Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 08:51:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Saradnja Srbije i Hrvatske  (Pročitano 19014 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@tiger
Ma ja to njega prozivao,gde on teski "patriota" da jede od "Lijanovica"... Smile
A,to sto kazes za Muchmallow,i te stvari,pa to je normalno i sa jedne i druge strane,kvalitet je kvalitet...Plazma,Smoki,Kras,Zvecevo brendi-cuvena Zvecka...itd... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nista tiger nego velim da se ljudi na forumima drze preozbiljno i lako planu
plazma je ok ali radije gavrilovic nego lijanovic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Naravno Niko i zasto bi mi onda trebali zivjeti bez tih dobrih brendova ili proizvodnji...kada mozemo da kupujemo kineske,arapske, europske,turske stvari zasto nebi mogli od susjeda da kupujemo...suradnje ce biti uvijek i hvala Bogu na tome...

@Vladimir...naravno Vladimire ima ljudi koji misle da ovdje spasavaju svijet...takve se mora zaokruziti iako je nekada tesko...ali vidis ima i necega smijesnog u tome kada citam ovog Bg Sindikalca pocnem da se vrtim ovdje od smijeha....raspolozi me covijek!! Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 18:46:33 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naravno Niko i zasto bi mi onda trebali zivjeti bez tih dobrih brendova ili proizvodnji...kada mozemo da kupujemo kineske,arapske, europske,turske stvari zasto nebi mogli od susjeda da kupujemo...suradnje ce biti uvijek i hvala Bogu na tome...

@Vladimir...naravno Vladimire ima ljudi koji misle da ovdje spasavaju svijet...takve se mora zaokruziti iako je nekada tesko...ali vidis ima i necega smijesnog u tome kada citam ovog Bg Sindikalca pocnem da se vrtim ovdje od smijeha....raspolozi me covijek!! Smile
da nije losa ideja to je doslovno tumacenje uzrecice ono si sto jedes
a sto se tice suradnje pa i ovde polu normalno komuniciramo sto smatram ogromnim uspjehom
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 19:07:11 od harkonen_vladimir »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 838
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung ZV - 10
Не треба никаква сарадња,али нажалост увек се јави неко ко неће рећи ништа лоше за Хрвате.
Нажалост мало је оних који поштују жртве напада усташа на Крајину(Олуја),али ипак има оних који су због свега што су усташе урадиле Србима не подржавају никакав вид сарадње...
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ok, rekao si sta si imao o ratu koji se desio 90-ih... Sada nazad na temu, temu o ratu ces naci na SNF-u  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ma kakva hrvatska, kakvi bakrači. Sa njima treba da se održavaju samo neophodni diplomatski odnosi, a u domenu ekonomije samo ono što se tiče nesmetanog protoka međunarodnog saobraćaja. Dva puta smo nešto kao sarađivali sa njima i dva puta smo ispali majmuni. Od tolkih balkanskih država sad su nam hrvati kao najpogodniji za saradnju. Šta fali Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj i Grčkoj? U svakom slučaju možemo od njih da računamo na pošteniji i korektniji odnos u bilo čemu. Od hrvata možemo da očekujemo samo neki novi zajeb. Sve najbolje, srećan put i da ih naše oči više ne vide.

aj spusti se na zemlju suvise visoko letis  Smile
Ti to onako, nepristrasno i surovo realno, taj rad? Nego šta ćemo što su "braća" hrvati u 7 godina svojih državnosti istrebili Srbe na teritoriji koju danas obuhvata hrvatska? Šta ćemo što je to za njih normala, do državnosti preko srpskih kostiju? I sad da sa njima sarađujemo? Neće to da valja, glupost se prašta 2 puta, al treći put jok.
ako ces tako, onda lepo da spalimo svu tursku robu, sto nam se vrti po radnjama ...pobacamo sve sto je strana roba, ne znam samo koji tv gledas i koje telefone u kuci imas, da su domace proizvodnje  Smile nemoj mi reci da je nemacko
pa da srusimo onaj spomenik francuzima na kalemegdanu, Sirak sve zakuvao il pomogao kuvanju
slucajno neee ruske aparate kao dobra zamena za ove evropske, jer nas rusi svuda podrzavase, onako bratski  Smiley 1
a tek sto nam deca smrcu ove albanke  Smile
mozemo mi i u prezervat ili bese rezervat  Smile
ti lepo, posto neces da koristis strane produkte i da imas ista sa istima, nadji si pusto ostrvo i okreni se prirodi, organska hrana je u modi  Smile
Aham, još jedan titoista. Ima vas dosta u poslednje vreme. Nego ovako, kad pomenu Turke. Turci su "mice" za hrvate, NDH + period 92.-95 jednako 100-150 000 Srba danas. Saberi drugi svetski rat sa olujom, i ostalim akcijama "mlade hrvatske  hrvatske demokracije", i daj neki približan razmer pobijenih i proganinih sa preostalim Srbima na teritorijama pod hrvatskom vlašću. 10:1 ? 20:1? Turci vladaše Srbijom nekoliko vekova, al kao što vidiš tu gde su Turad imala vlast ima nas i te kako. Tamo gde je imaju hrvati nikako. Poređenje Hrvatske sa Francuskom, USA ili bilo kojom državom je u najmanju ruku banalno. Niko i nikad nas svetu nije mrzeo i proganjao kao hrvati, i to neće nikad da se promeni, da ne ulazimo sad u psihološku patologiju problema. Ne radi se ovde o akciji "Kupujte domaće"(ili rusko), nego isključiovo o RH i načinu na koji je nastala. E sad ti udri, pa im puni džepove. Naravno, najlakše je neistomišljenike etiketirati kao zatucane nacionaliste rusofile.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Ti letac naj bolje pokreni nekakvu inicijativu da se radi neka vrsta Kineskog zida pa ogradi Srbiju od "zla", tipa Kras i Gavrilovic  Smile
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

umro sam al sam živ

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ti letac naj bolje pokreni nekakvu inicijativu da se radi neka vrsta Kineskog zida pa ogradi Srbiju od "zla", tipa Kras i Gavrilovic  Smile
dobar  Smile
IP sačuvana
social share
jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka
tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema,
samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju,
i zato samo u jaja, samo u jaja
pokaži malom šta je tehnika
samo u jaja, samo u jaja
milost je čista patetika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@Srebrni Letač

Kakvi Turci,NDH...Drzi se teme... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 08:51:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.