Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:12:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Шарена лажа"  (Pročitano 13847 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E
Citat
У чему на пример?

na primer nema ideju da izbacuje darvina

Citat
На пример шта?

na primer donet je zakon protiv diskriminacije ili ako hoces nesto drugo, onda mogu da kazem da je bolja saradnja ministarstva sa nevladinim organizacijama koje se bave ljudskim pravima
kakva bre saradnja sa nvovcama kakva diskriminacija koj kurac od toga se ne zivi Smile daj da vidimo sta je uradila vlada da nas spase bede dala kostresu 1500000 din platu, dali za Kovaceviza 1mil dolara, sta je bilo sa otvaranjem radnih mesta, zasto svakoga dana strajkuju radnici gladju u Srbiji, sta je dugovima ove drzave prema preduzeciam i firmama u Srbiji od kojih nemilice ubiru preze, sta je sa izgradnjom gasovoda i koridora 10, gde su slobine pare sa Kipra, sta je uradjeno da se dokaze umesanost Kostunice u ubistvo Djindjica o kojoj pricate, sta je bilo sa zatvaranjem kriminalaca, sta je bilo sa akcijama od prodaje drzavih preduzeca, sta je bilo sa ukidanjem viza, sta je bilo sa...???? hoces jos da nabrajamo?

Kako te nije sramota da spominjes rec uspeh uz rec vlada Srbije Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Она је хтела да избаци теорију да смо ми постали од мајмуна.Ти ако си мајмун ја нисам
Премало и ти и она знате о еволуцији да би одлучивали да ли је треба избацити или не.
А ти знаш?

Citat
to prosto nije tacno, darvinova teorija se ne odnosi samo na nastanak coveka. ljiljana colovic je tako mogla da vrati u udzbenike da je zemlja ravna ploca i da izbaci galileja
То је теорија а не доказ.

Citat
procitaj zakon i videces da su bas po tom zakonu tvoja verska prava bolje zasticena nego LGBT prava
Па не би се баш рекло или га онда многи крше...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@Dominick

Citat
kakva bre saradnja sa nvovcama kakva diskriminacija koj kurac od toga se ne zivi

pa da ko jos zivi od ljudskih prava, daj ti nama brate lovu pa da vidimo  Smile tako su rekli i oni sto su uzimali hleb koji se delio ispred albanskih pekara u somboru. daj hleb i kupi me za dvadeset-trideset dinara  Smile

Citat
Kako te nije sramota da spominjes rec uspeh uz rec vlada Srbije Smile

ajde prati raspravu od pocetka, uopste niko nije govorio o uspehu

@jocajox
Citat
То је теорија а не доказ. 

Smiley eto to je prvi znak da mora da se uci darvin
darvin je pruzio dokaze i naucna objasnjenja za jedinstveno poreklo zivog sveta koji se tokom milona godina menjao, usložnjavao, prilagođavao i formirao  raznovrsnost oblika, formi i nacina zivota.

Citat
Па не би се баш рекло или га онда многи крше...

pa ako ga krse to je onda drugo, ako ti neko ogranicava slobodu veroispovesti to je osnov da ga tuzis po tom zakonu
« Poslednja izmena: 11. Maj 2009, 17:30:44 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Citat
darvin je pruzio dokaze i naucna objasnjenja za jedinstveno poreklo zivog sveta koji se tokom milona godina menjao, usložnjavao, prilagođavao i formirao  raznovrsnost oblika, formi i nacina zivota.
Dobro ti budi majmun ja necu..Ima vec tema o tome tako da ne bi ovde.A tu teroju takodje zastupaju i nacisti i sam Hitler.Pa jesi li ti nacista?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Dobro ti budi majmun ja necu..Ima vec tema o tome tako da ne bi ovde.A tu teroju takodje zastupaju i nacisti i sam Hitler.Pa jesi li ti nacista?

