Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ~SAD~Evropa~Rusija~Ex Yu~~~Budjenje neonacizma~~~  (Pročitano 14902 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Citat
da li sam ja npr. neprijatelj, jer mađari nisu bili na listu prijatelja srbije kod orfanelina  Smile, ili sam prijatelj jer sam neonacista i "borim" se za iste/slične stvari kao i ti..mada nisam srbin...  Smile

s obzirom da rasuđuješ time ko ti je prijatelj na forumu...  Smile

I sta ti kao pojedinac radis povodom toga i da li nesto radis osim sto pricas? Neko mora da se dovede tj. da vodi drzavu...

ja radim ono shto mogu . to je verovatno malo i nedovoljno , ali ne prihvatam kritike od onih koji ne rade nishta  Smile .

ideja da ce da se dovede ili da ce da dodje sam od sebe neki mesija  Smile je fundamentalno pogreshna . svako ko sebe smatra patriotom treba da uchini shta god moze da se stvori revolucionarni pokret , koji ce da promeni sistem .

Pa nemoj da shvatis ovo kao kritiku vec kao obicno pitanje. Mozda nama svima das primer kako se to radi i pomaze drustvu. I opet nisi odgovorio na pitanje. Ko to treba da se dovede? Opet kazem da neko mora da vodi drzavu jer nardom mora da ima vodju.
možda očekuješ konkretno ime?
evo:
ištvan pastor
zašto?
srbi više ne smeju voditi ovu državu, jer srbija 20 godina propada a vode je srbi...  Smile

pa bi trebalo da Srbiju vodi mađar  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
bf_  jedno pitanje:

pretpostavimo da sam i ja neonacista. (ne moramo samo preetpostaviti  :[115]Smiley
ali ja sam mađar.
kako ti gledaš na mene kao:
1. na mađara
2. na neonacista
3. na mađarskog neonacista?

ako te bash interesuje , srpski nacional-socijalisti sasvim korektno saradjuju sa madjarskim .  zashto ? pa zato shto oni ne traze delove nashe teritorije , priznaju kosovo kao deo srbije ,a postoji i medjusobno uvazavanje .

uostalom :

Национални строј на мађарском Дану части 2011

12. фебруар 2011. Aктивисти Националног строја из Србије и Русије присуствовали су мађарском "Дану части 2011".

Скуп, на ком се одржао помен комунистичким жртвама у Другом светском рату, је одлуком мађарских власти био забрањен. Међутим, то није спречило националне револуционаре из многих европских земаља да одрже ову манифестацију. Скуп је из центра града измештен у шуму у предграђу Будимпеште, где се упркос полицијским напорима да спрече долазак националиста, скупило око 500 људи. Због неприступачности терена и добре организације домаћина, скуп је протекао без ометања од стране мађарске полиције, у свечаној атмосфери. Након скупа већина окупљених је упркос ветру и температури од -5 степени, пошла у четрдесето километарски марш да ода пошту херојима који су бранили Европу од најезде "црвене звери"!

Овом приликом поздрављамо све наше саборце!

Србија Србима - Русија Русима - Европа Европљанима!

-----------------------------------------------

ono shto vas kobajagi "brine" je shta raditi sa grupacijama tipa 64 zupanije i slichnim ?  odgovor je jasan - oni nece moci da urade nishta dok na teritoriji na koju pretenduju srbi chine vecinu i dok postoji srpska drzava .

ali kad srpska sela opuste , kad budu naseljena "ugrozenim romima" , kad umesto srbije tamo bude drzava vojvodina - oni ce iskoristiti svoju priliku svidjalo se to nama ili ne , jer je sasvim prirodno da se rasparcha teritorija naroda koji umire .

Pa nemoj da shvatis ovo kao kritiku vec kao obicno pitanje. Mozda nama svima das primer kako se to radi i pomaze drustvu. I opet nisi odgovorio na pitanje. Ko to treba da se dovede? Opet kazem da neko mora da vodi drzavu jer nardom mora da ima vodju.

ostavi sad pomaganje drushtvu . prvo pomozi sebi   Smile

kad budesh shvatio da je samo tvoje pitanje "ko treba da se dovede" fundamentalno pogreshno , onda cesh shvatiti ono o chemu ti pricham .
« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 09:02:19 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
SonyEricsson 
Citat
pa bi trebalo da Srbiju vodi mađar

pa da..srpski političari ispali nesposobni  Smile

ne mora da bude mađar, može da bude bošnjak, ali oni su opet srbi.
može da bude ciganin, ali su oni prilično 'srbizovani'.
samo da ne bude jevrejin.

evo primera...mađarsku u nato i eu uveo ciganin (manjina) zvani orban viktor.
i da dodajem: mađarsku je uništio jevrejin zvani đurčanj ferenc  Smile

bf_:
treća sika...da li znaš šta piše na onaj krst?
« Poslednja izmena: 24. Apr 2011, 10:15:47 od digiman »
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

treća sika...da li znaš šta piše na onaj krst?

verovatno smrt srbima ili tako neshto  Smile

ne znam , ne razaznajem slova
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Nacisti su i te kako znali kako da resavaju probleme i nacizam ima vrlo konkretne ideje kako treba voditi drzavu i za razliku od drugih sistema u nacizmu se problemi resavaju direktno, a ne guraju se pod tepih.

