Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 06:10:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Samoubistvo je za vas:
Hrabrost
Kukavičluk
Nešto drugo
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samoubistvo: Hrabrost ili Kukavičluk?  (Pročitano 173140 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
mob
Nokia 
Still Alice
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Nokia 

godfucker

sta tebe cini srecnim?

puno toga...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Samsung 111111
Sto rece Lane Gutovic..Ako si srecan duze od jednog dana,znaci da od tebe nesto kriju  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
Jednostavno moram da se uključim..
Kao što svi nekad u životu imamo jelte, teške periode, neki od nas jedini izlaz nalaze u samoubistvu..
Ja kada sam imala saobraćajku u kojoj mi je celo lice bilo uništeno (hvala nekoj misterioznoj sili koju nauka može da objasni) lice mi se oporavilo.
Gle sad.
U procesu tog oporavka se desilo puno stvari.
Butine su mi bile skroz isečene jer nisam mogla ništa da osetim osim bola (ni tugu, ni strah, ništa.)
I mnogo puta sam želela da se ubijem, čak sam i pokušavala..
Eh sad.
Izvukao me razgovor sa mojim sadašnjim dečkom, koji me bukvalno nabeđivao da ima mnogo toga lepog da se desi bla bla..
I to je, preživela sam..
Tako da, za mene, samoubistvo ne predstavlja ni hrabrost, ni kukavičluk, nego jedan od mogućih rešenja za previše problema.  Smile
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
hahahahha dobra, dobra

Samo čovek koji nije hteo/ umeo/ znao za bolje u svom životu. Kad smo već toliko nebitni.

a sta kad nko hoce.umije i zna al ga neko drugi handri? treba tog nekog da ubije?

Nema šanse da hoćeš, znaš ili umeš da se izboriš sa problemima a da dozvoliš sebi da te bilo ko kinji, ograničava ti slobodu ili normalno funkcionisanje. Sad tu imaš mnogo primera, od šefa tiranina, muža/ oca nasilnika do psihopate koji te drži u podrumu. Ovog psihopatu sam navela na račun ovog da li treba nekoga da ubije, ja verujem da je to krajnji scenario, nije humano, ali ako si u takvoj situaciji da se boriš za sopstveni život koji ti neko zagorčava na najgori način, ili ćeš da nasrneš na njega sa ciljem da ga onesposobiš, ako treba i rokneš, ili dižeš ruku na sebe jer nisi umeo/hteo da uradiš ovo prvo, ili nisi znao za drugo rešenje.
Ta jadna deca ili žene koje trpe nasilje, deca ne znaju, ako su mala ne umeju, i te žene ne znaju za rešenje problema ili ne umeju. Maltretira te šef, polažeš kod jednog profesora ispit 10 puta ili šta već, i kontaš, ne ja ovo ne mogu da trpim, i ubiješ se  Smile = nisi znao/umeo/hteo da se izboriš za svoje dobro.

Ja ne znam, osetljivo mi je da pričam o ovom nasilju npr. jer može da me strefi isto jednog dana, pa ne znam kako ću da rezonujem ako me muž ili bilo ko svakodnevno bude maltretirao, možda i ja budem bila priglupa u tim trenucima i rešim da se ubijem. Ali nije poenta u tome, treba da nastaviš da igraš igru. Smile

Pazi sad, primer, sred rata, kriješ se u kući, nailaze teroristi, nemaš apsolutno nigde da pobegneš, imaš jedan metak kod sebe, znaš da će te mučiti do smrti, šta ćeš da uradiš? Ili ti je dato tri meseca jer si oboleo, i čekaju te strašne fizičke muke, bolovi, i rešiš da se samoubiješ. Slučajeva i primera je previše, upravo zbog te specifičnosti ne mogu i dalje da okarakterišem takve osobe ni kao hrabre ni kao kukavice.

Citat
neko se trudi i ne ide mu nista a neko ne mrda kurcom a ima sreće ko govana.

Tak'a tura naišla, poenta je da prestaneš da svoju sreću upoređuješ sa tuđom, da skontaš šta je za tebe sreća u životu, i da ne prestaneš da se nadaš da će biti bolje kad ti takva tura naiđe. Ko prvi popusti, pička  Smile Ajde nije pička, samo stvar izbora, ali možda propustiš gomilu dobrih stvari u životu, tvoja odluka. (pišem ti, mislim na ljude uopšte, jasno je)

počela sam da boldujem reči, da, definitivno religija pdf  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jan 2015, 00:41:00 od Miss Who »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1516
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.99
edit: ovo "dobra, dobra" je za laneta gutovića, ne za finlandijin post, kasnim 2 min Smile

i omašila sam ispravku sopstvenog posta  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jan 2015, 00:38:06 od Miss Who »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 39.0.2171.99
mob
Nokia 
ev primjer: buraz Jon Dissection se ubio jer je osjetio da je dostigao vrhunac u svom zivotu i da nma smisla vise da zivi.to nema veze sa kukaviclukom.da je glupo,u jednu ruku jest,itekako al da je kukavicluk - ni slucajno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Ljudi imaju pravo da odlucuju o svom zivotu...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Ljudi imaju pravo da odlucuju o svom zivotu...

Па то, кад већ ниси имао избор кад ћеш да дођеш на овај свет, онда је фер да имаш избор кад ћеш и како да одеш.
Међутим, то је кукавичлук за који ја немам довољно храбрости.
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
Zavisniche... Smile
« Poslednja izmena: 20. Jan 2015, 02:40:23 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 06:10:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.