Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samoubistvo dve devojke skokom sa višespratnice  (Pročitano 42450 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
a kad kazu stocar misle na stocarstvo 100% jeli
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
тја па и овде у 93,7 % случајева људи кад кажу ''сељак'' поготово у погрдном смислу не мисле на пољопривреду ни у најави ...  Smile

Brate..nemoj sad budalama da nas pravis.Niko ovde nije digao buku o seljacima jer je neko nekome rekao da je 'Seljak' ... vec jer se ovde potegla prica o seljackom mentalitetu.A to sigurno nije isto i batalite tu pricu.

Smrt ove dve devojke nema veze sa tim ni odakle su ni sta su.Cak nema veze ni sa tim sa kim su se zabavljale ni koliko su godina imale.To je zaista relevantno.

One su ocigledno bile bolesne.Tu dileme nema.Nije se nasao niko da razgovara sa njima na vreme.Verovatno su i davale neke znake da im treba 'Pomoc' mozda taj neko nije primetio.A ovakve stvari se ne desavaju slucajno.
Kada ti um zadje van granice izreke "Zivot je mio ma kakav on bio" tu prica staje i samo lekovi i strucna lica mogu to da rese.Zasto to kazem ? Zato sto .. da bi skocio sa zgrade trebaju ti ogromna muda i van-svemirski problem.Pa je i to malo.A bolest je ocigleda jer ako nijednog drugog resenja nije bilo osim skoka sa zgrade..bolest je jedina pozadina.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
bolest ili opsednutost demonima nema treceg
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Sta smo danas zakljucili? Topla voda je izmisljena sada svi mozemo da se tusiramo  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
shvatili smo da svi peru ruke od odgovornosti, posebno oni koji su trebali da se staraju o mentalnom zdravlju ove dve devojke. Baba i deda za Lenu, majka i verenik za Milicu, centri za socijalni rad koji su pustili da devojke kriza razori, psihijatri koji Lenu nisu pravilno nadzirali tokom lečenja. Zakonodavac koji vezuje ruke dobronamernim ljudima u pružanju neophodne pomoći
« Poslednja izmena: 06. Maj 2011, 02:08:09 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
drzava je ovde jedan od najvecih krivaca da se ja pitam te socijalne sluzbe i razni psiho mudroseri bi nastavili svoju praksu na severnim jelenima u zabitima jakutije
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Ako sam ja dobro sabrala informacije Lena je bila napuštena od oboje roditelja i ostavljena babi i dedi u selu da je gaje. Zato je prilično emotivno pukla i lečila se i duvala i više puta pokušala samoubistvo. Pa opet niko nije vodio brigu o njoj. Milica je bila napuštena a možda i zlostavljana od oca, majka je izbacila iz kuće zbog vanbračne trudnoće, dva puta je pobacivala (koliko spontano od stresa a koliko je u pitanju izazvani pobačaj ne mogu da sudim). Verenik koji je trebao da joj pruži sigurnost je jurio okolo život punim plućima. Onda su se ove dve nesrećne devojke, teško psihički uzdrmane, našle zajedno, napile, izjadale i odlučile da njihovi životi nisu vredni življenja pre nego što su i mogle da uzmu konce života u sopstvene ruke i počnu da žive.

Za mene je to strašno. Žao mi je što sam na samom početku priče poverovala u drugi razlog, ali ni jedan razlog nije vredan ovakve tragedije. Ljudi su ostali bez duše, deca bez života, a sad je najveća opsesija učesnika da optuže nekog drugog i operu svoje ruke. Jebo ih Pontije Pilat.
« Poslednja izmena: 06. Maj 2011, 02:35:31 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
Seljacki mentalitet  Smile Smile

Dobro,a kakav je mentalitet bio u pitanju kad su one dve devojke skocile sa mosta u Beogradu ? To je kapiram ..

Nope i to je bio palanacki mentalitet. Procitaj malo tu vest pa vidi odakle su. Wink

Jos kada bi neko objasnio kakva je povezanost karaktera ljudi i to ko je kakav sa time gde su se rodili i zive bio bih mu veoma zahvalan.  Smile

Samo molim bez generalizacija i predrasuda.  Smile

Slatkis ovde rece da je taj lik smeker i sve uz to sto ide. Nasao je devojku 12 godina mladju od njega, dva puta joj pravio dete i oba puta pobacila, (jednom kod slatkisa kuci, u 21 veku!?), nece da ide kod lekara, a siguran sam da je znao da je devojka bila maltretirana od oca. A sada se frljaju preko medija i prave farsu od svega?

Sta smeker od 31 godine uopste moze da prica sa devojkom koja je juce napunila 18 godina? "Koji si telefon kupila? Jel ima MMS?" ili "Sta ste danas radili  iz biologije?"

Smrt ove dve nesretnice je velika tragedija. Tek nakon nje izbija taj "palanacki mentalitet", cija definicija nije jasna mnogima ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
sad su bili na tv-u kako vidim niko nije kriv a ovih ""zvanicnika"" socijalaca i psiho mudrosera nema nigde pobegli misevi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
glupe rasprave...dva zivota bacena kao krpa...

u svemu tome treba nas ovdje da zanima kada su i jesu li prdnule u cabar!?

prosto je nevjerovatno da nismo culi za " palanacki mentalitet"?

ovo ovdje- sto se radi na ovoj temi...pa to vam je demonstracija palanackog mentaliteta.

i to...vrlo cesto...veze nema sa tim ko je gdje rodjen...

palanka je stanje duha.

da skratim. definicija iz socilogije je malo glomaznija.

uopsteno...to je stanje duha.
i demonstrirali smo je ovdje, zajedno sa porodicama nesrecnica i njihovim prijateljima, u sve 16.

« Poslednja izmena: 06. Maj 2011, 02:39:31 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.