Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sarajevo: Srbe na vrbe, Tuzla: oskrnavljeno groblje, Srebrenica: Majku vam...  (Pročitano 36909 puta)
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Mislim da u pojedinim izjavama bosanskih Srba ipak vidim sebičnost .
Dajte , znam da nije lako živeti sa muslimanima , ali ako ne naučite sa njima da živite , nećete nikako .
Čitajući starog lisca Andrića postalo mi je jasno da je BIH ostala i biće uvek zemlja trustova i međusobne mržnje i netrepeljivosti .
Uostalom rat 90-tih pokazao je potpunu nespremnost ( neću sad da ovde paušalno izdvajam nekoga) tri strane  , da posle toliko godina zajedničkog života , na kraju krajeva živeli ste 50 godina u Yu zajedno , nađete zajednički jezik i formirate zajedništvo . Ipak ste jedan te isti narod , nema tu razlike .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ljudi deklarisu svoju nacionalnost po drzavi ... ili se neko od vas izjasnjava kao Sloven ? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50087
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
Ljudi deklarisu svoju nacionalnost po drzavi ... ili se neko od vas izjasnjava kao Sloven ? Smiley

ljudi nikada ne deklarišu svoju nacionalnost po nečemu kratkotrajnom kao što je država. Eto koliko je samo država bilo i biće ih još zapadno od Vrbasa, a tamo su uvjek bili Srbi, nikad Srbija... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Evo ja zelim da budem Jamajkanac ... dodajte mi tu vutru Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50087
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Galaxy S24
Evo ja zelim da budem Jamajkanac ... dodajte mi tu vutru Smiley

ajde prekini s tim off-tpicom, za gluposti imaš psihologiju sa ćaskanjima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ne znam da li da se cudim ili radujem sto onda nisi tamo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Mislim da u pojedinim izjavama bosanskih Srba ipak vidim sebičnost .
Dajte , znam da nije lako živeti sa muslimanima , ali ako ne naučite sa njima da živite , nećete nikako .
Čitajući starog lisca Andrića postalo mi je jasno da je BIH ostala i biće uvek zemlja trustova i međusobne mržnje i netrepeljivosti .
Uostalom rat 90-tih pokazao je potpunu nespremnost ( neću sad da ovde paušalno izdvajam nekoga) tri strane  , da posle toliko godina zajedničkog života , na kraju krajeva živeli ste 50 godina u Yu zajedno , nađete zajednički jezik i formirate zajedništvo . Ipak ste jedan te isti narod , nema tu razlike .

cudno, to nam i muslimani govore. ako necemo sa njima - izumiremo 100%
a to da smo isti narod, ajde, preko toga cu da predjem nekako.

i sta predlazes, da pravimo materijal za nekog novog andrica?  Smile

na sveopstu zalost, te price su pukle 92. godine, i sta god da se radilo, koliko god "javnost", evropa, nasi politicari i nase okruzenje budu insistirali i potencirali zajednicki zivot - nista od toga. a na srecu, nisu ni svi pametni muslimani pobijeni i nije im ispran mozak.

kako rece neko, za akvarijum i riblju corbu.. to citaj jarane, pusti andrica srednjoskolcima.  Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Citat
na sveopstu zalost, te price su pukle 92. godine, i sta god da se radilo, koliko god "javnost", evropa, nasi politicari i nase okruzenje budu insistirali i potencirali zajednicki zivot - nista od toga

Projekat Republika Srpska + Srbija je utopija . To ničemu ne vodi i ja barem ne želi, da budemo žrtva neke nove države konfederacije , slična priča kao sa Crnom Gorom .
Da biram između unitarne BIH i srpskog Kosova bez sumnje bih izabrao ovo drugo . Srbi iz Srbije imaju sa bosanskim Srbima mnogo manje veza nego oni sa Bošnjacima .

IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
[quote author=Markoski link=topic=237329.msg3625918#msg3625918

Srbi iz Srbije imaju sa bosanskim Srbima mnogo manje veza nego oni sa Bošnjacima .

Citat

zanimljivo.

objasni?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Pa uzmi Srebrenicu , međunarodno je dokazana krivica bez učešća Srbije .
To što se vi izjašnjavate kao Srbi , nije nikakvo opravdanje za neke postupke koje nameravaju pojedini zvaničnici u BIH .
Rusa u Ukrajini ima skoro 10 miliona pa nisu pravili gluposti .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.