Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 22:03:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saradnja Srbije i Hrvatske  (Pročitano 16962 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
...

saradnja srbije i HR ce se nastaviti jos intenzivnijim tempom.
ovakvi kojima to smeta ce mnogo zivaca da izgube..zato, bolje se naviknite inace ce stopa samoubistava da poraste.
zivela globalizacija!
a krive kapitalizam sto depresija 'vlada'
ona vlada samo medju primitivnijim slojevima  koji nisu u stanju da se prilagode. a inteligencija je sposobnost prilagodjavanja....ono sto sledi, sami zakljucite Smile
Ko će bre da se nervira? Samo će da bude "udri se bekane kad si hrkljuš" kad vam bude na nos izašla ta saradnja sa Hrvatima. Hrvatska država je osuđena na propast, kao i svi koji je na bilo koji način pomažu. Jednako kao i Titina Džugoslavija, i sve što je stečeno za vreme nje. Ovo je demokratsko društvo, ti kupuj njihove proizvode i letuj u Dalmaciji, niko ti ne brani. Ja sam se naletovo pre rata na Hvaru, al ima i drugih destinacija u blizini. Ono što proizvode hrvati je sigurno gore od robe mnogih drugih zemalja, prema tome može da se pazari američko, japansko itd, što bi kupovao hrvatsko? Jedino zbog nekog trenda "izgradnje  dobrih kompšijskih odnosa". Kapitalizam rođaci, moj repa trošim kako ja oću, a u konkretnom slučaju moja lova nema šanse da završi u hrvatskim džepovima. Za vašu ne odgovaram.
Pa naravno letacu ti i netrebas kupovati nista Hrvatsko ili Slovensko,te zemlje koje su osudjene na propast,ali vjeruj mi da ima toliko ljudi koji ce bas kupovati hrvatsko i slovensko...jednostavno vidis radi toga i Srbi neulazu u HR jer ste vi politicki jos nezreli za to,previse vas vuku emocije a ne novac...sto je za svakog kapitalistu sirom svijeta ziva glupost..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Suradnja u slici , pazi kako se specifično (ne)gotive ....  Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

sanader_kostunica_v.jpg
(10.6 KB, 215x148)
kostunica_sanader_v.1.jpg
(12.03 KB, 215x148)
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Ova prva slika,kao deca kad se potuku,pa ih neki cika razvadi...a,oni nece da se pomire... Smile
Druga slika:Velja opet pijan.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
 Smile
ova ti je dobra!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ova prva slika,kao deca kad se potuku,pa ih neki cika razvadi...a,oni nece da se pomire... Smile
Druga slika:Velja opet pijan.... Smile
Smile Smile Smile
 Smile
nemoj, umrecu! Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Brukaju bezveze inače jako uspješnu saradnju  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
...

saradnja srbije i HR ce se nastaviti jos intenzivnijim tempom.
ovakvi kojima to smeta ce mnogo zivaca da izgube..zato, bolje se naviknite inace ce stopa samoubistava da poraste.
zivela globalizacija!
a krive kapitalizam sto depresija 'vlada'
ona vlada samo medju primitivnijim slojevima  koji nisu u stanju da se prilagode. a inteligencija je sposobnost prilagodjavanja....ono sto sledi, sami zakljucite Smile
Ko će bre da se nervira? Samo će da bude "udri se bekane kad si hrkljuš" kad vam bude na nos izašla ta saradnja sa Hrvatima. Hrvatska država je osuđena na propast, kao i svi koji je na bilo koji način pomažu. Jednako kao i Titina Džugoslavija, i sve što je stečeno za vreme nje. Ovo je demokratsko društvo, ti kupuj njihove proizvode i letuj u Dalmaciji, niko ti ne brani. Ja sam se naletovo pre rata na Hvaru, al ima i drugih destinacija u blizini. Ono što proizvode hrvati je sigurno gore od robe mnogih drugih zemalja, prema tome može da se pazari američko, japansko itd, što bi kupovao hrvatsko? Jedino zbog nekog trenda "izgradnje  dobrih kompšijskih odnosa". Kapitalizam rođaci, moj repa trošim kako ja oću, a u konkretnom slučaju moja lova nema šanse da završi u hrvatskim džepovima. Za vašu ne odgovaram.
Pa naravno letacu ti i netrebas kupovati nista Hrvatsko ili Slovensko,te zemlje koje su osudjene na propast,ali vjeruj mi da ima toliko ljudi koji ce bas kupovati hrvatsko i slovensko...jednostavno vidis radi toga i Srbi neulazu u HR jer ste vi politicki jos nezreli za to,previse vas vuku emocije a ne novac...sto je za svakog kapitalistu sirom svijeta ziva glupost..
Ma ja sam proleter, tj radnik, a ovo što sam napisao važi i za kapitaliste. Isto je to, samo što ja baratam sa mojom platom, a oni sa milionima. Razlikuje se samo red veličine kapitala, al je princip isti. I nemoj Slovence i Sloveniju da guraš u isti koš sa vama, njih nisam nigde pominjao. Sve što sam napisao važi samo za RH. Nikako za druge države.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
NIS će tražiti vraćanje imovine u Hrvatskoj
Utorak, 17. april 2007. 13:50

