Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samoubistvo dve devojke skokom sa višespratnice  (Pročitano 43175 puta)
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Sony 
užas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Motorola 
Neki psihijatri kazu da je samoubistvo ili ubistvo kraj totalne agresije kod pojedinca koji je to ucinio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Neki psihijatri tvrde da je to beg, a neki kazu da je coveku potpuno nebitno da li zivi ili mre. Tu je Bambina pa ako moze da nam kaze koja je teorija najzastupljenija u praksi.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Potpuno se slažem da osoba koja izvrši ili pokuša da izvrši samoubistvo pod ovakvim haotičnim okolnostima nije psihički zdrava i sposobna da zaključuje.

Setimo se sebe sa 16 godina. Dovoljno je bilo da nas neko pogleda krivo pa da se deprimiramo i preplačemo dan i napravimo gomilu agresivnih ili destruktivnih postupaka. Ali te priče da je neuzvraćena ljubav, pivo, pa čak i droga razlog da se dve devojčice ubiju jednostavno nije tačan. Moguće je da je u priči postojala neka psihoza koju je alkohol podstakao. Psihoza kod starije devojke koja se onda projektovala na ovu mlađu. Ali njihov skok nije bio stvar svesnog izbora, posebno ne kod ove mlađe od 16 godina. To čak nije bilo ni divljanje tipa Telma i Luiz. Razumem da porodica, bliski, pa ni policija ne žele da se po novinama širi ružna priča ali mislim da je krajnje vreme da shvatimo kako se sa maloletnicima mora mnogo više raditi na uspostavljanju sistema životnih vrednosti. Decu moramo vaspitavati u jasnom sistemu vrednosti i kriterijuma, ne u nju ejdž sranjima i luzerskim opravdanjima. Ne može se detetu i osobi mlađoj od 21 godine dati sloboda izbora bez ograničenja, nisu sposobni da nose tu slobodu. Treba dati jasan sistem vrednosti. To je odgovornost za celo društvo odraslih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Motorola 
Pojedine osobe posebno administratora treba da bude sramota sa izjavama na ovoj temi. Samo pokazuju koliko su bezdusni. Kako to moze biti necija volja ili cak izjave da je samoubica srecnik. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ja jedino mogu da skapiram da je neko ostao sam samcit i da ne vidi nikakvu budućnost.

Ovi skokovi u paru mi nisu jasni, imaš nekoga pored sebe... to znači da još ima nade.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
pa sasvim je jasno da su obe bile sklone suicidu, samo je jedna imala veca muda oddruge i nagovorila je da skoce....neko je nekoga tu pogurao ili nagovorio...mislim se danas...koje su sanse i mogucnosti da se sve osobe ubiju zajedno bez predhodnog dogovora?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung J7
Odlučila jedna da skoči i povukla drugaricu. Može biti ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Neki psihijatri tvrde da je to beg, a neki kazu da je coveku potpuno nebitno da li zivi ili mre. Tu je Bambina pa ako moze da nam kaze koja je teorija najzastupljenija u praksi.
Svako verovatno ima neko svoje mišljenje, nema nekog opšteprihvaćenog dogovora. Postoje brojne teorije o suicidu, a neke od njih praksa potvrđuje, a opet neke obara. Ja svoje zaključke delimično zasnivam na teoriji, a delimično na praksi. Što opet ne znači da svi moraju i trebaju sa mnom da se slože. Smiley
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Opet dramite... one su se napile, bila im je smanjena mogucnost rasudjivanja usled toga, popele se na zgradu - rekle sebi... e, mozda mozemo da letimo... ili... e... ako padnemo, neko ce nas pokupiti... i pljus... game over...

Njutnov zakon akcije i reakcije... Svako delo ima svoju posledicu... i tako dalje... tako dalje...

Sto se ostalog tice... zaista ne znam kako se zivot pod lekovima razlikuje od smrti... jedino sto, eto, ti ljudi i dalje obavljaju neku biolosku funkciju... tj. fizicki zive...

BTW. Da nisam procitala da sam u tom nekom pubertetu, ja ne bih ni znala da sam prosla kroz njega. Drugim recima, te neke burne reakcije su me totalno zaobisle. Mozda zato sto je moja generacija imala mnogo vecih briga od toga kako upariti cipele i snalu u kosi.
« Poslednja izmena: 03. Maj 2011, 12:52:04 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.