Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ~SAD~Evropa~Rusija~Ex Yu~~~Budjenje neonacizma~~~  (Pročitano 16281 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

Veruj mi sine nisu mi dobri ni jedni ni drugi. Jedna je Srbija kurvi je mnogo, jedna po jedna prsnu pod nogom! Smile
Nisu mi dobre ni ustase ni nemci ni bugari ni madjari ni muslimani niko od njih mi nije dobar i ne zelim im nista dobro ni sada ni u buducnosti. A prva dva mesta na toj listi ubedljivo zauzimaju Nemci i njihovi psi hrvati.

zanosish se nekim glupostima .  narod kojem su svi neprijatelji uskoro nece imati nijednog neprijatelja - jer ga nece ni biti  Smile .

najveci neprijatelji srba su oni koji zele da unishte ceo srpski narod , kroz njegovu degeneraciju i rasno meshanje . to nisu ni nemci , ni turci , pa chak ni hrvati .

Citat
Ideology    Croatian nationalism, later Fascism and Nazism

idi na http://www.ustaskipokret.com/ , pa cesh videti da je ,parafraziram ,  njihova jedina ideologija hrvatstvo  Smile

Citat
Doveli su ih na vlast nemci koji su osvojili jugoslaviju.

a da nemci nisu osvojili jugoslaviju , ko bi ih doveo na vlast ?  Smile

doveli su ih na vlast oni koji su za jevrejske interese uveli jugoslaviju u rat . nemcima je bio potreban siguran jugo-istok evrope - neutralna jugoslavija im je to omogucavala . mogli smo da budemo pametni kao svajcarci , shpanci , svedjani , pa chak i kao bugari . umesto toga , proshli smo kako smo proshli .

Citat
Nemci su im dali ovlascenje da rade sta god hoce sa Srbima.

nemci su pre toga nama dali ovlascenje da radimo shta hocemo sa hrvatima , samo da im osiguramo jugoistok  Smile

Citat
i milion Srba je proglaseno nizom rasom

ne lupaj . nikad srbi nisu proglasheni nizom rasom .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
E kad krenete sa tim citatima na citat. Nema replike na repliku ! Smile

Evo nesto o zakonima o zastiti zivotinja. Na engleskom je ali ukratko receno zabranjuje se koriscenje zivotinja u reklamama, filmovima ili bilo cemu ako ta zivotinja trpi bilo kakav bol. Zabranjuje se upotreba zivotinja u naucnim eksperimentima. Uvode se standardi za potkivanje konja,...
http://www.vnnforum.com/showthread.php?t=99062

A ovo je projekat organizacije Kraft durch Freude koja je imala za cilj pokretanje turizma i omogucavanje svima da idu na letovanje.
http://en.wikipedia.org/wiki/Strength_Through_Joy

Ovo je kompleks hotela(odmaralista) koji je sagradjen na obali nemackog ostrva Rigen. Cilj je bio opet isti, da se omoguci svim gradjanima da za male pare odu na odmor.
http://en.wikipedia.org/wiki/Prora

I samo da vas zamolim da batalite pricu o ustasama. Cela ustaska "ideologija" se svodi na mrznju prema Srbima i stvaranje velike katolicke Hrvatske, ustastvo sa bilo kakvom ozbiljnijom ideologijom koja definise kako ekonomski i politicki sistem treba da izgleda nema veze.
« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 16:53:21 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Nisu mi svi neprijatelji... npr Grci, Rumuni, Rusi, Francuzi, Spanci, Slovaci, Poljaci... Smatram da korektne odnose mozemo imati i sa zemljama juzne amerike i dalekog istoka.
Citat
najveci neprijatelji srba su oni koji zele da unishte ceo srpski narod
Svakako! Dakle Nemci i njihovi psi hrvati Smile

Citat
idi na http://www.ustaskipokret.com/ , pa cesh videti da je ,parafraziram ,  njihova jedina ideologija hrvatstvo
to sto sada nije popularno reci da si nacista ne znaci da oni nisu nacisti nego da su lukavi kao sto su uvek i bili.

Citat
a da nemci nisu osvojili jugoslaviju , ko bi ih doveo na vlast ?