Naftna industrija Srbije (NIS) zatražila je saglasnost od Vlade Srbije za pokretanje postupka povraćaja imovine te kompanije u Hrvatskoj, rečeno je agenciji Beta u NIS-u.

Predlog vladi uputila je Skupština akcionara NIS-a na inicijativu Upravnog odbora, navode u toj kompaniji i ističu da srpska naftna industrija poseduje kompletnu dokumentaciju o vlasništvu imovine koju potražuje u Hrvatskoj.

Prema procenama NIS-a, imovinu u Hrvatskoj čini više od 30 pumpi, odmarališta u Rovinju, Makarskoj, Hvaru i Braču, skladišta i poslovni prostor, a NIS će postaviti i pitanje vrednosti njenog ulaganja u Jadranski naftovod.

Tržišna vrednost imovine tek treba da bude procenjena, a u NIS-u nisu želeli da navedu njenu knjigovodstvenu vrednost, zbog toga što ona nije realna.

U NIS-u kažu da je pravni status imovine vrlo različit i dodaju da veći deo nije više u vlasništvu hrvatske države, već je prodat gradjanima ili preduzećima. Kao vlasnik najvećeg dela pumpi uknjižene su hrvatska naftna kompanija "Ina" i njena ćerka firma "Osijek Petrol".

U NIS-u objašnjavaju da će povraćaj imovine u Hrvatskoj biti zatražen na osnovu Sporazuma o sukcesiji SFRJ, odnosno Aneksa G tog dokumenta, koji Hrvatsku obavezuje da poštuje sve ugovore koji su potpisani zaključno sa 31. decembrom 1990. godine.

To znači da se sva raspolaganja imovinom u Hrvatskoj posle tog perioda smatraju ništavnim, navode u toj kompaniji.

Kako ocenjuju u NIS-u, postupak povratka imovine će biti težak, bez obzira što je Aneks G Sporazuma o sukcesiji jasan, ali i ističu da u tom postupku mora da postoji reciprocitet.

Restrukturiranjem kompanije, NIS od oktobra 2005. godine posluje kao akcionarko društvo, a u njen osnivački ulog uneta je i imovina u Hrvatskoj.

Sporazum o sukcesiji SFRJ potpisan je 29. maja 2001. godine i stupio je na snagu 3. juna 2004. godine.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
NIS će tražiti vraćanje imovine u Hrvatskoj

Smile
Slažem se
Treba rasšistiti račune - ali sve !

Ne samo benzinske pumpe NIS-a u Hr i sve navedeno ...

Već i puno veći broj INA pumpi u Sr ... Termoelektrane Obrenovac, hidroelektrane Đerdap, želj. pruge Bg - Bar ...
... naveo samo par "sitnica" izgrađenih Hr novcem u Srbiji.
 Te činjenice čak ni vaši ekonomisti ne poriču !
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Daj bre dinamo,kad bi se sad to pokrenulo,mislim stvarno....
Hrvatskim parama izgradjeno ovo sve...no comment.. Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 22:03:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.