Kao sto neko rece prihvatanje takvog sistema u ovom trenutku u Srbiji bi znacilo i kraj Srbije. Ne zato sto bi nas sam nacizam unistio nego zato sto bi odmah pocelo bombardovanje jevrejske Amerike pod parolom ljudskih prava. Srbija je isuvise mala da bi mogla da pokrene neke promene na globalnom nivou, a kada se boris za sistem koji ce unistiti velike korporacije i koji ce unistiti banke onda ti imas i mocnog neprijatelja. Sve promene na globalnom nivou su pokretale velike drzave(Francuska, Rusija, Nemacka, Italija), nase je samo da pokusamo da se sto bolje snadjemo u datom trenutku.

Ali ono sto mozemo i moramo uraditi jeste da podizemo svest kod ljudi o tome ko su jevreji, sta je Amerika, kako se resavaju problemi, sta su prava ljudska prava, sta je multikulturalnost, sta su to prave evropske vrednosti, sta je to prava evropska kultura,.. Svako ko zna pravu istinu o ovim stvarima je obavezan da tu istinu siri medju ljudima sa kojima je u kontaktu, pa i na internet forumiima i na svakom drugom mestu gde je to moguce.
Ja tvrdim da u Srbiji danas ne postoji ni jedna jedina neonacisticka organizacija, svaki pokusaj da se napravi prava neonacisticka organizacija se odmah unistava, kao sto je bio slucaj sa Nacionalnim strojem koji je mozda i najvise licio na nacisticku organizaciju.

Sto se tice madjara ja prema njima kao prema narodu ne gajim neke preterane simpatije. Jednostavno previse smo puta mi ratovali da bi mogli jedne druge da nazivamo prijateljima. To naravno nije moj stav prema svakom madjaru (nebi imao nista protiv da imam madjara za prijatelja ili madjaricu  Smile) nego neki generalni stav. Isto tako nemam nista protiv madjara koji zive u Srbiji, onu tu zive vekovima i imaju sva prava da tu zive dokle god to zele i dokle god postuju drzavu Srbiju kao svoju drzavu. Nemam nista protiv toga da vole i Madjarsku i treba da je vole, ali dokle god postuju granice, zakone i pravni poredak Srbije oni moraju imati sva prava (sto danas i imaju). Kada krenu da krse zakone i da se ponasaju kao siptari sto su se ponasali na Kosovu onda cemo imati problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

ostavi sad pomaganje drushtvu . prvo pomozi sebi  Smile

kad budesh shvatio da je samo tvoje pitanje "ko treba da se dovede" fundamentalno pogreshno , onda cesh shvatiti ono o chemu ti pricham .

Kao sto rekoh na pocetku, ti uvek kazes sta ne valja a ne dajes odgovor sta treba, ili je taj odgovor neprecizan i zamagljen. Dugo si na ovom forumu i stalno se ponavljas. Ne valja ti to, zato delujes neozbiljno iako mozda i imas neke razumne stavove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

Kao sto neko rece prihvatanje takvog sistema u ovom trenutku u Srbiji bi znacilo i kraj Srbije. Ne zato sto bi nas sam nacizam unistio nego zato sto bi odmah pocelo bombardovanje jevrejske Amerike pod parolom ljudskih prava.

neke stvari se mogu primeniti i odmah (pre svega u vezi ekonomije) , neke se moraju primenjivati skriveno (pogledati primer npr ceha  Smile ) . osim toga , promena koja nastaje ce biti globalna - nece se odraziti samo u srbiji .

Kao sto rekoh na pocetku, ti uvek kazes sta ne valja a ne dajes odgovor sta treba, ili je taj odgovor neprecizan i zamagljen. Dugo si na ovom forumu i stalno se ponavljas. Ne valja ti to, zato delujes neozbiljno iako mozda i imas neke razumne stavove.

ti bi hteo odgovor tipa : glasaj za toga i toga , pridruzi se tome i tome .

nazalost , takav odgovor ne mogu da ti dam , jer jednostavno nemamo ni za koga da glasamo , a i udruzenja koja imamo su josh uvek relativno mala i slaba .

morash prvo da naucish da delujesh kao vuk samotnjak , ili u okviru manje grupe ljudi kojima verujesh . vec ti je marko napisao shta mozesh da ucinish ,a sigurno neshto mozesh i sam da smislish .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16345
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Nokia 
Три прста?
Је л' то из оних ''прехришћанских времена''?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
neke stvari se mogu primeniti i odmah (pre svega u vezi ekonomije) , neke se moraju primenjivati skriveno (pogledati primer npr ceha  Smile ) . osim toga , promena koja nastaje ce biti globalna - nece se odraziti samo u srbiji .
To naravno, mozda je neka tiha revolucija resenje  Smile Ali nisu jevreji glupi, bas zbog toga sto bi i promene u maloj Srbiji mogle da se odraze na globalnom nivou bas zbog toga ce nas sjebati u startu.

@ Shone
Ajde reci neki problem, a ja cu probati da ti kazem koje bi bilo resenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

To naravno, mozda je neka tiha revolucija resenje  Smile Ali nisu jevreji glupi, bas zbog toga sto bi i promene u maloj Srbiji mogle da se odraze na globalnom nivou bas zbog toga ce nas sjebati u startu.

pa nece bash . pre svega , jevrejska moc je sad dosta oslabila . oni se vishe oslanjaju na domace izdajnike (tipa tadic ) nego na svoju vojnu moc . mi vec imamo primere kao se neki problemi reshavaju , u ceshkoj , slovachkoj , poljskoj pa i toj madjarskoj .  dakle , korak po korak .

dajem primer : zashto recimo J-92 ne bi izgubio nacionalnu frekvenciju : nerastvetljeni vlasnichki odnosi , program neprimeren nacionalnoj frekvenciji , utaja poreza .... i eto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.