Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Samo još jedna uobičajena noć u Srbiji  (Pročitano 3749 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Citat
Svi lopovi, kojih ima sve vise i vise.  Ne mozemo kriviti gance samo za ovo, imamo dosta Srba koji su ogrezli u kriminal i lopovluk jer im niko ne moze nista, ili imaju veze u muriji.  Da li stvarno mislis da vecina koji voze besna kola i ne znam sta su zaradili sve to na posteni nacin?

Ajde, ganci kradu oluke, sine, kablove, ali majku mu, ko to kupuje od njih, mislim, donese mu ocevan oluk ili kilometar kabela i kaze "naso sam" a vlasnik otpada veruje  Smile
Ja kazem lepo da je dosta Srbije zagrezlo u kriminal, sto sto se ljudi prave da se nista tako ne deshava to je njhov problem.  Kod mene u selu se otvoreno hvale kako su obijali kuce i uzimali sve i svasta, i jos prete da ako neko ode, moze da se desi da ne zatekne nista.

Ja sam mislio da onu tablu od bronze na Kosmaju su ukrali cigani, kada ono kaze mi prijatelj koji je autmomehanicar da su dolazili neki da poprave auto ko njega i da su se hvalili za to sto su prodali "kosmajski bakar" a da stvar bude zalosnija to su bili Srbi ciji je rodjak shef policije, dakle sta ti to govori.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
Ja sam mislio da onu tablu od bronze na Kosmaju su ukrali cigani, kada ono kaze mi prijatelj koji je autmomehanicar da su dolazili neki da poprave auto ko njega i da su se hvalili za to sto su prodali "kosmajski bakar" a da stvar bude zalosnija to su bili Srbi ciji je rodjak shef policije, dakle sta ti to govori.

Sve to... Pisi kuci propalo, jos malo ko Nigerija, samo fali boko haram  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia 
@sandra
Svi lopovi, kojih ima sve vise i vise.  Ne mozemo kriviti gance samo za ovo, imamo dosta Srba koji su ogrezli u kriminal i lopovluk jer im niko ne moze nista, ili imaju veze u muriji.  Da li stvarno mislis da vecina koji voze besna kola i ne znam sta su zaradili sve to na posteni nacin?

Objasni mi fenomen, u Srbiji niko nema nista, niko nema posla, svi kukaju, dosle poplave i odjedanput svi imaju sve, i jos pri tome su puni kafici tokom veceri, vecina nosi markiranu odecu koja nije jeftina, i da ne pricamo o izdacima tipa internet, telefon itd.  Odakle sve te pare?  Ja nisam detektiv, ali majku mu postoji samo toliko njiva i imanja koje neko moze da proda da bi dao detetu to sto zeli, tako da dolazimo do zakljucka da dobar deo gradjana zivi od sverca, kradje, droge itd.

Fenomen zvan zivot u Srbiji  Smile

Kako da ti kazem....na snizenjima imas majice po 500 dinara tipa Najke, Fila, Adidas. Patike imas po 3000, juce gledala za muza u N Sportu....U Benetonu u avgustu imas decije majice i helanke po 700 ili 800 dinara...Ljudi kupuju na rate preko administrativnih zabrana u firmama....Na pijaci su super farke za 1500 dinara...u Zari sam nasla za 2600 jedne zenske savrsene ultra moderne farke za mene....Ljudi kupuju 5 kvalitetnih stvari koje ce nositi godinama a ne idu kod Kineza i ne kupuju za te iste pare garderobu koja ce se iscepati u masini za ves za godinu dana.

Pice za dvoje, kafa i voda ili kafa i koka kola je oko 250 dinara maksimalno....Ne kupis Milku od 300 grama, ne kupujes Cips, Smoki, neke glupe grickalice....mozes i da preskocis rucak, i odes na pice  Smile...Otkud znam...ali kontam da to tako ide. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 30.0
@sandra
Svi lopovi, kojih ima sve vise i vise.  Ne mozemo kriviti gance samo za ovo, imamo dosta Srba koji su ogrezli u kriminal i lopovluk jer im niko ne moze nista, ili imaju veze u muriji.  Da li stvarno mislis da vecina koji voze besna kola i ne znam sta su zaradili sve to na posteni nacin?

