%

Nemoj mi reci da stvarno verujes u ovo???

Evo ti drugacijeg misljenja:
Sad kad vide glasaci radikala, kakva se halabuka digla zbog toga sto im je vodja izabran i to samo za predsednika parlamentai da se svet zbog toga zesce nervira i jos zesce pritiska na nas, pa onda taj gubitak na berzi, pa onda malo stave prst na celo i skontaju da nije pametno davati glas tolikom extremu i da je DSS utociste za njih!
Znam da se neces sloziti, ali priznaj ima tu necega!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
pazi, moze da se nadje sad mnogo scenarija...
meni ovaj moj deluje verovatnije..

ali, da bi se tvoj obistinio, SRS mora da oslabi, a to je tesko ostvarivo.

to je ipak....jedna velika sekta Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat

Nemoj mi reci da stvarno verujes u ovo???

Evo ti drugacijeg misljenja:
Sad kad vide glasaci radikala, kakva se halabuka digla zbog toga sto im je vodja izabran i to samo za predsednika parlamentai da se svet zbog toga zesce nervira i jos zesce pritiska na nas, pa onda taj gubitak na berzi, pa onda malo stave prst na celo i skontaju da nije pametno davati glas tolikom extremu i da je DSS utociste za njih!
Znam da se neces sloziti, ali priznaj ima tu necega!

Glasači SRS su oduševljeni zbog toga što se ceo svet nervira zbog Tome. Sad glasači SRS misle da je konačno došao novi spasitelj koga se boji ceo svet. Neće glasači SRS staviti prst na čelo, već se nadaju da dolazi njihovo vreme pa će opet moći slobodno da stave prst na okidač. SRS će samo dobiti još neki procenat glasova više, nema šanse da najvernije glasačko telo u Srbiji glasa za nekog drugog, osim za SRS.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG l5
Nece SRS da oslabi posle ovoga!NArod glasa za njih, zato sto glasa protiv demokrata i nista drugo, uz parolu to su lopovi, sta su pricali 2000-te, a sta uradili!Znate, ja mislim da ipak postoji malo pameti i da ce se u ovim narednim danima dogovoriti!I drugo, narod zeli da ga lazete, da mu pricate bajke i nesto nalik komunizmu(svi se secaju kako je nekad lepo bilo, ali se niko ne zapita sto na m je danas ovako,mozda zato sto je nekad lepo bilo!!!).Bez obzira na sve, mislim da nikako ne sme da se dozvoli dolazak radikala na vlast u bilo kom vidu, jer su oni politicko zlo, znam kako se ponasaju prema clanovima stranke i sta da ocekujem od njih kad jos dobiju moc!Zato dogovor i nista drugo!
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Nece SRS da oslabi posle ovoga!NArod glasa za njih, zato sto glasa protiv demokrata i nista drugo, uz parolu to su lopovi, sta su pricali 2000-te, a sta uradili!Znate, ja mislim da ipak postoji malo pameti i da ce se u ovim narednim danima dogovoriti!I drugo, narod zeli da ga lazete, da mu pricate bajke i nesto nalik komunizmu(svi se secaju kako je nekad lepo bilo, ali se niko ne zapita sto na m je danas ovako,mozda zato sto je nekad lepo bilo!!!).Bez obzira na sve, mislim da nikako ne sme da se dozvoli dolazak radikala na vlast u bilo kom vidu, jer su oni politicko zlo, znam kako se ponasaju prema clanovima stranke i sta da ocekujem od njih kad jos dobiju moc!Zato dogovor i nista drugo!
hmmm..paranoja?

ne boj se!
preci ce G17...ja se iskreno uzdam u to.

doci ce vam srkich iz DSS-a.
i jos mnogo slicnih!
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
...............

@ mosko
...............

@ mosko

pokatoličeni moj druže  , nemoj tako da sEvaš i nas ste bombardovali vi pa smo preživjeli i sad još ulažemo u Srbiju  Smile

i da bitna nam je svima u okruženju stabilna vlada u Srbiji , dajte je formirajte više , čemu toliko prenemaganje , pa nema tamo Hrvata pa da miniraju sastavljanje vlade pobogu .  Smile

pokatoličeni moj druže  , nemoj tako da sEvaš i nas ste bombardovali vi pa smo preživjeli i sad još ulažemo u Srbiju  Smile

i da bitna nam je svima u okruženju stabilna vlada u Srbiji , dajte je formirajte više , čemu toliko prenemaganje , pa nema tamo Hrvata pa da miniraju sastavljanje vlade pobogu .  Smile

aj odjebi... hrvatska dinara (a kamoli evra) nema ... banke su vam sve prodate i dalmacija (po istoriji u skolama koju sada ucite nije vam ni pripadala.... tako da.... )   a jesi pokatolicen srbin mozes da pricas, pevas ili se skidas go ti si samo jedan od mnogih pokatolicenih srbina nisi ni njihov, niti si nas ....dakle jadan si .... nemas korene, istoriju, cak ste i kulturu ukrali .... hahahahahahah

e i da da ti mozda nije krivo sto su radikali pobedili.... mi se bar bunimo protiv njih ... a vi ste k u usta uzeli kao i do sada  ( u drugom i prvom svetskom ratu )  kako vam kazu tako svirate ..... ajde otpevaj mi austrisku himnu ... ajde pevaj ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Glasači SRS su oduševljeni zbog toga što se ceo svet nervira zbog Tome. Sad glasači SRS misle da je konačno došao novi spasitelj koga se boji ceo svet. Neće glasači SRS staviti prst na čelo, već se nadaju da dolazi njihovo vreme pa će opet moći slobodno da stave prst na okidač. SRS će samo dobiti još neki procenat glasova više, nema šanse da najvernije glasačko telo u Srbiji glasa za nekog drugog, osim za SRS.
Ako je to tacno...a moze da bude...ne kazem
Onda san Kraljevica Marka da DS (verovatno sa LDP) dobije 50% je zesce neostvariv!
SRS nije potrebno da ima 50% glasova da bi imao 126 poslanika...nego negde oko 41.2.3(tako nesto)%, e sad kad na sve to dodas i SPS, pa na to dodas i cinjenicu da ce odziv glasaca biti sigurno manji(tu cemo se valjda svi sloziti), i da ce biti manji zbog toga sto ce veliki deo glasaca "demokratskog bloka" da iznervirano bojkotuje sve partije demokratskog bloka, a glasaci SRS ce osokoljeno(jer je sad prilika da se ostvari vlast zaista opipljiva)  da glasaju za svoju partiju.....eto nama radikala i SPS na vlasti i onda mozemo svi zajedno onako kolektivno da se jebemo u dupe(da izvinite)

Ja jesam glasao za DSS i Kostunicu, ali ovo sa Tomom ne razumem pa da me ubijes!!!....ZASTO????...Mislim, ako su hteli da naprave vladu sa DS, onda bi ionako izbrali nekog drugog predsednika skupstine u petak, a ako su pregovori propali ionako ce novi izbori da budu raspisani pa ce Toma biti predsednika samo do petka kad ce skupstina biti raspustena......ZASTO????

« Poslednja izmena: 09. Maj 2007, 01:15:47 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 16:48:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.