Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šamar sa plaže „prešao” na politički teren  (Pročitano 1188 puta)
21. Avg 2017, 13:00:48
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Šamar sa plaže „prešao” na politički teren

Foto: Milena Anđela
LETOVANjE u Baru preselo je beogradskom inženjeru saobraćaja Aleksandru Krstiću (38) koga je usred bela dana naočigled brojnih turista pretukao na gradskoj plaži Šaleta Đurović (58), predsednik Agencije za elektronske komunikacije i poštansku delatnost! Njih dvojica su prekršajno kažnjeni - Krstić što je na javnom mestu vređao Đurovića (105 evra), a Đurović zbog jednog šamara i tri udarca pesnicom - 350 evra.

Sukob je počeo na plaži zbog zaklanjanja pogleda na more, što je zasmetalo Đuroviću, jer je Krstić postavio veliki peškir na suncobran. Usledile su uvrede i psovke, da bi na kraju sevnule pesnice, a Beograđan se našao na zemlji, da bi potom pozvao policiju.

- Zvao sam policiju samo zato što tvrdim da ama baš ničim nisam doprineo da dođe do ovog napada. Ni na kraj pameti mi nije bilo da vređam. Da su mi rekli da im smeta peškir, sklonio bih ga, a ranije sam video na istoj plaži da i drugi ljudi to rade. Imao sam naočare velike dioptrije na glavi koje su mi nakon prvog udarca pale i razbile se - rekao je Krstić na pretresu, odbacujući navode Đurovića da ga je pre i posle fizičkog napada više puta nazivao majmunom i idiotom.

Đurović je izjavio da mu se Krstić nakon što mu je skrenuta pažnja za peškir obraćao arogantnim i drskim tonom nazivajući ga majmunom.

- Žao mi je što je došlo do ovoga. Imam 58 godina, nikako ne želim ovakve situacije, ali ja iz čista mira nikada ne bih napadao ljude na plaži. Moj temperament je takav da ovako odreagujem na uvrede morala i časti. Nijednom rečju Krstića nisam uvredio, a on mene jeste. Kada je pao, odmakao sam se od njega i momcima koji su pritrčali rekao da mu odmah pomognu - rekao je Đurović, koji je, kako nezvanično saznajemo, posle procesa u Prekršajnom sudu ponudio da preuzme na sebe plaćanje kazne Krstića i troškova suđenja, što je Beograđanin prihvatio.

Ovaj događaj brzo je ušao u vode politike, pa u reagovanju Demokratskog fronta navodi se da gotovo burleskno zvuči da je Šaleta Đurović, zbog prebijanja srpskog turiste na barskoj plaži, po kratkom postupku, prekršajno kažnjen 350 evra.

- S druge strane, Milivoje Katnić i Romina Vlahović-Pomada, podneli su optužni predlog protiv poslanika DF koji su se verbalno sukobili sa poslanicima DPS, i to nakon što su poslanici ove kriminalne družine protivustavno i protivzakonito osim ukidanja imuniteta glasali i za određivanje pritvora.

TUMAČENjE

- DA li su poslanici DF trebali, poput Šalete Đurovića, da išamaraju i izudaraju poslanike DPS, kako bi prekršajno bili gonjeni. I da li može doći do prekvalifikacije ukoliko to urade sledećih dana na nekoj od crnogorskih plaža, ili je pak Milivoje Katnić odlučio, da sve poslanike DF, krivično procesuira do kraja 2011. godine - poručili su iz DF.

NAPADI NA LIDERE

U DF podsećaju na još jedan od "flagrantnih slučajeva pravde", Nebojšu Medojevića, od strane sinovca Brana Mićunovića koji je takođe prekršajno kažnjen sa 500 evra, kao i na Milana Kneževića u vreme oktobarskih protesta 2015. od strane Nikola Dragovića koji nije procesuiran do danas iako postoji video snimak tog napada. U međuvremenu Dragović je, kako saopštavaju u ovom političkom savezu, od sezonskog vatrogasca napredovao pa je sada zaposlen u komunalnoj policiji.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Милогорац и Београџанин, просто не знаш за кога да навијаш.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
Jeste da sam poslednji put bio u CG pre 13 godina, ali i dalje se secam primitivizma koji je vladao na svakom koraku. Bukvlno letovati medju ciganima bi bilo bolje od stalno nadrkanih crnogorskih manchild-a koji i sa 50 glume neke krimose. Samo neko zakeranje, mrstenje i pogledi, ali zato eure primaju. Stvarno ne razumem ko ide u CG, osim ako nema vikendicu
« Poslednja izmena: 21. Avg 2017, 22:36:31 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
crnogorska posla  Smile

inace oduvijek crnogorska omladina i srbijanska omladina imaju neke nesuglasice...
dok smo mi ..bivsi bosancerosi... uglavnom... bili dobri i sa jednim i sa drugim....
i nismo imali probleme sa crnimgorcima po njihovoj pjeni od mora...ni pre rata ...ni blizu...kao srbijanci... Smile

ali to su bila 'djecija posla'

a ova dva matora konja...i ova glupost ...oko koje u se posamarali...stvarno ne znam kako bi to nazvao Smile Smile Smile

volim ja i crnogorce i crnu goru.... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.