Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 18:45:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sastav vlade u Hrvatskoj  (Pročitano 67364 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Meni je to super, i ja sam ovdje sav sretan da nema vise tih smrdljivih clubova i kafana...... i ovdje su se bunili ljudi jos se uvijek bune ali nitko ih ne slusa i to je dobro tako, barem u ovom slucaju...

@Simijon ja sam iovako ne pusac, a ovo oko cigareta nije kao kod alkohola, jer je ovo zakon koji dolazi od EU, koji ce se morati u svim drzavama sprovoditi...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ma mi smo uvijek za neke zestoke opcije.... nevolimo mi te tanke vodje... Smile
     Smile
I tvoj brat Robert, također ?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob

Ma mi smo uvijek za neke zestoke opcije.... nevolimo mi te tanke vodje... Smile
     Smile
I tvoj brat Robert, također ?   Smile

Hahahaha da... i moj brat takodje! Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Svet
Pregovori Srba i HDZ bez uspeha
Autor: Beta | 10.01.2008 - 10:47

Pregovori Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) i delegacije HDZ-a predvodjene mandatarom Ivom Sanaderom o formiranju nove vlade Hrvatske i kadrovskim pitanjima završeni su u sredu bez dogovora i biće nastavljeni tokom dana.

Poslanik i potpredsednik SDSS Milorad Pupovac izjavio je novinarima posle sastanka da su pregovori počeli o SDSS-ovom predlogu kadrovskih rešenja, ali da nisu završeni ni programski ni pregovori o sastavu nove vlade.
On je rekao da su dve strane postigle saglasnost o nekim segmentima sastava vlade za koju nije nužno da će se proširivati, ali će se neki njeni segmenti reorganizovati u cilju postizanja onog tipa politike za koju se SDSS zalaže.
SDSS insistira na osnivanju posebnog ministarstva za regionalni razvoj i boljem rešenju za pitanje radne i socijalne politike, sudstva i uprave za koje je ocenio da su u prošle četiri godine bili nezadovoljavajući.
Sanader, po Pupovčevim rečima, nije sklon takvom rešenju, ali s druge strane svi koji učestvuju u koaliciji saglasni su da je to ministarstvo potrebno.

Pregovaralo se i o sedam poglavlja, medju kojima su i civilne žrtve rata, sudjenja za ratne zločine, reforma državne uprave i sudstva, generalna politika vlade, medjunarodna i regionalna politika.
Prošle sedmice pregovaralo se o stambenom zbrinjavanju, izgradnji komunalne i socijalne infrastrukture i regionalnog razvoja, dok se juče pregovaralo o participaciji u zapošljavanju pripadnika manjina u državnim i javnim službama, o kulturnoj autonomiji, uključujući obnovu spomenika kulture i antifašističke borbe, kao i podršci manjinskim institucijama.
Ranije je najavljeno da će sporazum o saradnji HDZ-SDSS biti potpisan u četvrtak, ali se zbog mogućih pregovora još ne zna tačan termin.

Blic

Izgleda da ipak nije još sve usaglašeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Da nije jos sve...ali mislim da ce doci do sporazuma Ive i Pupija..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
 10.1.2008, 16:31, Zagreb, Dnevnik.hr
Poznati novi ministri - njih 15!
Mandatar Ivo Sanader izvijestio je danas da je s koalicijskim partnerima postigao konačan dogovor o ustroju nove Vlade i kadrovima, te da će se osnovati dva nova ministarstva - turizma te regionalnog razvoja, vodoprivrede i šumarstva.

"Završili smo pregovore s koalicijskim partnerima, sad se radi novi zakon o Vladi koji će klubovi sutra predložiti Saboru", rekao je Sanader, nakon konzultacija s koalicijskim partnerima u Banskim dvorima.
-Đurđa Adlešič bit će potpredsjednica Vlade za unutarnju politiku.
-Milorad Pupovac bit će potpredsjednik Vlade za vanjsku politiku.
-Friščić potpredsjednik Sabora, HSS-u ministarstva poljoprivrede i turizma

Buduća će vlada imati četiri potpredsjednika
- HDZ-ovac Damir Polančec, uz dužnost ministra gospodarstva, i u novom će mandatu biti potpredsjednik Vlade za gospodarstvo.
-Jadranka Kosor, koja će ostati ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, bit će potpredsjednica Vlade za društvene djelatnosti.
-Predsjednica HSLS-a Đurđa Adlešić bit će potpredsjednica za unutarnju politiku.
-Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja - Božidar Pankretić
-Ministar regionalnog razvoja, vodoprivrede i šumarstva - Petar Čobanković
-Ministar turizma - Damir Bajs
-Ministar obrane - Branko Vukelić
-Ministar unutarnjih poslova - Berislav Rončević
-Ministar zdravstva i socijalne skrbi - Darko Milinović
-Ministar vanjskih poslova - Gordan Jandroković
-Ministrica pravosuđa - Ana Lovrin
-Ministar kulture - Božo Biškupić
-Ministar financija - Ivan Šuker
-Ministar mora, prometa i razvitka - Božidar Kalmeta
-Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa - Dragan Primorac
-Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva - Marina Matulović-Dropulić

-Luka Bebić bit će novi predsjednik Hrvatskog sabora, a Vladimir Šeks i Ivan Jarnjak bit će potpredsjednici parlamenta iz redova HDZ-a.

Dnevnik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Hohoho znaci dogovorili su se...eh fino sada neka pocnu da rade...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson K510i
-Ministar vanjskih poslova - Gordan Jandroković
Smile Smile sta je ovo sindrom Vuka Jeremica se siri.
"Vratite Kolindu"  Smile
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Po meni, najveće gluposti:

-bivši ministar poljoprivrede, Čobanković, jako dobro radio svoj posao; poljoprivrednici u principu, nisu imali zamjerke na njega
sada novi ministar: Pankretić, "na silu" ministar iz HSS-a, nije neki znalac
-novi ministar turizma: Bajs   Smile ... bojim se da se ja više razumijem u podvodni šah i atomsku fiziku, nego on u turizam
-novi ministar vanjskih poslova: Jandroković - neiskusno balavo prepotentno stvorenje, umišljeni primitivac
Bivša ministrica Kolinda Grabar-Kitarović, odlična u svom dosadašnjem poslu, postala prepoznatljiv Hrvatski Brand u pregovorima sa političarima iz EU. Njena smjena, po meni - najveća pogreška  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson K510i
-novi ministar vanjskih poslova: Jandroković - neiskusno balavo prepotentno stvorenje, umišljeni primitivac
 Bivša ministrica Kolinda Grabar-Kitarović, odlična u svom dosadašnjem poslu, postala prepoznatljiv Hrvatski Brand u pregovorima sa političarima iz EU. Njena smjena, po meni - najveća pogreška Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 18:45:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.