Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 18:19:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Safari brži od IE i Firefox-a  (Pročitano 6473 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 

Inace nije uopce bitno odakle je jer sve statistike govore isto. Da Opera nema izgleda pored Safarija zna svak tko ima imalo soli u glavi. Safari je tek dosao na windows i to jos u Beta verziji tako kad na to dodas jos barem 2x toliko Windows korisnika...

Eh, lako je tebi sa tom tvojom pameću  Smile Pored IE, Firefox-a i Opere, Safari nema nikakve šanse, on je najbrži, najbolji, najomiljenijie tamo gde je i namenje da radi a to je Mac OS X, sve ostalo je čista zajebancija i glupost.

Kad si već kod statistike postavi pravu a ne tamo neke gluposti. Činjenica je da je IE idalje oko 80-90% da je Firefox 10-16% da je Opera 5-10% a sve ostalo je ispod 5%.

Otprilike kako ova slika i prikazuje:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3

Inace nije uopce bitno odakle je jer sve statistike govore isto. Da Opera nema izgleda pored Safarija zna svak tko ima imalo soli u glavi. Safari je tek dosao na windows i to jos u Beta verziji tako kad na to dodas jos barem 2x toliko Windows korisnika...

Eh, lako je tebi sa tom tvojom pameću  Smile Pored IE, Firefox-a i Opere, Safari nema nikakve šanse, on je najbrži, najbolji, najomiljenijie tamo gde je i namenje da radi a to je Mac OS X, sve ostalo je čista zajebancija i glupost.

Kad si već kod statistike postavi pravu a ne tamo neke gluposti. Činjenica je da je IE idalje oko 80-90% da je Firefox 10-16% da je Opera 5-10% a sve ostalo je ispod 5%.

Otprilike kako ova slika i prikazuje:

Vidim morao si cak francuske statistike trazit da me uvjeris u svoju glupost i jos si usput provalio da su statistike w3schooll "neke tamo" za razliku od ovog tvog cuda koje se usput odnosi na Europu a ne kompletan planet ali ocito si preglup da to primjetis.

Zivi u zabludi a buducnost ce pokazat svoje. Znam o Appleu i temi puno vise tako da te price prodajes ubuduce nekom drugom. Vise ce ljudi samo na iPhoneu imat Safari nego sto ukupno tih tvojih Opera korisnika ima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
@Aqayax primetio sam da si prilično glup.......... BrAte... ti tvrdiš da Safari ima više korisnika nego IE, Opera i Mozilla zajedno  Smile Smile   I razmisli malo šta se nalazi u mobilnim telefonima sa windows platformom kojih je više nego tih iKur*acpalac sranja zajedno.........  A i taj iPhone nije ništa posebno, svi su se kao napalili kad su ga prvi put videli, a kad mu malo pogledaš funkcije shvatiš da za te pare možeš da uzmeš 300 puta bolji telefon i da je to čista šminka!! Nego da se ja vratim na glupavi Safari...... instalirao sam ga jutros i malo krenuo da vidim šta ima.........  bagova i nekih tripova na sve strane! Smiley 1 Jednu stranicu hoće da otvori , drugu neće, a i kad je otvori samo poiskaču neki upitnici i ništa... mislio sam da malo treba da sačekam da učita stranicu kad ono ništa, stoji!!! Tako da dok bude windowsa biće i Opere, Mozille i IE-a, a Mac treba još da poraste da bi Safari bio neštoSmile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
@Aqayax primetio sam da si prilično glup.......... BrAte... ti tvrdiš da Safari ima više korisnika nego IE, Opera i Mozilla zajedno  Smile Smile   I razmisli malo šta se nalazi u mobilnim telefonima sa windows platformom kojih je više nego tih iKur*acpalac sranja zajedno.........  A i taj iPhone nije ništa posebno, svi su se kao napalili kad su ga prvi put videli, a kad mu malo pogledaš funkcije shvatiš da za te pare možeš da uzmeš 300 puta bolji telefon i da je to čista šminka!! Nego da se ja vratim na glupavi Safari...... instalirao sam ga jutros i malo krenuo da vidim šta ima.........  bagova i nekih tripova na sve strane! Smiley 1 Jednu stranicu hoće da otvori , drugu neće, a i kad je otvori samo poiskaču neki upitnici i ništa... mislio sam da malo treba da sačekam da učita stranicu kad ono ništa, stoji!!! Tako da dok bude windowsa biće i Opere, Mozille i IE-a, a Mac treba još da poraste da bi Safari bio neštoSmile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
@Aqayax primetio sam da si prilično glup.......... BrAte... ti tvrdiš da Safari ima više korisnika nego IE, Opera i Mozilla zajedno  Smile Smile   I razmisli malo šta se nalazi u mobilnim telefonima sa windows platformom kojih je više nego tih iKur*acpalac sranja zajedno.........  A i taj iPhone nije ništa posebno, svi su se kao napalili kad su ga prvi put videli, a kad mu malo pogledaš funkcije shvatiš da za te pare možeš da uzmeš 300 puta bolji telefon i da je to čista šminka!! Nego da se ja vratim na glupavi Safari...... instalirao sam ga jutros i malo krenuo da vidim šta ima.........  bagova i nekih tripova na sve strane! Smiley 1 Jednu stranicu hoće da otvori , drugu neće, a i kad je otvori samo poiskaču neki upitnici i ništa... mislio sam da malo treba da sačekam da učita stranicu kad ono ništa, stoji!!! Tako da dok bude windowsa biće i Opere, Mozille i IE-a, a Mac treba još da poraste da bi Safari bio nešto!  Smile

"@Aqayax primetio sam da si prilično glup......."  krivo si primjetio

"BrAte... ti tvrdiš da Safari ima više korisnika nego IE, Opera i Mozilla zajedno" "Brate"  Ti puno lazes. Imas kakav dokaz za to ?

