Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:45:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saradnja Srbije i Hrvatske  (Pročitano 17269 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Kamo srece, ali prva stvar koju su hrvati uradili kada su preuzeli Frikom bilo je da ukinu pomoc koju je fabrika davala deci ciji su ocevi poginuli u ratu.
Pa jes sto bi dobronamerni hrvati davali lovu za decu srbocetnickih agresora. Smile

ti ne razlikuješ društveno i privatno vlasništvo / komunizam , kapitalizam ......   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Jesi ti frajeru cuo za fondacije?
Jesi cuo za dobrotvorne akcije...
Aj bolje cuti kad na ovo ne mozes nista pametno da kazes!

IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Jesi ti frajeru cuo za fondacije?
Jesi cuo za dobrotvorne akcije...
Aj bolje cuti kad na ovo ne mozes nista pametno da kazes!

šta trabunjaš ti   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Evo razbio si me, priznajem!!!
Mega care, ne smem u duel s tobom!  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Mislim da je po mom saradnja bi bila realna ako bajadere pojeftine.Mnogo bre volim te cokoladice..... Smile

Ne stvarno ,saradnja je neminovna nema tu sta da se prica.Mi zavisimo jedni od drugih i to je istina.E sad govorim o uvoz/izvoz varijanti,ali ono "zamena studenata,folklora i slicno" mislim da jos nije vreme.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ma jasno , saradnja će fercerat na žalost svih Hrvatskih i Srpskih budala koji funkcioniraju na istom principu samo su zamotani u različite zastave , mentalni sklop im je potpuno isti .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Evo ja stalno kupujem Dorinu.
Kad sam bio mali mnogo sam voleo onu sa ledenim punjenjem. Sad imaju onu sa keksom koja je mnogo dobra.
Svi smo mi ljudi. A cokolada je cokolada.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
pu bem ti zivot, i hrvati nas kolonizuju! Smile
covek, pise tu jos nesto...
nama se isplati ta njihova 'kolonizacija'
isto kao sto bi se i nama isplatilo da pokupujemo par naselja tamo, uredimo ih i napravimo jos jedan od mnogobrojnih turistickih centara i uzimamo pare i nastavimo da ulazemo.
zivela globalizacija!
ali srbi nemaju njuh za kesh...njima su ponos, prkos, sujeta....mnogo bitniji..to nema nigde.
aj bar da u CG ulazemo i kuujemo nego nista!
pa ljudi pojam nemaju.

Kamo srece, ali prva stvar koju su hrvati uradili kada su preuzeli Frikom bilo je da ukinu pomoc koju je fabrika davala deci ciji su ocevi poginuli u ratu.
Pa jes sto bi dobronamerni hrvati davali lovu za decu srbocetnickih agresora. Smile
Smile
a da je miskovic to kupio, mislis da bi drugacije deca prosla?
ma ne budi smesan. raspitaj se kako prolaze radnici u Miskovim 'radnjama'
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
...

saradnja srbije i HR ce se nastaviti jos intenzivnijim tempom.
ovakvi kojima to smeta ce mnogo zivaca da izgube..zato, bolje se naviknite inace ce stopa samoubistava da poraste.
zivela globalizacija!
a krive kapitalizam sto depresija 'vlada'
ona vlada samo medju primitivnijim slojevima  koji nisu u stanju da se prilagode. a inteligencija je sposobnost prilagodjavanja....ono sto sledi, sami zakljucite Smile
Ko će bre da se nervira? Samo će da bude "udri se bekane kad si hrkljuš" kad vam bude na nos izašla ta saradnja sa Hrvatima. Hrvatska država je osuđena na propast, kao i svi koji je na bilo koji način pomažu. Jednako kao i Titina Džugoslavija, i sve što je stečeno za vreme nje. Ovo je demokratsko društvo, ti kupuj njihove proizvode i letuj u Dalmaciji, niko ti ne brani. Ja sam se naletovo pre rata na Hvaru, al ima i drugih destinacija u blizini. Ono što proizvode hrvati je sigurno gore od robe mnogih drugih zemalja, prema tome može da se pazari američko, japansko itd, što bi kupovao hrvatsko? Jedino zbog nekog trenda "izgradnje  dobrih kompšijskih odnosa". Kapitalizam rođaci, moj repa trošim kako ja oću, a u konkretnom slučaju moja lova nema šanse da završi u hrvatskim džepovima. Za vašu ne odgovaram.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
@Marko
drago mi je da vidim da ti je smesno ovo sto sam napisao o deci.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:45:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.