Окачио сам поносно, наравно... Брига мене јер мени нису Руси направили плату 15 000 него наши политичари који су се потчинили западу. Рушили су Слобу јер им не ваља, Ђинђић виче по европи, рокај Српски народ нек поцрка, Тадић се извињава редом... нама преписују само негативне поене, а зна се ко су главни и одговорни за то све.
« Poslednja izmena: 06. Avg 2013, 16:24:37 od Djuicbresrbija »
Hahahahahaa! Vidim,tvoji postovi su zato argumentovani i puni istorijskih činjenica u pičku materinu!
Biti ok sa Rusijom je isto što biti i Rusofil ; Svet ne treba da prigovara Americi zbog njenih zločina ; Amerika je učinila uslugu Indijancima jer ih je pobila ; Rusi nemaju nijedan kvalitet ; Amerika je bastion demokratije ; Amerika je čas pomogla Hrvatima,čas nije ...
Ajde,ajde. Ako si trol,nisi senilan. Ugledaj se malo na svoje prethodnike sa politike. Oni su se barem trudili da budu zanimljivi i kolko tolko ozbiljni kad bi trolovali.
HKJ,pa ti nemas nikakav argumet za pricu koju propagiras.Pricas bezveze stvari koje su totalno nebitne. Nemas pojma o istoriji ni srpskog naroda,a kamoli americkog.
Na pocetku rata sa Hrvatskom,SAD se uopste nije mijesao.A onda smo mi Srbi,odnosno Milosevic,krenuli sa proruskim parolama protezirajuci ruske interese. Tek se kasnija Amerika ukljucila u rat. I cim su se ukljucili rat je bio gotov.To je to sto se tice Hrvatske. A vec na Kosovu je bilo drugacije,tamo su od prvog dana bili protiv nas.
Tih hoces da se SAD ne mijesa u srpske stvari dok mi propagiramo ruske interese. Pa to je nemoguce.Kunes su u Rusiju a onda trazis pomoc od Amerike,odnosno krivi su sto su protiv nas. Pa mi smo svojevoljno izabrali da budemo ruski saveznici!
Zapravo,ja ne znam sta je poenta tvojih tvrdnji? Sta ti zelis dokazati? Koga branis?
Ovim postom si dokazao da si troll...
Citat
Da nema dolara kao svetske valute, koja je,jelte,povezana sa svim biznisom na svetu... i da par zemalja odluči da im naplati sve dugove... pa,pali bi na 30. mesto po ekonomiji za tili čas. Oporavili bi se oni posle, jer je to radan narod,ali bi im trebala bar decenija. Toliko o njihovoj ekonomiji.
Nešto mislim... dovoljno je samo Kinezi da im zatvore vrata, i Amerika, tj. njene korporacije, će imati problema, pošto se većina njihove tehnike proizvodi u Kini...
« Poslednja izmena: 06. Avg 2013, 16:28:37 od Utopia »
Nešto mislim... dovoljno je samo Kinezi da im zatvore vrata, i Amerika, tj. njene korporacije, će imati problema, pošto se većina njihove tehnike proizvodi u Kini...
Ma,ne moraju ni da im zatvore vrata,dovoljno je da na dve nedelje obustave sve brodske isporuke za Ameriku iz svojih luka i da ovi odu u potpuni haos.
Ponavljam, digli bi se Ameri opet. Jer oni imaju i ekonomsku bazu za to,i rad i sredstva. Ali bi im trebale godine.
A to se ne događa upravo i samo zbog dolara. Jer znaju i Kinezi i ostali da ako padne Amerika,pada dolar. A ako padne dolar,pada pola sveta. I tako svi guramo nekako, dok pojedinci pokušavaju da polako istisnu dolar i izbegnu njegov uticaj,ali to će potrajati.
