ehehe...pa,ljudi,ja mislim i znam da se dobija negde oko 6-7 razreda...mislim tada se pojavljuje...a i tada krecu i..."ostale blagodeti puberteta"...ne bih da zvucim hvalisavo ili uobrazeno,ali pobogu,zar niko od vas nije to...overio?
« Poslednja izmena: 09. Avg 2007, 09:15:52 od hkj »
Daj bre pricate gluposti.. Jel neko ovde ucio biologiju? I ko kaze da je to u sestom,sedmom razredu,nema veze s vezom,Spermatozoidi se javljaju negde u sredini puberteta. E sad na pubertet utice mnogo faktora Najvazniji faktor je TESTERON To je ONO glavno sto te razlikuje od zena.On kad se pojavi dolazi do brzeg razvoja misica,promena na psihickom planu,rasta vec cega,i do dobijanja onoga sto pitas. E sad ako vidis da "FACE","DzIBERI",kako vec da ih zovem,Oni koji su negde oko petog sestog razreda prave sranja,tuce DODJU u pubertet Pre ostalih. To je zato sto su u tim "sranjima" ubrzano lucili ADRENALIN doslo i do ubrzanog lucenja TESTERONA.
E da zakljucim lekciju iz biologije: Nemoj se brinuti kad ces dobiti Spermatozoide ONi sami dolaze I ti ne mozes da utices na to. Nemoj se ni opterecivati ako nisi dobio u sestom-sedmom razredu jer znam barem Deset ljudi koji imaju i po 17godina nisu ih jos dobili.. Mada znam i one face koje su pre sestog razreda usli u pubertet.