nacizam je direktno bio suprostavljen darvinovoj teoriji. jedna od osnovnih, a ne sporednih, postavki darvinove teorije je odrednica da svaki covek pripada vrsti homo sapiensa, a ne naciji, i da je individualna varijabilnost odnosno razlicitost pokretac evolucionih promena, sto je opet suprostavljeno kolektivizmu nacisticke ideologije.

i sto se tice majmuna ja ne znam kakve to veze ima sa darvinovom teorijom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Šarena laža je i NS, kao i svaka druga partija koja ostvaruje ništa. Gledao sam jedno 3-4 emisije u kojoj recimo Vučić za sebe tvrdi da je uspešan u poslu kojim se bavi. U Srbiji se uvek znalo, a izgleda zaboravila jedna stvar. Uspešan političar je onaj koji popravlja situaciju što se tiče zapošljavanja. Sve ostalo je luk, voda i demagogija. Od desnice do levice, preko partiota do liberala i evropejaca. Otvrajte bre fabrike, manite više ovaj narod sa velikim idejama. Srbinu treba posao i to politika treba da mu obezbedi. Kapitalizam, komunizam, Rusija, EU ... šta god, al tu treba da se vide pozitivne promene i da se onda kaže "uspešan sam u politici".
« Poslednja izmena: 11. Maj 2009, 18:21:01 od Srebrni Letač »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Citat
nacizam je direktno bio suprostavljen darvinovoj teoriji. jedna od osnovnih, a ne sporednih, postavki darvinove teorije je odrednica da svaki covek pripada vrsti homo sapiensa, a ne naciji, i da je individualna varijabilnost odnosno razlicitost pokretac evolucionih promena, sto je opet suprostavljeno kolektivizmu nacisticke ideologije.

Jesi ciato ti poreklo vrsta?

Šarena laža je i NS, kao i svaka druga partija koja ostvaruje ništa. Gledao sam jedno 3-4 emisije u kojoj recimo Vučić za sebe tvrdi da je uspešan u poslu kojim se bavi. U Srbiji se uvek znalo, a izgleda zaboravila jedna stvar. Uspešan političar je onaj koji popravlja situaciju što se tiče zapošljavanja. Sve ostalo je luk, voda i demagogija. Od desnice do levice, preko partiota do liberala i evropejaca. Otvrajte bre fabrike, manite više ovaj narod sa velikim idejama. Srbinu treba posao i to politika treba da mu obezbedi. Kapitalizam, komunizam, Rusija, EU ... šta god, al tu treba da se vide pozitivne promene i da se onda kaže "uspešan sam u politici".
slazem se ja da to treba drzava da resi samo da nas ne zadesi kao u Nemackoj na prier
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat

Pa nacija te jedino i odvaja od majmuna, kako to makar vama darvinistima nije jasno. Inače, ne vidim ništa strašno u činjenici da je čovek nastao od majmuna. Ali to ne znači da je čovek i dalje majmun i da se određuje samo po poreklu, pa makar i da je ono "ljudsko". Jer to ti se na isto svodi. Dal ćeš da sebe vidiš kao pripadnika bilo koje vrste, rasne, etničke ili čak humanoidne globalno. Jedina pripadnost koja čoveka odvaja od životnja je pripadnost odrđenoj kulturi iliti naciji. Pa sad ti biraj dal ćeš da budeš majmun ili čovek tj Srbin Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

To da Srbima treba posao je jako kao parola, ali u realnosti to izgleda drugačije. Moj drugar ima radionocu koja zapošljava 20 radnika za stalno, ali ponekad kad nađe veći posao trebaju mu dodatni radnici da npr 10 radnika uposli privremeno na 2 do 3 meseca. Veliki problem da nađe radnike, niko neće.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Veliki problem da nađe radnike, niko neće.
Zato sto ga niko nece prijaviti na ta dava meseca i svako zeli stalan posao i da mu ide staz.Pojenta je sto poslodavci misle da su radnici ko kurve pa kad im treba uzmu ih kad im ne treba ajde dalje
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:12:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.338 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.