Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!
Zodijak
Pol
Zastava
Ja sam u horoskopu Bik/Vodolija.
Sad ću reći iz iskustva: oduševljaju me vodolije(jako su iskrene,realne...) , a slažem se odlično sa bikovima, rakovima, škorpijama,devicama, ribama(ribe su mi njopuštenije za priču, jako osećajne,uvek se smeškaju kad pričaju s tobom , čudne,tajanstvene).
Nikako se ne slažem sa Ovnovima(naročito žene ovnovi :D), i Jarčevima. Ostali znakovi su mi ono...zlatna sredina. :D Opet ću reći, ja ovo iz iskustva :D :wave:
« Poslednja izmena: 24. Maj 2005, 03:15:35 od Makishon »
Makishon bas ti je greska sto se ne slazes sa jarcevima ili bar mislis da se ne slazes ali avaj vremenom ces shvatiti, a jos veca sto se uzdas u vodolije .. prilicno ekscentricne osobe koje idu tamo gde im je bolje...mmm mislim da si do sad imala losa iskustva ](*,)... pokusaj stvari da sagledas iz svih uglova ne samo iz vecine... [-X
Makishon bas ti je greska sto se ne slazes sa jarcevima ili bar mislis da se ne slazes ali avaj vremenom ces shvatiti, a jos veca sto se uzdas u vodolije .. prilicno ekscentricne osobe koje idu tamo gde im je bolje...mmm mislim da si do sad imala losa iskustva ](*,)... pokusaj stvari da sagledas iz svih uglova ne samo iz vecine... [-X
Jednostavno se ne slažem s jarčevima. Zašto je to moja greška? :weirdface: Nije ničija, jednostavno ne podnosim mnoge njihove osobine....škrtost na prvom mestu. Ja ovo iz ličnog iskustva,tj. ljude koje poznajem, za jarčeve na forumu ovo ne važi. Vodolije idu tamo gde im je bolje....daj molim te sagledaj ti stvari iz svih uglova. Ja sam podznak vodolija. Momak mi je vodolija,dupla. Sestra mi je vodolija....opet kažem da sam iz iskustva napisala šta mislim o znacima. Što ne znači da iko na forumu treba da se složi ili ne složi sa mojim mišljenjem. :-$
Jedini horoskop za koji mislim da je tačan je Nostradamusov horoskop. Prelistaj ga malo. :D :wave:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.