Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 22:07:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastav vlade u Hrvatskoj  (Pročitano 67393 puta)
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson K510i

Znaci upisao sam se ....
« Poslednja izmena: 11. Jan 2008, 02:46:08 od steelers »
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820

Znaci upisao sam se ....
Hahahahaha ... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Vicepremijer hrvatske vlade Slobodan Uzelac, Pupovac odustao
Autor: Tanjug | 11.01.2008 - 12:10

Vicepremijer iz srpskih redova u novoj hrvatskoj vladi biće Slobodan Uzelac, odlučilo je predsedništvo Samostalne demokratske srpske stranke (SDŠ), kojoj je u okviru koalicionog sporazuma s vladajućim HDZ-om, pripalo to mesto.

Potpredsednik i jedan od trojice poslanika SDŠ-a Milorad Pupovac, koga su hrvatski mediji već videli na toj funkciji, izjavio je danas u Saboru da neće biti vicepremijer iz ličnih razloga, rekavši da je odustajanje od ulaska u vladu njegova odluka, koju je sinoć potvrdilo predsedništvo SDŠ-a.

Uzelac je bio dosadašnji državni sekretar za visoko školstvo u ministarstvu nauke, obrazovanja i sporta koji je po nepodeljenom mišljenju svoju dužnost obavio s uspehom.

Predstavnicima SDŠ-a je pripalo više mesta državnih sekretara i pomoćnika ministara, među kojima i ono u ministarstvu za regionalni razvoj i vodoprivredu i šumarstvo.

Obaveza davanja nekih pomoćničkih mesta Srbima potiče još iz Pisma o namerama hrvatske vlade iz 1997. prilikom reintegracije istočne Hrvatske.

Novi saziv hrvatskog Sabora, koji se danas konstituiše, sutra treba da glasa o poverenju novoj vladi koju bude predložio mandatar Ivo Sanader.

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nezvanicno EU komisija odustala od otvaranja pitanja pravosudja i vec se spekulise koliko ce tu problema biti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nezvanicno EU komisija odustala od otvaranja pitanja pravosudja i vec se spekulise koliko ce tu problema biti

To i jeste jedan veliki problem u HR...mozes li mi poslati te vijesti da vidim sta kaze  EU...mislim posalji izvor da procitamo.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ma gledao sam na HTV tako da  mozes otici na njihovu stranicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
ma gledao sam na HTV tako da  mozes otici na njihovu stranicu

To je poznato vec samo sam mislio da si negdje procitao...uglavnom korupcija,pravosudje je najveci problem sadasnje Hrvatske..u vezi pregovora...unutrasnje su jos uvijek velik dug koja HR ima..

11.01.2008 11:50
Potpisan koalicijski sporazum HDZ-a s SDSS-om; u Vladu ulazi Uzelac, a ne Pupovac

Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader potpisao je danas koalicijski sporazum sa SDSS-om te izvijestio da potpredsjednik Vlade neće biti Milorad Pupovac, kako se ranije očekivalo, nego Slobodan Uzelac, dosadašnji državni tajnik za znanost.

Mandatar je SDSS-u nudio mjesto potpredsjednika Vlade za vanjsku politiku, no taj je prijedlog jučer poslije podne odbio vrh SDSS-a, pa i sam Pupovac.

Odlučeno je da u Vladu ide Uzelac, koji će tamo preuzeti dužnost potpredsjednika za privredni razvoj, obnovu i povratak, rekao je Sanader.

"Hvala vam na očekivanjima oko mojeg sudjelovanja u Vladi, ali to u ovom trenutku nije moguće", rekao je Pupovac novinarima u Saboru, nakon potpisivanja Koalicijskog sporazuma.

Najavio je da će i dalje aktivno sudjelovati u radu saborskih tijela. Razloge zbog kojih nije prihvatio potpredsjedničko mjesto u Vladi, Pupovac nije želio otkriti.

Sanader je, pak, izrazio zadovoljstvo što će Uzelac sudjelovati i u radu nove Vlade, podsjetivši da je on u prošlom mandatu vodio vrlo važan resor u Ministarstvu znanosti, prosvjete i športa.

Koalicijski sporazum s HDZ-om danas je potpisao i zastupnik talijanske nacionalne manjine Furio Radin, a svečanom potpisivanju sporazuma nazočili su i čelnici drugih koalicijskih stranaka.

(Hina)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
jutros gleadam zasjedanje parlamenta i onaj novinar Blago sto vodi onu emisiju znas.
E sad svakoga koga je uspjeo da pita nesto u holu pita je za to jeste culi pa jeste culi
pa sam pomislio da je to nesto sto je danas ilui juce doneseno
nije mala stvar prekinuti razgovore o clasnstvu taj se problem mora rijesiti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
jutros gleadam zasjedanje parlamenta i onaj novinar Blago sto vodi onu emisiju znas.
E sad svakoga koga je uspjeo da pita nesto u holu pita je za to jeste culi pa jeste culi
pa sam pomislio da je to nesto sto je danas ilui juce doneseno
nije mala stvar prekinuti razgovore o clasnstvu taj se problem mora rijesiti

Sigurno se nece prekinuti razgovori oko clanstva nego ce biti urucena neka negativna nota, mada je to sve jos samo predpostavka jos nisam vidio da zamjerava nam igdje EU oko toga...cak i u proslom izvjestaju je receno da je na svim poljima Hrvatska se mogla poboljsati, ali da mora da se potrudi na nekim poljima kao eto pravosudje,korupcija...ja ipak mislim da ce se to sve do sredine sljedece godine rijesiti tako da HR moze 2010 uci u HR....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pregovori o članstvu u EU sadržavaju 33 poglavlja
Jedno od tih poglavlja; br. 23 je: Pravosuđe i temaljna prava
Dakle, zapelo je samo na tom poglavlju - i to nije nikakva nova vijast; još krajem 12 mjeseca prošle godine, Sanader i Vlada, koja još ne funkcionira, dobili su upozorenje
E, sad, to što se Sanader & CO. prave ludi - to nije niš novoga

Deja vu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 22:07:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.