Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 17:22:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sadam Husein pogubljen ~ reakcije u svetu  (Pročitano 24248 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)
ma dobro...al' imalo se je,moglo se...makar to prihvatite ako nista...
evo jedan zanimljiv tekst.

Sadamova odvjetnica brani Šešelja

Jednu od posljednjih želja svrgnutog iračkog dikatotora Sadama Huseina, koji je osuđen na smrt vješanjem, trebala bi ispuniti upravo njegova dugogodišnja prijateljica i odvjetnica Bushra Al Khalil. Poznatu libanonsku odvjetnicu Sadam Husein zamolio je da preuzme obranu predsjednika Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, kojemu se pred Haaškim tribunalom sudi za ratne zločine počinjene nad Hrvatima i muslimanima.

Sadam Husein, koji ni sam nije uspio izbjeći smrtnu presudu, neobičnu je želju odvjetnici obrazložio dugogodišnjim prijateljstvom sa srpskim ratnim zločincem i potrebom da mu pomogne izvući se iz situacije iz koje ni sam nije uspio. Za dvadesetak dana Bushra Al Khalil trebala bi otputovati u Beograd na sastanak s odvjetničkim timom Vojislava Šešelja kojemu bi se uskoro trebala pridružiti u pripremi obrane srpskog ratnog zločinca.

– Neposredno prije mojeg zadnjeg posjeta Sadamu Huseinu, desetak dana nakon što mu je izrečena smrtna kazna, dobila sam poziv g. Amjada Mikatija, predstojnika ureda Vojislava Šešelja, da se pridružim odvjetničkom timu Vojislava Šešelja. Tada sam još uvijek imala previše obveza s obranom Sadama Huseina i nisam mogla prihvatiti ponudu. No, u zadnjem razgovoru sa Sadamom prenijela sam mu pozdrave Vojislava Šešelja te spomenula njegovu želju da ga branim pred Haaškim sudom.

Sadam mi je sugerirao da se prihvatim njegove obrane jer, kako je rekao, riječ je o velikom čovjeku koji je zajedno s Miloševićem radio sve kako bi sačuvao Jugoslaviju i suprotstavio se američkom imperijalizmu na Balkanu – otkriva Bushra Al Khalil.

Na naše pitanje je li upoznata s činjenicom da je paravojna formacija pod zapovjedništvom Vojislava Šešelja počinila pokolj nad Hrvatima i muslimanima u Hrvatskoj i BiH, Bushra je odgovorila:

– Sadam mi je objasnio da se na području Jugoslavije vodio građanski rat i da su sve optužbe na račun Šešelja lažne. Uostalom, Vojislava Šešelja osobno sam srela nekoliko puta u Bagdadu jer je predsjedao koordinacijskim odborom kojem su se 70-ih godina pridružili poznati svjetski intelektualaci koji su se zalagali za ukidanje sankcija Iraku. Osim toga, kao odvjetnica, smatram da nitko nije kriv dok mu se ne dokaže krivnja.

Bushra, koja i sama Sadama Huseina smatra velikim vođom i uzorom, objasnila nam je odakle potječe toliko prijateljstvo između srpskog radikala i iračkog diktatora.

– Sadam mi je rekao: Šešelj je poput mene, veliki domoljub i nacionalist. Osim toga, ideologija Ba’th partije ista je kao i ona Šešeljeve Radikalne stranke. Kako svi Arapi žele živjeti u jednoj državi, tako i Šešelj želi da svi Srbi žive u jednoj državi.

Kad god je imao prilike, Sadam je rado primao svoga istomišljenika Šešelja, a Šešelj ga je posjećivao barem dva puta godišnje.

Smile

http://www.vecernji-list.hr
« Poslednja izmena: 31. Dec 2006, 12:48:41 od BosnianHardcore »
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
To je vikala druga Srbija , evro-nacionalisticka Srbija, koja je i dan danas u manjini, jer cak i u dosmanlijskim redovima ima iskrenih nacionalista, dok u nasim sigurno nema pacifista i izdajnika.

Koliko ste vi privrzeni demokratiji bolje da i ne spominjete Causesekua, jer je on uhapsen u petak, a za dva, tri dana je streljan.
Ne kazem da nije zasluzio kaznu, ali to je klasican preki sud komunisticke partije.
Sto se tice Sadama ... "mrtva usta ne govore".

