Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 09:49:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samoubistvo  (Pročitano 62654 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.2
mob
Apple 15
Ne, bre... onodis... niko ne govori o bukvalnom samospaljivanju Smiley
Prabaci se stranicu unazad... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
dobro ja sam pričao o tome, jer mi je to važno. u vreme komunizmu to su praktizirali u katoličkim zemljama pobunjenici, pored normalnije koji su samo gladovali.
to sam  hteo opisati da samoubistvo je krajne vrsta protesta.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 15:34:42 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Skeptik,cinik & slobodni mislilac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w200
Moze biti forma protesta,mada je za mene vise pokusaj izlaza iz bezizlazne situacije,pre nego sto se pretvoris u nekog ko je napravio kompromis toliko puta da vise ne zna ni gde ide,ni sta hoce.Ali,sve to nije bitno,vazno je da si ziv,sluzis drustvu i okolini,placas porez.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
VIP 
Razmisljala sam o tome milion puta...i mislim da osobe koje su to uradile da su kukavice jer nisu imale hrabrosti da nastave da se bore u zivotu!! Pak mnoge osobe i imaju cvrst razlog da to urade,ali opet kazem nije to resenje!!! Osobe koje su to uradile mozda su bile emotivno povredjene i zelele su da na taj nacin povrede osobu koja im je draga  samim tim koja im je i nanela bol!Postoje na hiljade razloga zasto je neko izvrsio samoubistvo ili zasto ce neko to tek da ucini! takav je zivot!!Ja licno mozda bih uradila neku glupost u nastupu besa,ali da se ubijem....pa ceo zivot je predamnom....koliko momaka ima koji me vole,moje najdrugarice...prijatelji,porodica........uvek,ali uvek kad razmisljam o tome nadjem razloge zasto ne zelim to da uradim!!!Eto....a i ljudi u poznijrem dobu ne bi trebalo da naprave taj korak kukavicluka jer imaju vise razloga od nas mladih da zive....prosli su zivot i ne treba da nas napuste vec naprotiv da nas uce da se borimo i da ta njihova stecena znanja i iskustva predju na nas....zbog nas bi trebalo da zive.....Rekla sam i ponovicu ...samoubistvo je kukavicluk.
Majka mi dala zivot,ona neka mi i oduzme....salu na stranu...ali ako mi je Bog dao zivot neka bude te privilegije da mi zivot i oduzme....!! Hvala lepa Smile
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Meni su neki odgovori sa (samo)sagorevanjem smesni (u smislu: lazni, licemerni - posto kapiram da ce odgovor ponovo biti pogresno protumacen Smile )... posebno kad se setim nekih stvari...
Tako da... ostacu na tome...

To je samo zato što je Kurta oslabio svoju psihu drogom. Za suočavanje sa problemima svakodnevnice potrebna je moćna psiha.  Kurt je bio sjajan muzičar, bogat čovek, idol, uspešan, zdrav ali nije mogao da podnes sopstvenu slobodu.

Mislim da si ovde napravila sitnu gresku. Kazes da je Kurt Kobejn bio zdrav, a pre toga napominjes da je oslabio psihu...
Tako da.. on tesko da je bio psihicki i mentalno zdrav... ostalo manje-vise stoji... Wink

