Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 20:20:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: SAMO jedno pitanje  (Pročitano 6078 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
realno,u diskusiji,razgovoru 2 ili više bliskih osoba,meni su odredjene teme,pa i ova,normalne. ali,ma koliko kratkovida starica ima ko zna koliko uspomena i mudrosti,ne želim da me neko zaustavi na ulici i započne ovakvu priču. jer se baš te osobe,koja me ne zna i koju ne znam,to i ne tiče. jednom sam imala situaciju gdje je neki čovjek,prijatelj nekih ljudi koje dobro znam i dragi su mi,pokušao da mi prorekne sudbinu iz šolje kafe. sad bolje razumijem zašto sam tada pozelenjela od bijesa. zato što ja nisam tražila tako nešto,nisam željela i on nema prava da se petlja u neke stvari koje ga se ne tiču. samo zbog toga što je stariji i što sam kulturna,bar u nekim granicama,rekla sam mu na normalan  način da to neću i zahvalila se. da sam htjela,prosti jadi,ali ovako....f*** off Smile
tebi hvala na iscpnom odgovoru. pozdrav Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
postovanje tudje intime i tudjeg prostora meni je i sa bliskim osobama pravilo, a da ne govorim o neznancima.

kada sa neznancima komuniciram u raznim situacijama, a cesto mi se desava, nikada nemam potrebe da prelazim granicu ukoliko mi do znanja stavljeno nije ( sa njihove strane) da bih i eventualno mogla i smjela.

to je odraz opste kulture i postovanja kojeg se pretpostavlja da treba da imate prema drugom bicu.

nisam ni nezainteresovana ni hladna osoba...ali nisam ni neko ko je u stanju da lupa kao vo balegu, jer ga " cacka" sopstvena radoznalost i goruca zelja da pita sve i svasta u svakoj situaciji... Smile

ono sto me eventualno interesuje umijem i mogu da saznam na nacine koji ne podsjecaju na nedostatke elementarne kulture i sizoidne ispade ravne izlivima emocionalno nedoraslog trogodisnjaka...ali u slucaju trogodisnjaka to je simpaticno Smile

mozda u romanima i romanticnim filmovima izgleda sjajno " pratiti znakove kraj puta" u bukvalnom smislu...pa izigravati drogiranog Paula Koelja na sred ulice i u lice neznancu sasuti pitanje koje bi trebalo da mu promjeni zivot za sva vremena, ali u mojoj stvarnosti to znaci tri stvari:

ili ste nevaspitani i stoga imate problem u komunikaciji.

ili ste na nekim drogama.

ili imate oko tri godine.

Smile

a cak je pitanje u uvodnom postu naivno...sta sve covjek sebi umije i moze da dopusti sa neumjesnim pitanjima.

naivno.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Mislim da je prodavacica reinkarnacija Mahatme Gandija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
još je se sjećam,svakog detalja tog susreta  Smile Smile
« Poslednja izmena: 31. Mar 2011, 18:19:09 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

.........Im still learning............

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6
Zastava Priboj/Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 3650
Mislim da je prodavacica reinkarnacija Mahatme Gandija.
Deda u pokusaju?
IP sačuvana
social share
DRAZA
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Iskreno... mislim da ste ovu situaciju shvatili previse ozbiljno...

Uostalom... cinjenica je da se lakse "otvaramo" pred nezancima nego pred ljudima koji su nam bliski...

Stid.... krivica... kajanje... obziri...strah da ce druga strana biti sokirana ili uvredjena... da cemo svoju poziciju uniziti... cine veliku ulogu u tome..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
da Anea,ali je isto tako fascinantno da  nekog toliko voliš,svrastavaš u top...3,5,8..onih kojima vjeruješ,a opet se otvoriš strancu..mislim da je to svako od nas bar jednom do sad napravio,a razlozi su uglavnom ovi koje smo pobrojali Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Sa strancima nemas taj "emotional baggage"... nemas obzira prema njima...

Zato se neko iskuka bakici u parku, a neko ode kod psihoterapeuta...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
e,znaš čega me lično frka...da jednom taj stranac ne postane dio mog života..vjerujete li u ..ne sudbinu u pravom smislu te riječi,ali neki poredak stvari i neki vid zapisa onoga što mora da nam se dogodi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
i ovakim slucajebvima se uvijek daje odgovor ""i da i ne""
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 20:20:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: pitanje jedno

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.