Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:28:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ce biti mandatar za sastavljanje vlade?
Bozidar Djelic
31.2%  (49)
Vojislav Kostunica
34.4%  (54)
Mladjan Dinkic
3.8%  (6)
Neka druga licnost
5.7%  (9)
Nece sastaviti vladu - novi izbori
24.8%  (39)
Ukupno glasova: 157
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastavite koalicionu vladu  (Pročitano 56527 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG l5
Politika je skup trulih kompromisa i mislim da onaj ko popusta nije picka,nego pametniji i onaj ko ne misli samo na sebe!Ja sam u zivotu dva puta glasao Kostunicu,nikad Dss i to sebi juce nisam mogao da oprostim!Izdajica nije svako ko ne zeli da ratuje, ako se danas na to delimo....
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ma pusti ove radikale što lupetaju
Prvo nisam radikal a drugo ti lupetaš,to se vidi iz tvog teksta
Citat
Ja bi sa Koštunicom završio razgovore posle prvog sastanka. Ne možeš da budeš premijer jer nisi dobio dovoljno glasova za tu funkciju. Kraj priče. Idi ti gospodine Koštunica pa traži neku drugu budalu koja će ti ispunjavati hirove. Tako bi uradio Zoran Đinđić. A ne da se mrcvare tri meseca i onda Koštunica uradi ovo što je uradio juče.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Citat
Ako Tadić sada popusti Koštunici i ispuni mu sve hirove, onda je Tadić najveće govno koje postoji u ovoj nesrećnoj zemlji Srbiji.
Bez obzira popustio ili ne on jeste najvece govno...A ako popusti bice još i derpe...
ljudi, ja cu sve to da prihvatim ako mi date neko logicno objasnjenje!

svi, ali svi, koji pljuju tadica nikad nemaju nista normalno da mu zamere.

uvek je nesto: njegov cale je rekao, vidis da je lep pa je zato na vlasti!
i sl sranja.
recite nesto protiv coveka a da je logicno.

Ma pusti ove radikale što lupetaju. Ali, tri meseca pregovarati sa osobom koja smatra da je on jedini podoban za premijera, bez obzira na izborne rezultate. Pa mu onda popusti tu, a on traži ministarstvo policije, pa mu popustiš tu on traži BIA. To je mazohizam.

Ja bi sa Koštunicom završio razgovore posle prvog sastanka. Ne možeš da budeš premijer jer nisi dobio dovoljno glasova za tu funkciju. Kraj priče. Idi ti gospodine Koštunica pa traži neku drugu budalu koja će ti ispunjavati hirove. Tako bi uradio Zoran Đinđić. A ne da se mrcvare tri meseca i onda Koštunica uradi ovo što je uradio juče.

Gde piše da Tadić treba isključivo da daje ustupke, a Koštunica da ne popusti ni u jednom svom zahtevu. Znači da Koštunica drži do sebe, a Tadić se ponižava.
Može Tadić da se ponižava u ličnom odnosu sa Koštunicom, ali ne može da ponižava mene i još 920 hiljada ljudi u Srbiji. Mi nismo glasali za DS da bi Koštunica bio premijer, Jočić ministar policije, a Rade Bulatović direktor BIA.
to se naravno ne bi nikada ni desilo!
tadic nikada ne bi dao MUP, BIA i premijera.

ja bih dao premijera i jedno od sila.
i nista vise!
moze jedino vere, dijasporu, i sl...
nase sve ostalo!
finansije, spoljni poslovi, potpredsednik, 2 od 3 pozicije sile. dakle:BIA i odbrana, ili BIA i MUP ili odbrana i MUP...
a to je i bila donja granica u pregovorima. i to postujem od DS-a!
 Smile

najbolje od svega je to sto je metiljavi podrzao radikale...
to im je propast.
bice izbora i oni ce duplo oslabiti a mi cemo ojacati!
 Smile
Politika je skup trulih kompromisa i mislim da onaj ko popusta nije picka,nego pametniji i onaj ko ne misli samo na sebe!Ja sam u zivotu dva puta glasao Kostunicu,nikad Dss i to sebi juce nisam mogao da oprostim!Izdajica nije svako ko ne zeli da ratuje, ako se danas na to delimo....
Smile Smile Smile

e, sto volim kada cujem ove koji su totalno shvatili da nikad vise za DSS!!!!
srecom takvih je mnoooogo, sve vise i vise!
vojo, zbogom, daloko ti lepa zatvorska celija!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG l5
Slusaj, ja nikada nisam glasao za Dss, jesam Kostunicu 2000. i jos jednom kada se kandidovao za presednika!Ja sam clan G17 Plus i glasam za moju stranku!Nikada ne bi ni glasao Dss, ta politika mi je daleka, nesto kao radimo,ali mozda i ne radimo, pa hocemo, a mozda i necemo....Ma bre, ja prihvatam Dss kao nekog ko mora tu da bude,konzervativci, malo nacionalizma,itd!Tadic je ispao mnogo korektan i ja ga zbog toga cenim, Mladja takodje, i sada samo treba da nadju neko resenje koje je svima prihvatljivo, a za to postoji mnogo,mnogo nacina!Glupo je da bude ponovo izbora, malo sta ce se promeniti,opet moraju zajedno!Neznam, nije jasno kako razmisljaju, mislim da su to pametni ljudi, ali se samo ponekad glupo ponasaju!
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat

Nema premijerskog mesta za trećeplasiranog na izborima. Zna se kako se prave koalicije. DS-u premijersko mesto, DSS-u potpredsedničko mesto, a onda se pravi dogovor o podeli ministarskih resora.

Čemu služe izbori u demokratskoj zemlji? Da jedan čovek doživotno bude premijer, bez obzira na izborne rezultate.