Sasvim si u pravu, kada sam rekla da je zdrav mislila sam u fizičkom smislu. Psihički svaka narkomanija je teška bolest. Međutim postavlja se drugo pitanje, ne verujem da bi psihijatar nekog pustio iz bolnice bez nadzora u teškoj depresiji. Pa ko je odgovoran što je Kurt bio pušten i ostao bez nadzora bez obzira na depresiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 
Zanimljive su vaše reflexije, i mislim da krajno nisu iskreni. ne kažem da su slepi, nego takve su kakve su.
Al ipak već to zaboraviti da Isus isto je samoubio se, on je imao mogućnost po naraciju da spasi sebe al žrtvovao se sebe, zbog nešto. A Sokrat isto nije promenio svoj mišljenje iz etički vida i popio je otrov što su dali Atendjani. A Epikuros ko tako se ubio kad je bio već starac da jednostavno nije disao više  samovojno, jer smatrao je da već dovoljno je živeo i hteo dati mesto za ostalima. A Epukuros ako neko onda on nije bio depresivac, pa ataraxia je njegov pojam o vedru duševnu stanju.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 19:16:19 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 1234
Samoubistwo kao beg od problema - ne podrzawam, kao ni one isprane mozgowe tipa bombasi, sektasi itd. Medjutim, u swrhu performansa, ako pati od neizleciwe bolesti neko, ili mu se ziwot cini prazan i bez cilja, pa neka ga, ta samoubistwa su im promisljenija nego glawama izgubljenim i brzopletim
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Zanimljive su vaše reflexije, i mislim da krajno nisu iskreni. ne kažem da su slepi, nego takve su kakve su.
Al ipak već to zaboraviti da Isus isto je samoubio se, on je imao mogućnost po naraciju da spasi sebe al žrtvovao se sebe, zbog nešto. A Sokrat isto nije promenio svoj mišljenje iz etički vida i popio je otrov što su dali Atendjani. A Epikuros ko tako se ubio kad je bio već starac da jednostavno nije disao više  samovojno, jer smatrao je da već dovoljno je živeo i hteo dati mesto za ostalima. A Epukuros ako neko onda on nije bio depresivac, pa ataraxia je njegov pojam o vedru duševnu stanju.

Isus nije želeo svoju smrt. On je proveo noć na Maslinovoj gori moleći se da ga smrt mimoiđe. Ali on je imao cilj veći od straha. S druge strane Isus je znao i da će vaskrsnuti. Njegova smrt imala je cilj za čovečanstvo.

Slično je sa Sokratom koji je imao 75 godina. Ceo život je posvetio omladini, obrazovanju, moralu. Onda ga je banda homoseksualaca i razvratnika optužila i osudila. Treba znati da su u Atini optuženici mogli da pobegnu brodom na pučinu i sačekaju donošenje odluke. Pa ako je odluka bila smrt da napuste Atinu, a ako je bila život da se vrate. Zato su se delegati jeftino prodavali advokatima. Svojom smrću starac koji je inače bio pred smrt nije izvršio samoubistvo. On je samo podneo smrtnu kaznu na koju je osuđen ostavljajući čovečanstvu zaveštanje poštenja i pravde.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Meni su neki odgovori sa (samo)sagorevanjem smesni (u smislu: lazni, licemerni - posto kapiram da ce odgovor ponovo biti pogresno protumacen Smile )... posebno kad se setim nekih stvari...
Tako da... ostacu na tome...

To je samo zato što je Kurta oslabio svoju psihu drogom. Za suočavanje sa problemima svakodnevnice potrebna je moćna psiha.  Kurt je bio sjajan muzičar, bogat čovek, idol, uspešan, zdrav ali nije mogao da podnes sopstvenu slobodu.

Mislim da si ovde napravila sitnu gresku. Kazes da je Kurt Kobejn bio zdrav, a pre toga napominjes da je oslabio psihu...
Tako da.. on tesko da je bio psihicki i mentalno zdrav... ostalo manje-vise stoji... Wink

Sasvim si u pravu, kada sam rekla da je zdrav mislila sam u fizičkom smislu. Psihički svaka narkomanija je teška bolest. Međutim postavlja se drugo pitanje, ne verujem da bi psihijatar nekog pustio iz bolnice bez nadzora u teškoj depresiji. Pa ko je odgovoran što je Kurt bio pušten i ostao bez nadzora bez obzira na depresiju.

Napravila sam lapsus... Mislila sam fizicki i mentalno... ali.. to je to... slazem se..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Skeptik,cinik & slobodni mislilac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w200
Samoubistwo kao beg od problema - ne podrzawam... Medjutim, u swrhu performansa... ta samoubistwa su im promisljenija nego glawama izgubljenim i brzopletim

Krajnje zanimljivo razmisljanje. Smile  Samoubistvo kao vrhunsko umetnicko delo,konacni nacin izrazavanja misljenja,kojem se nema sta dodati.    Smile
Ako necija umetnost gravitira ka samoubistvu,onda stvarno...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 09:49:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.246 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.