Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 22:30:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Safari brži od IE i Firefox-a  (Pročitano 6410 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 288
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
mob
SonyEricsson 
Eto, svi smo se složili da je Safari najbrži... za deinstalaciju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
...jer se radi o milisekundama tako da mora biti neznatno brza...

Ma ajde brži je za milisekundu  Smile Hajde da ga svi koristimo.  Smile

Ako je to za tebe brže onda ga brate slobodno koristi ali prestani da lupaš gluposti po postovima.

"ali prestani da lupaš gluposti po postovima" Koje gluposti ?

Jedini tko lupa i koga bi trebalo nalupat si definitivno ti.

"Ako je to za tebe brže onda ga brate slobodno koristi"  Da si barem svjestan sto si sad provalio  Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 19:53:26 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ma dajte ljudi kakav Safari........ šta je to bre....  Smile de se to pravi.....  Smile Opera je život, otvara 312 stranica u sekundi.... bruka!!! Ja operu ne menjam ni za šta   Smile  Smile
A ti Aqayax ako nisi primetio samo tebi Safari radi do jaja, tako da od sada slobodno možeš da uživaš u njemu i da ćutiš.........
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 22:05:24 od vL@X »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
Ma dajte ljudi kakav Safari........ šta je to bre....  Smile de se to pravi.....  Smile Opera je život, otvara 312 stranica u sekundi.... bruka!!! Ja operu ne menjam ni za šta   Smile  Smile
A ti Aqayax ako nisi primetio samo tebi Safari radi do jaja, tako da od sada slobodno možeš da uživaš u njemu i da ćutiš.........

"A ti Aqayax ako nisi primetio samo tebi Safari radi do jaja" Tesko sam mogao primjetit jer radi mnogima dobro a ne samo meni i za razliku od tebe ne govorim na pamet. 

Ako gledas samo negativne komentare naci ces ih za svaki browser.  Sto se Opere tice ona uskoro nece imati nikakvih izgleda za prezivljavanje medju vodecim browserima zahvaljujuci upravo Safariju. Jesi sad sretan ?  Smile
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 22:17:47 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Da li si ti normalan?????  Smile   Opera neće imati nikakvih izgleda za prezivljavanje medju vodecim browserima  Smile Smile Smile.......... kojim bre browserima??!! Da među njima nije možda Safari raspadnuti......... Pa pogledaj malo koliko ljudi koristi operu ili mozilu, a koliko safari!!!! Taj Safari nije i nikada neće biti bolji od opere i u to sr*nje me niko ne može ubediti!!!!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
Da li si ti normalan?????  Smile   Opera neće imati nikakvih izgleda za prezivljavanje medju vodecim browserima  Smile Smile Smile.......... kojim bre browserima??!! Da među njima nije možda Safari raspadnuti......... Pa pogledaj malo koliko ljudi koristi operu ili mozilu, a koliko safari!!!! Taj Safari nije i nikada neće biti bolji od opere i u to sr*nje me niko ne može ubediti!!!!  Smile

"Pa pogledaj malo koliko ljudi koristi operu ili mozilu, a koliko safari!!!!" Stvarno pogledaj:

September 2007 ~ Safari: 1.6%, Opera: 1.5%, Mozzila: 1.2% Smile

"Taj Safari nije i nikada neće biti bolji od opere" Ne reci dva puta
« Poslednja izmena: 30. Okt 2007, 23:37:22 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 
Stvarno pogledaj:

A iz kog ti je to istraživanja gde je link???? Jel si ti to sam ocenjivao, nema šta super si  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
Stvarno pogledaj:

A iz kog ti je to istraživanja gde je link???? Jel si ti to sam ocenjivao, nema šta super si  Smile

"Jel si ti to sam ocenjivao, nema šta super si" Ovo govori dosta o tebi i tvom baljezgarosko-provokatorskom pokusaju da iskrojis svoju istinu

"A iz kog ti je to istraživanja gde je link????"  http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp

Inace nije uopce bitno odakle je jer sve statistike govore isto. Da Opera nema izgleda pored Safarija zna svak tko ima imalo soli u glavi. Safari je tek dosao na windows i to jos u Beta verziji tako kad na to dodas jos barem 2x toliko Windows korisnika...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
LG Nexus 5
Ma dajte ljudi kakav Safari........ šta je to bre....  Smile de se to pravi..... 

To sto ti ne znas da je safari defaultni browser mac os-a, to govori da nisi dovoljno upoznat sa problematikom ovde.

Inace, apple je pokusao da napravi browser koji ce moci da se koristi na windows platformi.

I tacno je da je super brz. Bitno je brzi od Firefoxa i Opere. Procesiranje i rendering je zaista na zavidnom nivou. Po meni, jedini pandan ovom browseru sto se tice pomenutih osobina je K-meleon browser, koga sam takodje jako dugo koristio.

E sad, zamerka safariju je sto i dalje ima bugova (ponekad se pali u etapama, secka pri podizanju prilikom dizanja iz taskbara pored 2 gb memorije koje imam).

Dobra stvar je takodje i to sto trosi manje sistemskih resursa i od opere i od FF. Jedino je K-meleon bolji po pitanju resursa.

Onaj ko ne veruje, zasto jednostavno ne testira pa neka se odluci sta je bolje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

��� BAKY ���

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4168
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Instalirao sam taj Safari i nije ništa posebno tako da se ja još uvek ne odvajam od svoje Operice  Smile 
@Crowz ja vrlo dobro znam da je safari "izvađen" iz mac-a i "nabijen" u windows ali ono sam napisao zato što sam za njega čuo tek pre par meseci i nije mi nešto privlačan........ Ako se nekome sviđa neka ga koristi!!  Smile
P.S. Vratimo se lepšim temama......   
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 11:03:47 od vL@X »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 22:30:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.22 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.