Objasni mi fenomen, u Srbiji niko nema nista, niko nema posla, svi kukaju, dosle poplave i odjedanput svi imaju sve, i jos pri tome su puni kafici tokom veceri, vecina nosi markiranu odecu koja nije jeftina, i da ne pricamo o izdacima tipa internet, telefon itd.  Odakle sve te pare?  Ja nisam detektiv, ali majku mu postoji samo toliko njiva i imanja koje neko moze da proda da bi dao detetu to sto zeli, tako da dolazimo do zakljucka da dobar deo gradjana zivi od sverca, kradje, droge itd.

Fenomen zvan zivot u Srbiji  Smile

Kako da ti kazem....na snizenjima imas majice po 500 dinara tipa Najke, Fila, Adidas. Patike imas po 3000, juce gledala za muza u N Sportu....U Benetonu u avgustu imas decije majice i helanke po 700 ili 800 dinara...Ljudi kupuju na rate preko administrativnih zabrana u firmama....Na pijaci su super farke za 1500 dinara...u Zari sam nasla za 2600 jedne zenske savrsene ultra moderne farke za mene....Ljudi kupuju 5 kvalitetnih stvari koje ce nositi godinama a ne idu kod Kineza i ne kupuju za te iste pare garderobu koja ce se iscepati u masini za ves za godinu dana.

Pice za dvoje, kafa i voda ili kafa i koka kola je oko 250 dinara maksimalno....Ne kupis Milku od 300 grama, ne kupujes Cips, Smoki, neke glupe grickalice....mozes i da preskocis rucak, i odes na pice  Smile...Otkud znam...ali kontam da to tako ide. Smile
Ma ja razumem sta ti pricas, i tu ima istine o tome sto pricas, mada ja vise gledam na one koji ne gledaju nikakvo snizenje. Na primer izadje novi telefon, i kr eto 800 jevreja za telefon, i onda sledeceg meseca potpuno nov itd.

Pametni ljudi kupuju pametno, a ostali...

Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia 
Moras biti obavesten....U Planeti Sportu kod nas imas akciju kupis dva para patika druga dva dobijes za dinar. Tako sam ja sinu za 7000 kupila 4 pari patika, dvoje za jesen i dvoje za leto posto on "sahranjuje obucu".
Sledeci put smo tatu obezbedili za patike a Jana i ja dobile sandale.
Preko jedne drugarice kupujem na njenu potvrdu trenerke majice i ostale decije stvari pa joj mesecno dajem koliko sam joj duzna.
Prosle godine sam u Nike-u za 2000 kupila mojoj ceri predebelu predobru zimsku jaknu....
Sinu sam nasla neke odlicne cizme , 2 para za 3000 dinara....
Prosle godine se zatvarala jedna sportska radnja kupila sa 3 donja dela Nike trenerke za 5000 dinara...
Komsinica donosi sve i svasta iz Turske, i kod nje moze na milion rata....

Poenta je, snalazimo se jbg, svako je negde nekome duzan, i tebi su duzni, ti cekas ovog, onaj ceka tebe za kes, sve to nekako dodje i tako valjda funkcionisemo.

Ne moramo biti lopovi. Zna se ko krade, ko je uvek krao i ko krade i dalje, mozda u jos vecoj meri.
Mislim da moj narod jos nije spao na te grane, i da mislimo kako nam je to ispod casti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Moras biti obavesten....U Planeti Sportu kod nas imas akciju kupis dva para patika druga dva dobijes za dinar. Tako sam ja sinu za 7000 kupila 4 pari patika, dvoje za jesen i dvoje za leto posto on "sahranjuje obucu".
Preko jedne drugarice kupujem na njenu potvrdu trenerke majice i ostale decije stvari pa joj mesecno dajem koliko sam joj duzna.
Prosle godine sam u Nike-u za 2000 kupila mojoj ceri predebelu predobru zimsku jaknu....
Prosle godine se zatvarala jedna sportska radnja kupila sa 3 donja dela Nike trenerke za 5000 dinara...