A da je tvoja keva abortirala ko bi nama ovde drzao predavanje o nacizmu? Dakle sta bi bilo kad bi bilo ostavljamo gatarama ja sam mislio da smo mi ozbiljni ljudi koji se ne bave gatanjem.
Dakle jos jednom da ponovim, Nemci su dali vlast ustasama, nemci su dali ovlascenje ustasama da rade u ndh sta god hoce, nemci su pobili 100 hiljada Srba(po tvojim recima). Znaci nemci su nasi neprijatelji.

Citat
ne lupaj . nikad srbi nisu proglasheni nizom rasom .
Svi osim nemaca su proglaseni nizom rasom.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Orf kad bi te sad pitao ko nas je ubijao za vreme prvog svetskog rata ti bi rekao nemci, madjari,.. Kad bi te pitao ko nas je ubijao 1999. ti bi rekao siptari, amerikanci,.. A kada bi te pitao ko nas je ubijao u Drugom sv. ratu ti bi mi odgovorio nacisti i fasisti. Jel primecujes nesto cudno u tim odgovorima. Nemoj nasedati na podvale koje nam se serviraju vec 65 godina.
Nemci (nacisti) su u Drugom svetskom ratu ubili ako ne racunamo gubitke u borbama, znaci streljanja, ubili mozda par desetina hiljada Srba. U Prvom svetskom ratu je stradalo najmanje 500 000 civila i niko ziv ne pominje ideologiju i pravni poredatk koji je to vreme bio u Austrougarskoj koja je najodgovornija za ta stradanja.
..........................................................................

Kad već pomenu, ti isti Nemci su nas ubijali i u I svetskom ratu...  Smile

Ne bi nas Nemci ostavili čitavim ni u II - možda bi kupili sebi par godina života, ali bi bili efektivno njihova kolonija. Da je moglo da bude sačuvano više ljudi - moglo je, ali lako je biti general posle bitke...  Smile

Hitler je uradio puno za Nemačku do 1939. Puno... Ali je posle toga potpuno uništio sve što je uradio svojom ludošću Smile Nemački naučnici su postigli čuda, nemački lekari isto, ali je cena koja je za to plaćena - prevelika  Smile Vraćati se na tu ideologiju, pogotovo u vreme nukleranog naoružanja je... blago rečeno... kontraproduktivno  Smile Jedino ako se Nemci, Englezi, Ameri i Rusi međusobno istrebe, pa da živimo ko ljudi... Cenim da se to neće desiti  Smile

IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16

Svakako! Dakle Nemci i njihovi psi hrvati Smile

aha , mora da su oni  Smile

Citat
to sto sada nije popularno reci da si nacista ne znaci da oni nisu nacisti nego da su lukavi kao sto su uvek i bili.

da su oni iskreni nacional-socijalisti , to bi rekli . nego je stvar upravo u popularnosti - za njih je najvaznija etnichki chista hrvatska ,a ne bilo koja ideologija .

Citat
A da je tvoja keva abortirala ko bi nama ovde drzao predavanje o nacizmu?

upravo tako , da je moja keva abortirala ja ne bih bio ziv i ne bih mogao da pishem po forumima . da trojni pakt nije odbachen , mi ne bi mogli da pishemo o ustashkim pokoljima  Smile

Citat
nemci su pobili 100 hiljada Srba(po tvojim recima).

s tim da su dobar deo tih "srba" bili komunisti-partizani .

Citat
Svi osim nemaca su proglaseni nizom rasom.

ne lupaj  Smile

-------------------------

Hitler je uradio puno za Nemačku do 1939. Puno... Ali je posle toga potpuno uništio sve što je uradio svojom ludošću

kako neko moze da bude pametan do 1939. a posle toga glup i lud ?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Ja bi svim nacistima koji ga bacaju na hitlera skakao po lobanji.
Jos imaju muda da se nazivaju nekim patriotama. Smile
Ma streljo bih vas sve, mamu vam genocidnu Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
nemam ja vise sta da kazem na ovu temu Smile

Nazovi to nedostatkom argumenata ili kako god hoces ali jednostavno ne mogu da se upusam u ispravljanje krivih drina. Smile Tvoj nacin raspravke me podseca na mene kada hocu nekoga da zajebavam pa tako konstantno imam osecaj da ti mene zajebavas jer mi je nepojmljivo da neko takve stvari ozbiljno misli Smile