"I razmisli malo šta se nalazi u mobilnim telefonima sa windows platformom kojih je više nego tih iKur*acpalac sranja zajedno.."

1.) nije sranje sve sto je iznad tvog nivoa

2.) ne nalazi se u svakom Opera

3.) "Vise ce ljudi samo na iPhoneu imat Safari" kako vidis prica se o buducnosti a posto ne vidis ni sadasnjost kako treba...

"A i taj iPhone nije ništa posebno, svi su se kao napalili kad su ga prvi put videli, a kad mu malo pogledaš funkcije shvatiš da za te pare možeš da uzmeš 300 puta bolji telefon i da je to čista šminka!!"

Samu sminku vidis ti jer gledas ocima a ne glavom ali drugi vide puno toga vise.

Funkcije, funkcije, funkcije, funkcije, funkcije.... Ima puno toga sto ti ne shvacas a jedna od tih stvari je da nije bitan broj funkcija nego kako su izvedene i koliko vrijede. Tvoje misljenje o iPhone proizlazi iz neznanja i neshvacanja kao i vecine mlatimudana koju su otkrili kompijukter i injternet i misle da su racunalni strucnjaci jer su zapazili ono sto je navedeno u specifikacijama proizvoda i sto je preocito a zapravo ne vide nista osim praznih brojeva i imena tehnologija.

iPhone definitivno nije govno iako ima mana a puno slicnih tebi je zasutjelo kad ih se malo upoznalo s iPhoneom i s tom konkurencijom koja "puno vise nudi." Znas ti uopce koji je npr. procesor na iPhoneu ? Velicina ekrana ? OS ? Upravljanje ?  Znas li da kamera od 2mpx je kvalitetnija od pola onih od 3 ili 4 mpx.  Mislis da si otkrio ameriku ako si usporedio specifikacije jednog proizvoda s drugim a zapravo sve sto je bitno uopce ne vidis kao ni vecina ljudi.

"bagova i nekih tripova na sve strane! Smiley 1 Jednu stranicu hoće da otvori , drugu neće, a i kad je otvori samo poiskaču neki upitnici i ništa... "

Bugova ima jer je Beta ali "na sve strane" LOL  sigurno ti nece biti problem da podjelis saznanja s nama o tim mnogobrojnim bugovima.

"Jednu stranicu hoće da otvori , drugu neće, a i kad je otvori samo poiskaču neki upitnici i ništa... "

Cisto sumnjam

Bas zanimljivo ja ga koristim od kada je izasao i nije mi otvorio svega par stranica od njih nekoliko stotina (koje vjerovatno nisu po standardu) a ti si od jutros nasao cijelu gomilu stranica koju ti ne otvara.

Dakle posto sam vec utvrdio da se ne suzdrzavas nimalo od laganja navedi stranice koje ti ne otvara ili cu ovu tvrdnju s punim pravom svrstat pod rubriku Vl
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 22:34:00 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Jadan mali Safari, još uvek je beta ,a i ti sa njim prilično glup........ i dok ne porasteš nemoj da pišeš više postova za redom  Smile
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 22:47:17 od vL@X »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
Jadan mali Safari, još uvek je beta ,a i ti sa njim prilično glup........ i dok ne porasteš nemoj da pišeš više postova za redom  Smile

Kako sam i mislio, nemas pametan odgovor.

Ja sam odrastao za razliku od tebe i tvojih djetinjastih, debilnih komentara.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Pa pogledaj malo svoje komentare...........  Svi su ti rekli da je safari sranje a ti opet kao debil, "SupEr je, SupEr Je"  Smile  Smile Smile  i molim te nemoj više da me smaraš jer ne želim da se spuštam na tvoj (zaostali) nivo i da se zamaram čitajući tvoje debilne komentare koji nemaju nikakvu svrhu!!! Smile                Zaboli smo sa OFF-om,  nazad na temu!   Smile

P.S. Izvini Anea zbog gluposti, iznervirao sam se, šta ću  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 23:31:10 od vL@X »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 15
vl@X... ovo je forum, a ne konjusnica... tako da tesko da ovde ima konja... osim ako ne govoris u prvom licu kada kazes konj...

budi ljubazan pa ne napadaj bez razloga druge clanove foruma...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
Pa pogledaj malo svoje komentare konju jedan...........  Svi su ti rekli da je safari sranje a ti opet kao debil, "SupEr je, SupEr Je"  Smile  Smile Smile

"Svi su ti rekli da je safari sranje a ti opet kao debil, "SupEr je, SupEr"

Koliko ti imas godina ?   4 ?

Bolje bi ti bilo da gledas sto se kaze a ne koliko njih sto kaze. Milioni muha ne mogu biti u krivu, jedimo govna.

Takodjer stani ispred ogledala pa ponovi ovo na glas: "Pa pogledaj malo svoje komentare konju jedan"
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 23:29:40 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 18:19:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.333 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.