Ostaje da se zapitamo sta je to Sadam imao da kaze sto se ne bi svidelo Amerikancima.

p.s. drago mi je sto su i neki bosanski muslimani stali uz naseg prijatelja Sadama, ruku na srce mi smo sa njima zavrsili, nemamo teritorijalne pretenzije prema buducoj drzavi Bosnji.
BosnianHardcore , Seki se brani sam, ali mi smo ponosni sto smo saradjivali sa predsednikom Sadamom.
« Poslednja izmena: 31. Dec 2006, 12:48:41 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 15
Citat
pitaj keve i ćaleta..

odkud ti kruh na stolu prije 20 godina...zapitaj se malo

Iz Slavonije i Vojvodine... kao i danas... boze, svasta...  Smile
Mora da smo tada uvozili brasno iz Iraka... Smile

Citat
To je vikala druga Srbija , evro-nacionalisticka Srbija, koja je i dan danas u manjini, jer cak i u dosmanlijskim redovima ima iskrenih nacionalista, dok u nasim sigurno nema pacifista i izdajnika.

jao... kakvo je ovo skrnavljenje i ponovno pisanje istorije...

flash news: Vadikali su predvoditi demonstracije 1996-97... Vadikali su smaknuli Slobu sa vlasti... 

Citat
drago mi je sto su i neki bosanski muslimani stali uz naseg prijatelja Sadama, ruku na srce mi smo sa njima zavrsili, nemamo teritorijalne pretenzije prema buducoj drzavi Bosnji.

S kim se sve nece slizati Vadikali: Talibani, mudzahedini, Sadam... za par godina najbolji prijatelji bice NATO, a Rusija izvor zla... haha...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Ju  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)
ja kad bi nekom od svojih rekao da mi se svidja Seselj upucao bi me Smile

al' covjek je bez dlake bez jezika...rece sve i svasta...doduse nekad pretjera..al' svidja mi se to "bez dlake na jeziku"
s**e po americi i evropi  Smile
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Pa zar bi uspeli da oborite Slobu, da nije bilo podrske nacionalista kojima se smucio Milosevic, to je opste poznata stvar, samo partije ne govore o tome.

BosnianHardcore ,jedini "muslimani" na Balkanu koji su bili i ostali nasi neprijatelji su siptari.
Ali koliki su oni muslimani govore cinjenice da su proterali sa Kosova i Metohije sve nealbanske muslimane, ukljucujuci Rome,Gorance i ostale.
Mi sa njima nemamo, ama bas nikakve tradicionalne, kulturoloske i bilo kakve veze i slicnocnosti.
Ali bilo bi dobro da svaki balkanski narod ima svog Seselja koji ce se boriti protiv globalizacije i NSP, jer njihov cilj je unistenje svakog nacionalnog identiteta, osim vestackog evro-americkog.

Irak ce doziveti sudbinu bivse Jugoslavije, a to je poznati krvavi scenario pisan po nalogu Amerike.

« Poslednja izmena: 31. Dec 2006, 13:10:54 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Ko rece da nemamo pretenzije na Bosnu???
Meni se cini da je Toma rekao da se ne odrice starih granica...
Koliko ja znam Sadam nije pomago u kruhu,vec u nafti za nasu vosku u borbi protiv muslimana.

Evo sad sam bio na jednom njihovom religioznom forumu,pljuju ga i vesele se,divni vernici ti muslimani
« Poslednja izmena: 31. Dec 2006, 17:13:56 od Dutch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 15
Citat
Pa zar bi uspeli da oborite Slobu, da nije bilo podrske nacionalista kojima se smucio Milosevic, to je opste poznata stvar, samo partije ne govore o tome.

ajd.. ne lupaj...  Smile

Citat
BosnianHardcore ,jedini "muslimani" na Balkanu koji su bili i ostali nasi neprijatelji su siptari.
Ali koliki su oni muslimani govore cinjenice da su proterali sa Kosova i Metohije sve nealbanske muslimane, ukljucujuci Rome,Gorance i ostale.

haha.. ovo je dobro...
do juce mudzahedinska i balijska gamad, a sad se grlite...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)
ja kad bi rekao da si ti cetnicki gamad ja bi dobio ban ?
bit cu pametan,suzdrzat cu te  Smile
anea,ako te hrvat protjerao ja nisam ...znas
i nemas nikakvo pravo da to govoris,niko si i nista,kao i ja !
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple 15
mozes da me nazoves samo partizanskom gamadi...
i ne znam sta ti dizes nogu da piskis po meni, kad se obracam Gambinu..
to su reci koje su koristili Vadikali do pre koji mesec, godinu... sad je sve ok.. puj-pik... to vise ne vazi...
ipak, govorimo o stranci koja je svog sopstvenog predsednika drzave nazivala Ustasom...
zar stvarno mislis da prema muslimanima imaju pozitivniji stav? Smiley
do kada...do 21. januara...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 17:22:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.