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205

kako neko moze da bude pametan do 1939. a posle toga glup i lud ?  Smile

Mladi talentovani fudbaler igra kao zmaj, menadžeri oduševljeni, pred njim je velika karijera. Slava mu udara u glavu, on počinje da izigrava facu i iskreno veruje da je Bogom dan za fudbal. Pa čim mu se pruži prilika traži milijarde i po jednu da mu popuši u poluvremenu... Završi na smetlištu... I onda za njega kažu da je prolupao. E i Hitler je prolupao - vrlo jednostavno  Smile

Isto se desi sa svim državnicima koji dugo i uspešno vladaju. Poveruju da su Bogom dani i da su oni zaista viša rasa... Visoko polete, nisko padnu. To se desilo sa svakom imperijom u istoriji. Desiće se i Amerima, desiće se i onima posle njih... To je prirodni poredak, jin~jang, Božanska pravda... S tim da Nemce još uvek nije sustigla, i da će im se tek najebati majke...
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Ja bi svim nacistima koji ga bacaju na hitlera skakao po lobanji.
Jos imaju muda da se nazivaju nekim patriotama. Smile
Ma streljo bih vas sve, mamu vam genocidnu Smile
Kad budes dobio ban zbog ovakvih postova nemoj da zameris modu, verovatno su i oni nacisti.
Kad već pomenu, ti isti Nemci su nas ubijali i u I svetskom ratu...  Smile

Ne bi nas Nemci ostavili čitavim ni u II - možda bi kupili sebi par godina života, ali bi bili efektivno njihova kolonija. Da je moglo da bude sačuvano više ljudi - moglo je, ali lako je biti general posle bitke...  Smile

Hitler je uradio puno za Nemačku do 1939. Puno... Ali je posle toga potpuno uništio sve što je uradio svojom ludošću Smile Nemački naučnici su postigli čuda, nemački lekari isto, ali je cena koja je za to plaćena - prevelika  Smile Vraćati se na tu ideologiju, pogotovo u vreme nukleranog naoružanja je... blago rečeno... kontraproduktivno  Smile Jedino ako se Nemci, Englezi, Ameri i Rusi međusobno istrebe, pa da živimo ko ljudi... Cenim da se to neće desiti  Smile

O tome ja i pricam. Nije problem u samom nacizmu. Sto se mene tice i komunizam i fasizam i nacizam su bolji, civilizovaniji i humaniji od ovog sistema koji imamo danas. I da nije bilo Drugog svetskog rata ovaj danasnji jevrejsko-americki sistem bi nestao jos pre 70 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
O tome ja i pricam. Nije problem u samom nacizmu. Sto se mene tice i komunizam i fasizam i nacizam su bolji, civilizovaniji i humaniji od ovog sistema koji imamo danas. I da nije bilo Drugog svetskog rata ovaj danasnji jevrejsko-americki sistem bi nestao jos pre 70 godina.

Pa nije baš tako jednostavno. Komunizam je na papiru savršen sistem, ali u praksi... eto belaja. Isto važi i za nacizam - na papiru to ne zvuči loše, ali u praksi su nacisti gomila ludih, netolerantnih egomanijaka, koji će pre ili kasnije dovesti do belaja... Ne možeš neki sistem da gledaš sa strane njegovih pozitivnih osobina - moraš prvo da sagledaš njegove najgore i potencijalno opasne osobine, da bi mogao da vidiš da li valja. Jer nema sumnje da će ga ljudi iskvariti baš do te mere Smile

I Hitler je krenuo od nacizma, a dogurao je do konc. logora. Danas se, logično, to poistovećuje jedno sa drugim, pa ti objasni da svastiku Indusi koriste za sreću...  Smile

Na kraju se svodi na isto: sistem, kao sistem, je nebitan. Bitni su samo ljudi koji ga sprovode... I demokratija može da bude vrlo netolerantna - kao što smo naučili, a može i komunizam da bude liberalan - i to smo naučili. Jedino je istina da jedino u demokratiji postoji efikasan način da se egomanijaci spreče da zajašu i misle da su Bogom dani - samo što to ima svoje posledice, koje su opet neka druga tema  Smile

Paradoksalno, dolazimo do toga da je najbolji sistem - onaj koji se često menja. Jer čim nešto pusti korenje i potraje, ljudi nađu rupe u sistemu i način da ga izopače i iskoriste za lečenje svojih frustracija i boleština...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.