Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: САД поклања Хрватској хаубице и бродове?  (Pročitano 3251 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Citat
Svi znamo da je rat pocela Srbija, "intervencijom" u Sloveniji.

Шта смо ми радили?

Јел то оно што су Словенци са прангијама улетели у касарне и убили пар Срба, јес нашом интервенцијом уз помоћ свемогуће Америке.  Smile

hkj јел ови зајебавају или шта ?  Smile
« Poslednja izmena: 06. Avg 2013, 16:52:59 od Djuicbresrbija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
hkj јел ови зајебавају или шта ?  Smile

Jedan troluje, drugi iskreno leči komplekse. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Naravno da je Srbija zapocela rat. I to zbog granica koje su ustanovili direktno Rusi preko svoje marionetske vlasti u vidu komunista. SSSR je dao Hrvatskoj kompletnu jadransku obalu,Sloveniji drzavu itd.

I onda se mi Srbi pobunimo protiv granica koje su ustanovili "braca" Rusi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
A šta je bilo sa mrmotom? Jel uspeo da zavije čokoladu u foliju ili su i njega sjebali zli Srbi koje su poslali Rusi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy S2
HKJ,pa ti nemas nikakav argumet za pricu koju propagiras.Pricas bezveze stvari koje su totalno nebitne. Nemas pojma o istoriji ni srpskog naroda,a kamoli americkog.

Na pocetku rata sa Hrvatskom,SAD se uopste nije mijesao.A onda smo mi Srbi,odnosno Milosevic,krenuli sa proruskim parolama protezirajuci ruske interese. Tek se kasnija Amerika ukljucila u rat. I cim su se ukljucili rat je bio gotov.To je to sto se tice Hrvatske. A vec na Kosovu je bilo drugacije,tamo su od prvog dana bili protiv nas.

Tih hoces da se SAD ne mijesa u srpske stvari dok mi propagiramo ruske interese. Pa to je nemoguce.Kunes su u Rusiju a onda trazis pomoc od Amerike,odnosno krivi su sto su protiv nas. Pa mi smo svojevoljno izabrali da budemo ruski saveznici!

Zapravo,ja ne znam sta je poenta tvojih tvrdnji? Sta ti zelis dokazati? Koga branis?

Ovim postom si dokazao da si troll... Smiley

Citat
Da nema dolara kao svetske valute, koja je,jelte,povezana sa svim biznisom na svetu... i da par zemalja odluči da im naplati sve dugove... pa,pali bi na 30. mesto po ekonomiji za tili čas. Oporavili bi se oni posle, jer je to radan narod,ali bi im trebala bar decenija. Toliko o njihovoj ekonomiji.

Nešto mislim... dovoljno je samo Kinezi da im zatvore vrata, i Amerika, tj. njene korporacije, će imati problema, pošto se većina njihove tehnike proizvodi u Kini...  Smile

Pa tako je sada, tehnika se proizvodi u kini, ako se to promeni, kina zatvori vrata, tu je istocna evropa.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Citat
Naravno da je Srbija zapocela rat. I to zbog granica koje su ustanovili direktno Rusi preko svoje marionetske vlasti u vidu komunista. SSSR je dao Hrvatskoj kompletnu jadransku obalu,Sloveniji drzavu itd.

Ништа онда, под хитно истребити све Србе и Русе за лица земље да имају јадни Американци и Хрвати могућности да живе, јер јадни ипак су Срби побили 500 000 Хрвата ако чак не и више. Стварно Србе треба зауставити....  Smile
« Poslednja izmena: 06. Avg 2013, 17:09:35 od Djuicbresrbija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
hkj јел ови зајебавају или шта ?  Smile

Jedan troluje, drugi iskreno leči komplekse. Smiley

Ti si za zaljenje. Radis za 15 000 dinara,zivis u zemlji koju su rascjepkali Rusi 1945. godine i pljujes po jedinim srpskim saveznicima SAD i Britaniji. Rusi su Drazu Mihajlovica zabetonirali u beogradski trotoar. Ali ti i dalje volis Rusiju iz nekih patoloskih i nerazumljivih razloga.

Bunis se za Kosovo,a njima je 1945. godine Rusija poklonila drzavu na lijepe oci.Time sto je nacrtala granicu preko komunisticke vlasti koju je direktno postavio Staljin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 462
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Citat

Ништа онда, под хитно истребити све Србе и Русе за лица земље да имају јадни Американци и Хрвати могућности да живе, јер јадни ипак су Срби побили 500 000 Хрвата ако чак не и више. Стварно Србе треба зауставити....  Smile

Pa sto se Hrvatima nismo osvetili nakon 1945. godine kada su na vlast dosla braca Rusi?

I danas je SAD najveci prijatelj tim prognanim Srbima iz Krajine koji su slijedili rusku politiku preko Milosevica,ruskog spijuna. Da nije Amerike,svaki Srbin u Hrvatskoj bi bio likvidiran za 24h.
« Poslednja izmena: 06. Avg 2013, 17:16:41 od aragua12 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Sto se tice Tesle mislio sam vise na to da je porijeklom Srbin, kad je vec prica isla u smijeru "ko radja kreativnije i pametnije ljude"..

Mada je ta prica banalna.

--

Inace iako mislim da je SAD razvijenija opet mi je ostrasceno misliti da su Rusi sranje ili neprijatelji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Чекај ти то говориш о Титу који је био директно западни савезник, јел то о Американцима и Британцима који су директно окренули леђа Дражи и пружили пуну подршку Јосипу Брозу ?

« Poslednja izmena: 06. Avg 2013, 17:18:03 od Djuicbresrbija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.