Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:23:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saradnja Srbije i Hrvatske  (Pročitano 17879 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Не дирај ми оца,сељачино.
Па ти купуј све Хрватско што се мене тиче,али ондамрш из Србије!!!!!
Ја једем Српско јер сам Србин.
znate li pakleni plan jednu tecinu pokrstit jednu protjerat a jednu nahraniti kras cokoladama sto je sudbina gora od smrti  Smile Smile Smile
ujedno tema se pretvorila u kulinarsko prehrambeno robnu temu o tome ko je veci domoljub onaj koji jede samo srpske ili samo hrvatske bombone
nisam znao da ako pojedem plazma kekse postajem cetnik mozda da se prodaju za jacanje brade
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 17:18:23 od harkonen_vladimir »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
shto bi meni jednom jedan srbin rekao kad je saznao da ja nisam jedan.. nisam ti ja za to kriv..

znaci nisam vam ja kriv srbi..  doshla maca na vratanca i pojela rezanca

odo ja pikat fudbal onako demokratski jelte
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma kakva hrvatska, kakvi bakrači. Sa njima treba da se održavaju samo neophodni diplomatski odnosi, a u domenu ekonomije samo ono što se tiče nesmetanog protoka međunarodnog saobraćaja. Dva puta smo nešto kao sarađivali sa njima i dva puta smo ispali majmuni. Od tolkih balkanskih država sad su nam hrvati kao najpogodniji za saradnju. Šta fali Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj i Grčkoj? U svakom slučaju možemo od njih da računamo na pošteniji i korektniji odnos u bilo čemu. Od hrvata možemo da očekujemo samo neki novi zajeb. Sve najbolje, srećan put i da ih naše oči više ne vide.
stvar je u tome sto smo samo mi toliko blesavi da se petljamo sa vama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Smile Ne shvatajte zdravo za gotovo Beogradskog_sindikata...Decko naziva katolike nacionalnom manjinom..i izgleda je nekakav muslimanski provokator, mozda radi za lokalnu ispostavu Al Dzazire ili nesto slicno..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Jedite "Plazmu" bez brige - ne pušta te da odrasteš - pa nećete dobiti bradurinu !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jedite "Plazmu" bez brige - ne pušta te da odrasteš - pa nećete dobiti bradurinu !
mislis ostat cu ko seselj cetnik bez brade
koji paradoks ko ustasa bez kame Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Kao Nikola bez kompjutera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Siguran sam da ce Hrvatska i Srbija mnogo saradjivati u buducnosti. Izuzetno smo blizu, imamo isti jezik, bice sve vise ekonomskih razloga za povezivanje i to ce jednostavno biti prirodan proces i nadmetanje.

Mislim da mozemo mnogo toga da naucimo jedni od drugih.
da mnogo smo naucili od twicea geblsa i sl
covjece ti si jedan na 29999999999 citajuci ovaj forum cini se da su ljudi u srbiji za rat vise od svega
a to nas u hr cudi mi smo mislili da vam je dosta

narodu koji ratuje svaki 20 30 godina nikad nije dosta

[-Xstvar je u tome sto smo samo mi toliko blesavi da se petljamo sa vama

pa ti ne ulazi i kupuj po Srbiji nit dolazi vamo Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 17:59:29 od bokimajk »
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Siguran sam da ce Hrvatska i Srbija mnogo saradjivati u buducnosti. Izuzetno smo blizu, imamo isti jezik, bice sve vise ekonomskih razloga za povezivanje i to ce jednostavno biti prirodan proces i nadmetanje.

Mislim da mozemo mnogo toga da naucimo jedni od drugih.
da mnogo smo naucili od twicea geblsa i sl
covjece ti si jedan na 29999999999 citajuci ovaj forum cini se da su ljudi u srbiji za rat vise od svega
a to nas u hr cudi mi smo mislili da vam je dosta

narodu koji ratuje svaki 20 30 godina nikad nije dosta Smile
mozda lose racunam ali nije proslo 20 god
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa zato ne ratujemo Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:23:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.