Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ~SAD~Evropa~Rusija~Ex Yu~~~Budjenje neonacizma~~~  (Pročitano 14904 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
I sta ti kao pojedinac radis povodom toga i da li nesto radis osim sto pricas? Neko mora da se dovede tj. da vodi drzavu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
I sta ti kao pojedinac radis povodom toga i da li nesto radis osim sto pricas? Neko mora da se dovede tj. da vodi drzavu...

ja radim ono shto mogu . to je verovatno malo i nedovoljno , ali ne prihvatam kritike od onih koji ne rade nishta  Smile .

ideja da ce da se dovede ili da ce da dodje sam od sebe neki mesija  Smile je fundamentalno pogreshna . svako ko sebe smatra patriotom treba da uchini shta god moze da se stvori revolucionarni pokret , koji ce da promeni sistem .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
SonyEricsson 
bf_  jedno pitanje:

pretpostavimo da sam i ja neonacista. (ne moramo samo preetpostaviti  :[115]Smiley
ali ja sam mađar.
kako ti gledaš na mene kao:
1. na mađara
2. na neonacista
3. na mađarskog neonacista?

da li sam ja npr. neprijatelj, jer mađari nisu bili na listu prijatelja srbije kod orfanelina  Smile, ili sam prijatelj jer sam neonacista i "borim" se za iste/slične stvari kao i ti..mada nisam srbin...  Smile

da li mogu biti prijatelji srpski neonacisti i mađarski neonacisti (npr '64 županija')?
i jedni i drugi su neonacisti, sa nešto male razlike u programu...
ili da li mogu srpskim neonacistima biti američki neonacisti prijatelji? amerikanci su naši "neprijatelji broj 1", ali svi vi se borite za belu rasu...znači...?
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Znaci da su neonacisti degenerici...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
SonyEricsson 
ne znam...ja nemam ništa protiv njih... Smile imaju oni ponekad i dobre ideje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16345
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Citat
imaju oni ponekad i dobre ideje...
хуље лепо зборе,
ал' нитковски раде.
Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
SonyEricsson 
Citat
imaju oni ponekad i dobre ideje...
хуље лепо зборе,
ал' нитковски раде.
Smile
ne...
ti su političari od ds preko sns do dss  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

ja radim ono shto mogu . to je verovatno malo i nedovoljno , ali ne prihvatam kritike od onih koji ne rade nishta  Smile .

ideja da ce da se dovede ili da ce da dodje sam od sebe neki mesija  Smile je fundamentalno pogreshna . svako ko sebe smatra patriotom treba da uchini shta god moze da se stvori revolucionarni pokret , koji ce da promeni sistem .

Pa nemoj da shvatis ovo kao kritiku vec kao obicno pitanje. Mozda nama svima das primer kako se to radi i pomaze drustvu. I opet nisi odgovorio na pitanje. Ko to treba da se dovede? Opet kazem da neko mora da vodi drzavu jer nardom mora da ima vodju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
treba promeniti ceo sistem :

- ukinuti monetu baziranu na dugu , uvesti monetu baziranu na radu

- ukinuti placenichku , vratiti narodnu vojsku

- zabraniti judeo-liberalne i druge organizacije koje su protiv srpskog naroda

- izvrshiti nacionalizaciju imovine ratnih i poratnih profitera i tajkuna

- ukinuti diskriminaciju srba

................ i hiljade drugih stvari koje ne mogu sve da stanu u jednu poruku na internetu .

U ovom vremenskom trenutku, u ovoj dimenziji, na ovoj planeti, u ovoj zemlji - NEIZVODLJIVO Smile

Za naše vađenje iz govana je potrebno mnogo pameti i još više rada - jer Srbija nije u situaciji da radi šta joj je volja, s obzirom da smo banana republika i praktično kolonija... Tako da su sva direktna rešenja neprimenljiva, već ćemo morati izokola, na kvarno, i sve onako skriveno da radimo, ako mislimo da se izvadimo iz ove situacije, a da nas pri tom ne dokrajče neki od ovih svetskih manijaka... Samo što mi takve ljude nemamo  Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
SonyEricsson 

Pa nemoj da shvatis ovo kao kritiku vec kao obicno pitanje. Mozda nama svima das primer kako se to radi i pomaze drustvu. I opet nisi odgovorio na pitanje. Ko to treba da se dovede? Opet kazem da neko mora da vodi drzavu jer nardom mora da ima vodju.
možda očekuješ konkretno ime?
evo:
ištvan pastor
zašto?
srbi više ne smeju voditi ovu državu, jer srbija 20 godina propada a vode je srbi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.