Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sa Lovćena vila kliče oprosti nam Dubrovniče  (Pročitano 23251 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 

@Kraljević Marko moji ortaci su sjebali kola sa VU tablicama iako sam rekao da postoje sanse da je covek srbin.
rekli:nema veze, za svaki slucaj...
dakle, prica ti ne stoji kombi, ni malo.
dalje?

С' ким си, такав си.
То што ти имаш такве другове много говори о вама. И уопште не оправдава лупање Српских аутомобила у хрватској.
Овде су кретенизми случајност а тамо су пракса.  Smile
ok, lose sam se izrazio.
dakle, drugovi iz razreda.
i ako se sa njima ne druzis, ipak su drugovi iz razreda.

daleko je od toga da je to jedini slucaj.
to je slucaj koji mi je ostao nekako upecatljiv.to ovde radi svaki cetvrti nalozeni teenager.

ja samo kazem da nije istina datoga ovde nema kako si ti to probao da predstavis.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson G 502
Takvom vrstom razgovora ne mozemo doci do nikavog cilja.Ni gradovi u BiH nisu bili Hrvatski gradovi pa je tu dosla vojska Hrvatske i ratovala.Ti znas vrlo dobro da Bosna nikako nije deo Hrvatske i da je kada vojska jedne drzave udje na teritoriju druge drzave agresija.  Smile A takodje ako neko hoce kao Franjo da sravni neki grad sa zemljom i da pobije civile to nije normalno i da je  to zlocinacka akcija a ne oslobodilacka.Takvom tvojom logikom mogu ja reci"Pre zlocina u Srebrenici Naser je sa svojim jedinicama pobio 3200 Srba pa je dosao Ratko Mladic i i  osvetio se...."Kako to zvuci?Da ne zvuci mozda zlocin se zlocinom opravdava?  Smile
Ali nije smetalo  što su 1991 god.iz BiH,recimo iz Banjaluke stizali četnici u RH i ravnali zap.Slavoniju...Mislim 8 mjesec 91 god.kad je BL korpus ušao na teritorij RH..Naravno,ja zanam da ti pratiš tijek događaja....

Ako citas moje postove znas da ja ne opravdavam Srbe kada su cinili zlocine.Ako su Srbi iz RS usli u Hrvatsku cinili zlocine ja ih nikada necu opravdati.Ja ti samo dajem primer da vidis kako je to kad neko opravdava zlocine.Mozemo se ja i ti inatiti do sutra ujutru pa reci:"Eto vam ga Hrvati ili eto vam ga Srbi"Ali mislim da cemo tako stici u cosak i da ce se razgovor pretvoriti u prepucavanje  Smile Ja sam na ovoj temi porucio da tuzite CG i Mila koji je bio glavni Slobin saradnik i da od njega trazite da vam plati racune.On je obilazio vojnike i hrabrio da idu na Dubrovnik.Novak KIlibarda koji je sada prijatelj Hrvata i Bosnjaka je pricao:"Idemo na Dubrovnik da ga oslobodimo od ustasa".Sto njih ne napadate.Boris
Tadic nije naslednik rezima Slobe pa vi i dalje pricate da vam dugujemo.Po cemu vam oni onda ne duguju?Jer  su Milo i Stipe rekli:"puj pike ne vazi"Ako hoces ja cu ti dati gomilu dokaza koji povezuju Mila i Slobu a ti veruj u Milovu pricu ali to je onda samo tvoj problem  :wave

Bora 82 legendo,nećemo mi nikoga tužiti..Bitno je da nema više usranoslavije... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
[quoteTadic nije naslednik rezima Slobe pa vi i dalje pricate da vam dugujemo.Po cemu vam oni onda ne duguju?Jer  su Milo i Stipe rekli:"puj pike ne vazi"Ako hoces ja cu ti dati gomilu dokaza koji povezuju Mila i Slobu a ti veruj u Milovu pricu ali to je onda samo tvoj problem  :wave]
Citat
Ne bih ja poredio Milu i Slobu,ovaj prvi im je dao državu i proterao srbe iz nje,a ovaj drugi ih je tukao(Dubrovnik)!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson G 502
[quoteTadic nije naslednik rezima Slobe pa vi i dalje pricate da vam dugujemo.Po cemu vam oni onda ne duguju?Jer  su Milo i Stipe rekli:"puj pike ne vazi"Ako hoces ja cu ti dati gomilu dokaza koji povezuju Mila i Slobu a ti veruj u Milovu pricu ali to je onda samo tvoj problem  :wave]
Citat
Ne bih ja poredio Milu i Slobu,ovaj prvi im je dao državu i proterao srbe iz nje,a ovaj drugi ih je tukao(Dubrovnik)!
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A Mesići pocasni gradjanin Podgorice,jebote koja ironija!A mi izginusmo da dokažemo ko je u pravu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson G 502
A Mesići pocasni gradjanin Podgorice,jebote koja ironija!A mi izginusmo da dokažemo ko je u pravu...
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
bilo bi dobro da i mi mesica proglasimo za pocasnog Beogradjanina.
to bi nam bio ogroman plus u spoljnoj politici, pa i u investicijama, onda se otvara jos mnogo pitanja.
bolji odnosi. HR nas podrzava za ulazak u EU(posto ce tamo pre nas) ne priznaju KiM...samodobri susedski odnosi i sve je ok!
podrska ovde mnogo znaci u svetu!

CG je to naucila ali nasi intelektualci sa 4 razreda skole nikada nece...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Bitno je da nema više usranoslavije

Pazi ti na recnik bilo bi bolje!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
bilo bi dobro da i mi mesica proglasimo za pocasnog Beogradjanina.
to bi nam bio ogroman plus u spoljnoj politici, pa i u investicijama, onda se otvara jos mnogo pitanja.
bolji odnosi. HR nas podrzava za ulazak u EU(posto ce tamo pre nas) ne priznaju KiM...samodobri susedski odnosi i sve je ok!
podrska ovde mnogo znaci u svetu!

CG je to naucila ali nasi intelektualci sa 4 razreda skole nikada nece...

Kraljevicu Marko podaj malo šarcu,vidiš da te hvata!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 
e, zasto je ljudima toliko smetala Jugoslavija?
mislim, pre rata smo mogli da diktiramo EU uslove pod kojim cemo mozda uci u savez, ako budu bili dobri..sta je smetalo toliko?

nisam siguran...a ko pita neskita.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.