Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Самит руско српског стратешког партнерства  (Pročitano 14943 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ma ova se zajebava...niko toliko nije u ofsajdu Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
Гамбино,  долазио је прво Медведев, пре ступања на место председника, долазио је недавно Шојгу, долазиле су делегације из Русије у вези гасовода, сад се полако са  чисте економије прелази и на нешто друго, јер шта све може да стане у тај појам"стратешко партнерство" између две државе - то се не може написати за једно вече ... Smile
И ја се не радујем ништа мање од тебе, и мени је ова вест улепшала дан, ал морам да признам, кад чујем да долази Путин - нећу моћи да напишем ниједно словце - јер ћу истог тренутк почети да се спремам за дочек.
Прошле године је Медведев посетио БГ и продужио до Панчева. Наравно као и увек у овом сиромашном граду настане саобраћајни хаос. Али није исто када у посету дође пријатељ и када дођу неки душмани.
И нико се није бунио, ја сам пешачио од трга до Богословије.  Smile

Наравно Путин би имао најбољи дочек. Али оно што је најважније нама у овом тренутку је подршка у вези КиМ, али и подршка у борби против нато лобија.
Тадић под својом сукњом крије најгоре нато лобисте и Русија нам је због тога потребна, да му запрети да не изда КиМ и да заборави на нато.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Sony xperia
@Настасја

Citat
снаћи ћу се у оквиру постојећег Правилника
Ako vec tako mislis, onda ne pisi post-ove za redom.  Smile A to da li smo na decijem ili nekom forumu tog tipa, ... da ne petljamo ovde o tome.
Vazno da se ti snalazis i uzivas. Sve ostalo je puno lakse.  Smile

I da ne spamujem temu ...
 Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
@Настасја

Npr sta fali ovim:

Овом фали - Србија до Токија!!! Smile

Citat
ma ova se zajebava...niko toliko nije u ofsajdu Smile
А за тебе мргец, фали ово:
Ал све у свему, није да се нисам надала, ал да ће то бити тако брзо, да ће Куша за тако кратко време успети да оствари још једну своју замисао, није ми пало  на памет. А лепо ми је говорио : Прво Медведев, уочи отварања руских војних база - па кад се слегне прашина - стиже Путин на отварање.  Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2009, 23:26:30 od Настасја »
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia E
Jel mozete vi rusofili da mi objasnite zasto ne dodje ON sam mislim na Putina nego nam vecito salje svog klona Medvedeva, jel smo "braca" ili nismo, zar misli da nismo dostojni njegove posete? Smile

auuuuu tek sam sad malo bolje zagledao naslov teme
Citat
Самит руско српског стратешког партнерства
ovo mi vise zvuci kao ona stara krilatica nas i Rusa 300 miliona iako nas ima samo saka jada naspram njih, ali nema veze u tudjega tatka pogolema pat.a, kakvo bre stratesko partnerstvo sa zemljom zilion puta vecom, bogatijom i jacom od nas tu nema partnerstva nego samo odnosa gospodar-sluga Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2009, 23:26:32 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.39
Jel mozete vi rusofili da mi objasnite zasto ne dodje ON sam mislim na Putina nego nam vecito salje svog klona Medvedeva, jel smo "braca" ili nismo, zar misli da nismo dostojni njegove posete? Smile

auuuuu tek sam sad malo bolje zagledao naslov teme
Citat
Самит руско српског стратешког партнерства
ovo mi vise zvuci kao ona stara krilatica nas i Rusa 300 miliona iako nas ima samo saka jada naspram njih, ali nema veze u tudjega tatka pogolema pat.a, kakvo bre stratesko partnerstvo sa zemljom zilion puta vecom, bogatijom i jacom od nas tu nema partnerstva nego samo odnosa gospodar-sluga Smile

Па лепо сам ти објаснила - појам стратешко партнерство је савршен - јер се под тим "поклопцем" меже скувати шта год хоћеш. Smile А ми смо одлучили да то буде Руско-Српска Федерација - ослобађање Косова и Метохије, враћање у састав Србије отетих српских територија, руске војне базе -то се подразумева, и да не набрајам више, полако, све ћеш видети. Smile
IP sačuvana
social share
Не дајем никакве  информације о  Ђенералу Младићу и осталим прогоњеним српским херојима.
Не дајем интервјуе ни аутограме.
Презирем скоројевићку нацију преко велике баре.
Волим Русију и Путина.
 Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia E
gledam  Smile i ne mogu cudom da se nacudim pa vi ste bre rusofili pod vecom hipnozom nego cedomani ovo je definitivno sjeban narod svima nam treba jedno kolektivno lecenje  Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2009, 23:38:33 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
Citat
Jel mozete vi rusofili da mi objasnite zasto ne dodje ON sam mislim na Putina nego nam vecito salje svog klona Medvedeva, jel smo "braca" ili nismo, zar misli da nismo dostojni njegove posete?
Па човече у овој влади имаш правих русофоба и шта онда очекујеш.
Колико бре тај Тадић има нато-репова, па то је немогуће сакрити, почев од своје странке па до спо-а и г-17.

Citat
gledam  Smile i ne mogu cudom da se nacudim pa vi ste bre rusofili pod vecom hipnozom nego cedomani ovo je definitivno sjeban narod svima nam treba jedno kolektivno lecenje
Што зато што нећемо да признамо косово репубљик и што смо против натоа и е.у. ?

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
председник највеће, најмоћније, и најлепше државе на свету.

Najveche - da
Najmochnije - ne
Najlepsse - subjektivno pitanje

1. Nego, ssta bi sa zemljama gde su Rusi podizali baze, njihova iskustva ?
2. Kako bi Rusi dopremali opremu preko NATO okruzzenja ?
3. Kumanovskim sporazumom NATO ima pravo da ssparta Srbijom gde mu je volja. Znam, tropa, pitajte one koji su ga potpisali.
4. A mi ? Ssta je s nassim bazama ? Nemamo ih, ne umemo sami da se branimo ?

Btw pozdravljam dolazak ruskog predsednika u Srbiju, kao i svakog drugog for that matter. Ccekam konkretne rezultate.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2009, 23:59:26 od Atalanta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Da li vi stvarno baš toliko volite, tj ludujete za Rusijom ili se zezate?

Ma vidis da je tema za zezanje i opustanje, niko bre nije ovde ozbiljan, vidis da se svi zezaju ko da su na bensicima  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.