@ rinaka

Kažeš da nisi radikal, ali svakako razmišljaš kao da si Vučić. Ili promeni retoriku ili se učlani u SRS, pa da znamo na čemu smo.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
Slusaj, ja nikada nisam glasao za Dss, jesam Kostunicu 2000. i jos jednom kada se kandidovao za presednika!Ja sam clan G17 Plus i glasam za moju stranku!Nikada ne bi ni glasao Dss, ta politika mi je daleka, nesto kao radimo,ali mozda i ne radimo, pa hocemo, a mozda i necemo....Ma bre, ja prihvatam Dss kao nekog ko mora tu da bude,konzervativci, malo nacionalizma,itd!Tadic je ispao mnogo korektan i ja ga zbog toga cenim, Mladja takodje, i sada samo treba da nadju neko resenje koje je svima prihvatljivo, a za to postoji mnogo,mnogo nacina!Glupo je da bude ponovo izbora, malo sta ce se promeniti,opet moraju zajedno!Neznam, nije jasno kako razmisljaju, mislim da su to pametni ljudi, ali se samo ponekad glupo ponasaju!
mene je G17 duboko razocarao sa svojim 6. principom.
ne samo zbog principa vec zbog prevelike podrske DSS-u u pregovorima.
bili su im apsolutno naklonjeni, kao da ne znaju da imaju posla sa ljudima koji su vladali pomocu SPS-a.
i sada su ga ispusili.
G71 se sjebao.
dosta ce ih preci za LDP i DS, a opet, dosta iz DSS-a ce doci u G17, pa ce biti na nuli. Smile

Citat

Nema premijerskog mesta za trećeplasiranog na izborima. Zna se kako se prave koalicije. DS-u premijersko mesto, DSS-u potpredsedničko mesto, a onda se pravi dogovor o podeli ministarskih resora.

Čemu služe izbori u demokratskoj zemlji? Da jedan čovek doživotno bude premijer, bez obzira na izborne rezultate.

@ rinaka

Kažeš da nisi radikal, ali svakako razmišljaš kao da si Vučić. Ili promeni retoriku ili se učlani u SRS, pa da znamo na čemu smo.

ok, ja samo mislim da je bolje za DS da dobije sve sto bi ovako dobila dok bi mlitavi bio premijer.
apsolutnu vlast-vecu nego da imamo premijera!
to se meni svidja!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
"Jedino Tadić odlučuje o mandataru"

Sudija Ustavnog suda Srbije Svetozar Čiplić je za novosadski "Dnevnik" izjavio da jedino predsednik Srbije Boris Tadić ima pravo da predloži mandatara nove vlade i da ga u toj odluci ne obavezuju stavovi bilo koje političke opcije.

"Prema članu 127. Ustava, jedina obaveza predsednika Srbije je da u predviđenom roku predloži kandidata za mandatara, nakon što je saslušao mišljenje parlamentarnih stranaka. Njega najviši pravni akt zemlje ne obavezuje da se prikloni većinskom mišljenju, već ima pravo da sam proceni koga će imenovati za mandatara", kazao je Čiplić.

Objasnio je da, u slučaju da dođe do formiranja koalicije između Demokratske stranke Srbije i Srpske radikalne stranke, kao i do njihovog eventualnog insistiranja na tome da se mandat poveri kandidatu tih stranaka, predsednik Boris Tadić nije u obavezi da postupi po tim zahtevima.

b92.net

eh, konacno malo moci...
ali, jbg. tadic nece to uraditi.
postovace on vecinu i volju naroda.
Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Citat
@Feanor, ako nije demagogije, onda bi trebalo dve najzesce stranke koje 'brane' Kosovo da formiraju vladu. DSS i SRS.
To ne moze biti adhok koalicija.
Nisam mogao zamisliti da jedan Jocic moze toliko debelo da zajebe Kostunicu.

A sada vidite i sami da Rusi nece uloziti veto. Glasace se za dva predloga Ruski i Ahtisarijev. Zavukli braca do jaja.
Mi smo hteli, al nije islo. Ameri sada konsultuju nestalne clanice.
Prica je zavrsena tako da garde mogu da krenu u susret Crnomorskoj floti.

Нема ту демагогије. СРС и ДСС су природна коалиција. Нису се нападали као ДСС и ДС. То што "запад" не воли СРС, боли ме дупе. Са овим притисцима које врше на нас само помажу радикалима и окрећу ме према њима, јер увек ћу пре трпети будале и лопове на власти него страни диктат, притисак и мешање у интерне ствари Србије.

А и шта правите драму сви, то је само председник скупштине...Влада ће бити ДС, ДСС и Г17.
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 231
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG l5
Ne mislim da se sjebao, ali se slazem da je previse podrzavao Dss, ali do juce us bili na vlasti,mozda su vec pali neki dogovori...Ko ce ga znati, ali svi su se odrekli necega,osim Kostunice i tu se vidi ko je kakav i koliko misli na drzavu i narod(ako uopste neko misli na to) i nada se da ce glasaci to kazniti na sledecim izborima!Ali sada nije trenutak za izbore, vlada demokratskog bloka i da se radi, pa koliko potraje,godinu dve...Mnogo gubimo ovako,a to se tesko nadoknadi!Ako se dogovore,a nadam se da hoce, Nikolic nece biti presednik skupstine, siguran sam u to!
« Poslednja izmena: 09. Maj 2007, 00:11:12 od brdpk »
IP sačuvana
social share
ludo burazeru!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Možda je Koštunica htio da nestane na ovakav način ?  Smile 

Nema me ~ nema odgovornosti za Kosovo , pa će za par godina da priča bajke i pokuša osvojit vlast kao nebeski patriJota ......  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 153
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 20:28:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.