Prošle sam godine zamenila na kuci sve stare drvene prozore s novom PVC stolarijom i skupljim izo-staklima. Prozori su super, štedimo na grejanju i sve bi bilo odlicno da me nije pre nekoliko dana nazvao vlasnik firme koja je postavljala prozore i rekao mi da je prošlo godinu dana, a da prozori nisu placeni. Bila sam jako iznenadjena tom njegovom izjavom pa sam mu ponovila šta su mi rekli njegovi iz prodaje kada sam kupovala: "Ti su prozori su toliko dobri i štedljivi, da ce za godinu dana sami sebe otplatiti."
Halooooooo !!!!!!!!!! Prošlo je godinu dana !!!!!!!!! Ako sam plava nisam glupa!!
S druge strane linije nastao je muk pa sam spustila slušalicu. Sigurno se tip sad oseca kao poslednja budala...
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom. I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...