Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šampioni iz Oksforda odbili stipendije i vratili se u Srbiju  (Pročitano 11474 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
tgo što im je ponuđeno verovatno je bila loša ponuda. Ne znam koliko ispita odavde bi im bilo priznato i koliko bi morali da plate nostrifikaciju i školarinu, ali sigurno nije bilo povoljno za njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
морам .... сори Сез брате ...  Smile

ja sam odbio da radim u nasi

Шта било? Ипак су одлучили да шаљу шимпанзе у свемир? Smile

nisam iz te porodice primata
« Poslednja izmena: 05. Apr 2011, 22:42:44 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Skupi na ulici pet ljudi i ponudi im usavrsavanje u inostranstvu i to ne bilo gde, vec na zapadu. Znas koliko ce ti vremena trebati da nadjes 5,6 ljudi koji u cugu odbijaju to?

Ko zna sta je ovde u pitanju. Sudeci da su to ipak 24 sata novine, isto ko da je kurir objavio vest. Pa ako se setis onih matematicara, 6 meseci su se vukli po medijima kako im fali toliko i toliko para za stipendiju na prestiznom univerzitetu. Ovi "navodno"  dobijaju to sve na ruke i odbijaju?! Nije da se ja sad busam u grudi i da kukam svaki dan kako mi se ide ali kada bih dobio poslovnu ponudu ili ponudu za usavrsavanje, otisao bih bez razmisljanja. To mi u svakom slucaju nece stetiti.

Ko će ga znati... možda su im zaista ponudili na ruke sve a ovi misle da oni ne mogu da im ponude bolje obrazovanje od onog koje već dobijaju ili iz nekih drugih razloga... možda što kaže Simi i već je ranije to  @Anea pomenula, zbog toga što treba da polažu razliku u predmetima, da uče tuđe zakone, a oni to neće ... ne znamo, rekoh već, možemo samo da lupetamo u ovom konkretnom slučaju. Jebi ga, ova riba je gostovala negde na televiziji, video sam je, a nisam obratio pažnju šta priča. Čuo sam samo da su pobedili na tom takmičenju i tu sam se isključio, a možda je rekla šta su im ponudili.

Al nebitno, nego ja pričam generalno. Postoje ljudi koji bi odbili ponudu za školovanje i kasnije rad u inostranstvu. Ima ih, i kao što rekoh bilo ih je i biće ih, pa čak i u Srbiji. Manje ih je nego u drugim zemljama, ali ima ih.

I jebeno me nervira to što, pa i ovde na forumu, provejava neverovatno veliki skepticizam kada je reč o napretku u Srbiji, što sam već pričao na onoj temi o bilbordu

Kao da su svi digli ruke, kao da je sve propalo i kao da je poslednja nada izgubljena, pa se mladi podržavaju i ohrabruju u ideji da odu odavde i traže sreću negde drugde, pa kada neki mlad čovek to neće već želi da ostane ovde, da gradi svoju budućnost ovde, onda ga svi gledaju kao da je lud.

E to mene nervira. I to me opako nervira.

A to za matematičare...pa kakva je to stipendija koju ti moraš da platiš?  Smile

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
ma vratili se malo morgen  Smile

dosli su na nekoliko meseci i pale nazad u evropu ... nisu poludeli da ovde trace svoju mladost i zivce  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
nisu poludeli da ovde trace svoju mladost i zivce  Smile
A mi koji smo ovde smo ludi?  Smile
« Poslednja izmena: 05. Apr 2011, 23:16:55 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
jbm mu mater stvarno za respekt delo ali sta ce oni ovde da rade...moja kumica je bukvalno razbila taj pravni faks ...i ne moze da nadje posao kad nema vezu jbg...ni onaj pripravnicki ne moze da odradi...radi sa srednjom ...zasto se vratise ti klinci?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

jel imas ti sansu da odes u london i budes uspesan poslovni covek?  ako imas a ovde si, to znaci da ovu zemlju volis iznad svog prosperiteta, a to je lepo, ali to imas samo moralnu satisfakciju. Ako nemas sansu, e onda shut up  Smile

aman, niko se nije vratio, to je smisljeni clanak, sa politickom pozadinom nakon onolike afere :bilbord"  Smile
« Poslednja izmena: 05. Apr 2011, 23:20:16 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
ova vest je jeftini senzacionalizam,sta su oni u stvari tamo radili kako izgleda to takmicenje,prava nisu neka egzaktna nauka,da bi se ti u tome takmicio,sem ako nije neki kontest iz "besednistva" pravi naucnici iz srbije su malo poznati,evo jednog koji je naravno otisao budzet koji on dobija za projekat je veci od celogodisnjeg srpskog budzeta za nauku

http://www.elefmagazin.com/Korak-ka-uspehu/Tajna-uspeha-Poslovni-planovi-nerazdvojivi-od-licnih.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 

Nego! Sta si ti mislio?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
jel imas ti sansu da odes u london i budes uspesan poslovni covek?  ako imas a ovde si, to znaci da ovu zemlju volis iznad svog prosperiteta, a to je lepo, ali to imas samo moralnu satisfakciju. Ako nemas sansu, e onda shut up  Smile
Nemam sansu za London i nemam ponudu za neki ozbiljan posao, ali mogu u svakom trenutku da odem i da radim neke budjave poslove i da uzimam bar duplo vece pare nego sto bi ovde uzimao cak i kada bi se zaposlio u struci. I verujem da bar 50 % ljudi ima mogucnost da ode ovog trenutka iz zemlje. Ali oni ne idu i ipak ostaju ovde. Ne ostaju sigurno zato sto su velike patriote nego zato sto nece da prodaju svoj zivot za male pare. I niko nije lud ako tako razmislja.
A mi umesto sto stalno kukamo kako je negde tamo sve mnogo bolje, bolje bi nam bilo da razmisljamo kako da ovde stvorimo kvalitetnije uslove za zivot. Ljudima prolazi zivot u kukanju. Iskreno receno umoran sam vise od tog naseg kukanja.
ova vest je jeftini senzacionalizam,sta su oni u stvari tamo radili kako izgleda to takmicenje,prava nisu neka egzaktna nauka,da bi se ti u tome takmicio,sem ako nije neki kontest iz "besednistva" pravi naucnici iz srbije su malo poznati
naravno

« Poslednja izmena: 05. Apr 2011, 23:33:09 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.