Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 02:03:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sačuvajte prijatelje  (Pročitano 803 puta)
05. Apr 2007, 10:44:50
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Sačuvajte prijatelje

Ponekad je dovoljna samo sitnica da vas prijatelj razočara i da već pomislite kako je druženje s njim daleka prošlost. To je nekako najlakše uraditi - posvađati se i zaboraviti da postoji. Da li ste ikada u takvoj situaciji analizirali neke svoje postupke i zapitali se koliko puta niste bili korektni, a da on nije reagovao kao vi? Zbog toga što niste dovoljno samokritični možete da izgubite vredne i dobre ljude. Zato ne zaboravite na neke osnovne principe, bez kojih nijedno prijateljstvo ne može da opstane.

Koliko god da imate obaveza, ne zapostavljajte viđanje s prijateljima. U poslednje vreme mnogo je onih koji zbog posla, porodice, nemaju vremena za druženje. To je i jedan od najčešćih razloga prekidanja prijateljstva. Zato ne tražite opravdanja da biste izbegli susrete s dragim osobama, već bolje organizujte vreme kako bi tih susreta bilo više.

Nemojte očekivati da vam se usluge vrate. Ako mislite da nešto što ste nekome učinili uvek treba da vam se vrati, brzo ćete se razočarati. Ne gledajte prijatelje kroz usluge koje činite. Ukoliko im izlazite u susret, uradite to zato što želite da im pomognete, a ne zbog toga da bi vam to jednoga dana bilo vraćeno. Imajte na umu i kako prijateljima upućujete kritike. Kada nekoga stalno kritikujete, sigurno mu vaše društvo neće biti prijatno. Koliko god mislili da ste u pravu, morate da saslušate i drugu stranu, pa tek onda da donesete zaključak. Ako ste prijatelji više godina, ne znači da treba isto da razmišljate i u svemu da se slažete.

Na kraju, svoje prijatelje nikada nemojte gledati kao konkurenciju, na bilo kom polju života. Ako mu zavidite na tome što je bolje situiran, zato što ima bolji posao ili više uspeha kod žena, onda ga nemojte zavaravati da ste mu prijatelj. Radujte se uspehu svojih prijatelja.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nisam savrsen, ali znam da sam sto se mene tice uvek bio maximalno korektan, maximalno na vreme, maximalno tacan i maximalno dobre volje... i prastao sam uvek.  Tako da ako i izgubim bilo koga od prijatelja, ne smatram da je to mojom krivicom, a jos manje da je to moj gubitak.  Cisto moje neko razmisljanje...
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Gubila sam prijatelje i sticala nove. Mogu mnogo da oprostim i volim da pomognem. Ali, postoje stvari koje ne mogu da oprostim i tada prosto odem. Bez svadje i teskih reci.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
prijatelji su chesto lazni ,neprijatelji su uvek pravi. birajte neprijatelje na koje mozete da budete ponosni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Prijateljstvo je lepa stvar ali... nikad nisi siguran. Ima jedna stara prica o ocu i sinu koji su hteli da vide ko ima iskrenije prijatelje. Dogovore se oni tasjno da akolju tele i da ga ispeku. Kad sve to srede, da niko ne zna, svako od njih pozove svoje prijatelje da dodje do njiega i da mu pomogne... navodno svako od ove dvojice, otac i sin, je rekao da je ubio coveka i treba mu neko da sklone negde telo. Sinovljevi prijatelji su svi nalazili neke druge razloge ili obaveze dok od oca jedan odmah ponudio da dodje kolima, drugi prebacio obaveze za drugi dan... i tako kod njih kuci dodju samo prijatelji od oca. Na stolu je lezalo telo prekriveno carsavom. Kada su ga sklonili prijatelje je cekala lepa gozba od telecen pecenja...

Nije lose testirati sve oko vas. Sto rece onaj moj poznanik J.V. Staljin "poverenje je dobra stvar a kontrola jos bolja".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znam da prave prijatelje nikad necu izgubiti jer ako neko ima prave prijatelje onda sam to ja, pred njima nemam tajni tako da bilo sta da se desi oni su pored mene, a kada dodje do nekih rasprava znam kada je to mojom krivicom, kada njihovom....
IP sačuvana
social share
a ja ni na pamet nisam pala mu kad je svoje noci lude trosio na nju......lidija
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 02:03:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.