Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:22:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Шарена лажа"  (Pročitano 13825 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Imaginelo
Da nije tvoj prijatelj zaboravio da plaća radnike. Sada je moderno da se radi 12 sati na dan 15 dana u nedelji za platu 100 dindži mesečno. Kad zaposleni da otkaz gazda se začudi. Dotle gazda vozi merdžu, letuje na Kubi ( u propalom socijalizmu) , kupa se u sopstvenom bazenu, školuje decu na Harvardu, ženi kupuje krpe u Rimu i čudi si kako to ta stoka neće da radi.
« Poslednja izmena: 11. Maj 2009, 19:49:48 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Imaginelo
Da nije tvoj prijatelj zaboravio da plaća radnike. Sada je moderno da se radi 12 sati na dan 15 dana u nedelji za platu 100 dindži mesečno. Kad zaposleni da otkaz gazda se začudi. Dotle gazda vozi merdžu, letuje na Kubi ( u propalom socijalizmu) , kupa se u sopstvenom bazenu, školuje decu na Harvardu, ženi kupuje krpe u Rimu i čudi si kako to ta stoka neće da radi.

Opet je to standardna demagogija. On ne sme da tera redovne radnike na prekovremeni rad i zato traži ispomoć preko omladinske po tarifi koja je važeća. Ako ne plati radnike blokiraće mu račun pa je tek to šteta. On je dvadeset godina privatnik i nema svoj stan, uvek je bilo važnije da pare uloži u poslove i mašine.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@joca_jox
Citat
Jesi ciato ti poreklo vrsta?

ma nisam nego sam ono izmislio  Smile ti ovde pises da sam ja nastao od majmuna a ja majmune u zivotu gotovo i da nisam video (osim u zooloskom vrtu i na tv-u). evolucionisticka teorija nije crkvena dogma pa da sada kazemo kako su nas eto stvorili majmuni magicnim stapicem

@srebrni letac
Citat
Pa sad ti biraj dal ćeš da budeš majmun ili čovek tj Srbin Smile

haha mi smo srbi a svi ostali su majmuni  Smile kako mozes da sakupis toliko kojestarija u par recenica. evo: jel to znaci da su stari rimljani bili majmuni jer nisu znali za pojam nacije?

Citat
Dal ćeš da sebe vidiš kao pripadnika bilo koje vrste, rasne, etničke ili čak humanoidne globalno.

ma cekaj malo. ljudi pripadaju jednoj vrsti homosapiensa a individualne razlicitosti su usadjene u nas i one prevazilaze razlike izmedju istorijski definisanih grupa kao sto su nacionalne, verske itd.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Generalno sam tolerantan bez obzira na stranku, postujem ljude kao pojedince/licnosti... Ali... svako ko sebi dozvoli da pristupi stranci kakva je NS i da mu lider bude Velja Ilic je klasicno retardirano stvorenje ili (ipak ima izuzetaka) klasican interesdzija koji zeli da usicari nesto u svoju korist.

najjaci post...znaci ovako...ja bih to malo i prosirio...svako ko se uclani u ns a i oni koji su bili u koaliciji sa ns-om...npr 24.9.2000. ih je bas bilo puno sa njima...klasicno retardirano stvorenje se onda moze sprovesti za bas puno ljudi...djindjic,ceda,mihajlovic,korac...svi clanovi dos-a i naravno prekomilionski glasacki auditorijum Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
najjaci post...znaci ovako...ja bih to malo i prosirio...svako ko se uclani u ns a i oni koji su bili u koaliciji sa ns-om...npr 24.9.2000. ih je bas bilo puno sa njima...klasicno retardirano stvorenje se onda moze sprovesti za bas puno ljudi...djindjic,ceda,mihajlovic,korac...svi clanovi dos-a i naravno prekomilionski glasacki auditorijum

haha pa sto nisi bio tamo da im kazes to, oni eto nisu nista znali o velji ilicu tadasnjem gradonacelniku cacka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Imaginelo
Tačno priča tvog prijatelja kapitaliste je standardna demagogija, kako niko u Srbiji neće da radi, a ima toliko nezaposlenih. Mora da traži radnu snagu od 20-30 godina, da ne budu žene, ako su žene da nemaju dece, jer šta će stoki deca,da ne jedu mnogo, ne piju pivo i po mogućstvu da ne traže platu.Tvoja priča o blokiranju računa za neplaćanje radnika je smešna. Ko će mu blokirati račun, od kada je ukinut SDK, niko ne vrši kontrolu isplata plata. Zar ne pratiš šta se desilo u Kragujevcu, pet godina nisu dobijali plate i ministar kaže šta ja tu mogu. Druže naivan si , radnika u zemlji Srbiji niko ne štiti, još samo treba doneti zakon da radnika može ubiti kapitalista ako to želi i dostignućemo vrhunac kapitalističe perverzije .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Citat
najjaci post...znaci ovako...ja bih to malo i prosirio...svako ko se uclani u ns a i oni koji su bili u koaliciji sa ns-om...npr 24.9.2000. ih je bas bilo puno sa njima...klasicno retardirano stvorenje se onda moze sprovesti za bas puno ljudi...djindjic,ceda,mihajlovic,korac...svi clanovi dos-a i naravno prekomilionski glasacki auditorijum

haha pa sto nisi bio tamo da im kazes to, oni eto nisu nista znali o velji ilicu tadasnjem gradonacelniku cacka
Kad malo bolje razmislim jeste Velja lud kao i njegovi glasaci.Ludi su ljudi sto su doveli ove na vlast.Sad i ja shavatm koji su to kreteni od ljudi kad su ovakve ljude doveli na vlast

Imaginelo
Tačno priča tvog prijatelja kapitaliste je standardna demagogija, kako niko u Srbiji neće da radi, a ima toliko nezaposlenih. Mora da traži radnu snagu od 20-30 godina, da ne budu žene, ako su žene da nemaju dece, jer šta će stoki deca,da ne jedu mnogo, ne piju pivo i po mogućstvu da ne traže platu.Tvoja priča o blokiranju računa za neplaćanje radnika je smešna. Ko će mu blokirati račun, od kada je ukinut SDK, niko ne vrši kontrolu isplata plata. Zar ne pratiš šta se desilo u Kragujevcu, pet godina nisu dobijali plate i ministar kaže šta ja tu mogu. Druže naivan si , radnika u zemlji Srbiji niko ne štiti, još samo treba doneti zakon da radnika može ubiti kapitalista ako to želi i dostignućemo vrhunac kapitalističe perverzije .
Ili da uvedu kao i u Nemackoj

« Poslednja izmena: 11. Maj 2009, 21:14:31 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Kad malo bolje razmislim jeste Velja lud kao i njegovi glasaci.Ludi su ljudi sto su doveli ove na vlast.Sad i ja shavatm koji su to kreteni od ljudi kad su ovakve ljude doveli na vlast

sada ce ispasti ovo: sede Velja i unuk i Velja prica kako je bilo za vreme petog oktobra. Nakon tri sata price, unuk ga pita: "Deda Veljo, a sta su radili svi ostali dok si ti rusio Slobu?"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Velja i buldožer , naručeni od bata Beka i bata Miškovića, srušili Slobu, jer majmun nije hteo sam da siđe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat

sada ce ispasti ovo: sede Velja i unuk i Velja prica kako je bilo za vreme petog oktobra. Nakon tri sata price, unuk ga pita: "Deda Veljo, a sta su radili svi ostali dok si ti rusio Slobu?"

ostali su bili u misjim rupama(sa casnim izuzetcima svilanovica i milana st protica)....
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:22:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.