Poenta je, snalazimo se jbg, svako je negde nekome duzan, i tebi su duzni, ti cekas ovog, onaj ceka tebe za kes, sve to nekako dodje i tako valjda funkcionisemo.

Ne moramo biti lopovi. Zna se ko krade, ko je uvek krao i ko krade i dalje, mozda u jos vecoj meri.
Mislim da moj narod jos nije spao na te grane, i da mislimo kako nam je to ispod casti.
Ja pozdravljam ako je tako, ali iskreno Sandra, ono sto ti vidis i ono sto ja vidim, cujem i sto mi je receno mi govore nazalost da polako ali sigurno spadamo na te grane.  Ja pozdravljam dobar budzet i fore kako kupiti dobro za malo i na vreme, ali to mozda odgovara za pojedince, u globalu ja to ne vidim.  Ali dobro, uvericu se i sam kada budem dosao, jer sve moje godine rada sa murijom, u obezbedjenju, svi treninzi ce da mi pomognu da provalim o cemu je rec. Bude li se pokazalo drugacije, prvi cu da kazem pogresio sam, jer ja nemam problem da priznam svoje greske.

I kada smo kod dobrih dilova posto vidim da ti znas te stvari. Gde kupujes normalne farmerke (znaci ne one tesne) i koliko su?  Isto tako, jel znas na kom mestu prodaju majce sa nasim obelezjima i tipa sajkace itd?  hvala lepo
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia 

Ja pozdravljam ako je tako, ali iskreno Sandra, ono sto ti vidis i ono sto ja vidim, cujem i sto mi je receno mi govore nazalost da polako ali sigurno spadamo na te grane.  Ja pozdravljam dobar budzet i fore kako kupiti dobro za malo i na vreme, ali to mozda odgovara za pojedince, u globalu ja to ne vidim.  Ali dobro, uvericu se i sam kada budem dosao, jer sve moje godine rada sa murijom, u obezbedjenju, svi treninzi ce da mi pomognu da provalim o cemu je rec. Bude li se pokazalo drugacije, prvi cu da kazem pogresio sam, jer ja nemam problem da priznam svoje greske.

I kada smo kod dobrih dilova posto vidim da ti znas te stvari. Gde kupujes normalne farmerke (znaci ne one tesne) i koliko su?  Isto tako, jel znas na kom mestu prodaju majce sa nasim obelezjima i tipa sajkace itd?  hvala lepo

Za sajkace stvarno ne znam. Moj muz dobija neke promotivn majice i nasa obelezja su svuda. A farke mozes da nadjes u Enigmi (ako pitas za NS), u BIG-u ima nekoliko prodavnica , nikakve zvucna imena, imaju moderne ali ne uske muske farmerice. Hugo Boss ima odlicna snizenja, kupila sam dragom za prosli rodjendan, nisu uske nisu iscepane pederske. Smile
Mada sam najzadovoljnija, verovao ili ne, kad mu kupim na Futoskoj pijaci u NS. Za 1500 do 2000 dinara mozes da nadjes kakve hoces muske farmerice. 3/4 imas za 1600, ona fora kao izgrebane ne cepane, sarene, teksas, na kocke....Ne znam odakle to donose, mislim da je Turska, ali sam prezadovoljna kako se peru i peglaju....Eto ako sam ti nesto pomogla  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
tako svi radimo
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Nokia 
tako svi radimo

Zato i kazem, ljudi koje znam zive tako, ne znam nikoga ko krade, otima ili preprodaje drogu da bi ziveo....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
ulecemo iz kredita u kredit iz minusa u minus i tako
najteze je od 1 do 15 barem meni
posle od 15 do 1 laganica  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.