« Poslednja izmena: 06. Avg 2013, 16:32:43 od hkj »
HKJ,ti si tipican Srbin. Pricas sve najgore za SAD,a dosao si na forum koji je prikacen na americkom serveru. Sto ne ides na ruske sajtove ? Prvo propagiras ruske i antiamericke interese a kada ti SAD vojno rasturi zemlju onda cvilis kao zadnja ush. SAD je puna Srba,ima ih tamo bar 5 miliona.I ne vidim da se zale. A gdje su Srbi u tvojoj bratskoj Rusiji?
Sto se tice ostatka foruma,ne znam o kakvom napusavanju govoris? Nesto si utripovao kao to za bratsku Rusiju,nesretnice jedan koji radis za 15 000 dinara. Vjerovatno si gladan jer 90% Srba ne moze priustiti punu postrosacku korpu. Zato imam razumijevanja za nebuloze koje govoris.
Окачио сам поносно, наравно... Брига мене јер мени нису Руси направили плату 15 000 него наши политичари који су се потчинили западу. Рушили су Слобу јер им не ваља, Ђинђић виче по европи, рокај Српски народ нек поцрка, Тадић се извињава редом... нама преписују само негативне поене, а зна се ко су главни и одговорни за то све.
A kolike su plate bile za vrijeme Slobe? 5 maraka. I za to 15 000 dinara trebamo se zahvaliti Americi. Malo su nam se smilovali jer vide da smo degenerican narod koji za bracu smatra Ruse koji su nam neprijatelji. Nista im nije jasno.
« Poslednja izmena: 06. Avg 2013, 16:38:39 od aragua12 »
Nije Klića. Znam njegov stil,a ovo mi ne deluje kao da je on.
Možda je Mosko. A možda i drug Morales...
Niti sam Klica,niti znam o cemu govoris. Tek sam registrovao,imam svega 70 komentara. Posto nemas argumente,onda izmisljas i provociras,tipicno za mentalitet koji propagiras.
Ovaj forum ne bi mogao ni postojati bez SAD je je prikacen direktno na njihov server. Sto si dosao ovdje? Idi na ruske forume.
Znam i za Japan naravno. Postujem. Nisam ja nikakav fan SAD-a, ali su im kvaliteti ocigledni.
Rekao sam da navodim gaming jer je najperiferniji, igre ne rastu na drvecu, potrebno je dobro razvijen IT sektor, kao posledica dobro razvijene elektrotehnike, para, savremenih umjetnika da se napravi jedna dobra igrica. I dosta para. Igre jesu neozbiljne po sadrzaju ali je industija ozbilja i profitabilna stvar.
Citava nauka je oduvijek bila prepakivanje u citavom svijetu. Malo je genijalaca koji su pali s neba kakvog smo i mi imali (Tesla) pa je i on otisao u SAD jer su tamo najpovoljniji uslovi za ostvarivanje.
To sto kazes da zaposljavaju naucnike iz citavog svijeta im je samo plus. Ne vidim da je to neki robovlasnicki ili copycat potez. Nauka i jeste udruzivanje u najboljim uslovima.
Zasto ti isti naucnici, koji su jelte pametni ljudi i znaju gdje im je najbolje ne idu najvise u Rusiju ili Japan?
Tesla je americki naucnik i nema sa Srbijom nikakve veze. Nazalost! Srpska Matica je cak odbila stipendirati Teslu,u pitanju je bio mali novac. Dok je u isto vrijeme Nikola Pasic,sumokradljivac i najveci lopov koji se ikad rodio u srpskom narodu,razbacivao sa ukradenim novcem jer je posjedovao pola Srbije.
Zapravo,danasnja Srbija je mala Rusija i kod nas vlada ruski mentalitet. Taj mentalitet propagira kradje,prevare,bahatost,nepostenje,razbojnistva,nepatriotizam i sve najgore sto postoji. Dok su Slovenija i Hrvatska zemlje u kojima je prisutan americki uticaj. Zato su oni bolji od nas.
Dobro, to jeste tacno, ali ako tako nastavis poslaces patriJote u depresiju.