Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li da ostajemo zajedno?

Glasanje završeno: 27. Avg 2004, 03:04:34

Da
0%  (0)
Ne
57.1%  (4)
Ne znam
42.9%  (3)
Ukupno glasova: 7
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: --СА или БЕЗ Црне Горе??? --  (Pročitano 21321 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Господине Пилот - У праву сте, прекипело ми, пукао ми филм.. не могу да трпим толике балезгарије.. а што се тиче угледа Срба, њега пред бајадк нема шта да се бојим јер он једноставно није меродаван за то.. много је ниже..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
Citat: pilot
Gospodine El Radisa- nemoj tako da se obracas gospodinu Bajadk, ako ima sta da mu kazes kazi mu to lepo, vredjanjem samo kaljas ionako poljuljan ugled nas Srba.

E sad ide moj odgovor ili bolje receno ofanziva- cilj je gospodin Bajadk!!!

Ocito gospodine Bajadk da si mlad i da si Srbin preko Drine. E pazi dobro:

1. Izraz Srbijanci je skovala Austro-Ugarska obavestajna sluzba u 19. veku, kao i izraz "Veliko Srbin" a sa ciljem da se unese razdor medju Srbe u matici i Srba koji su ziveli pokoreni. I kod vas su uspeli, koliko to vidim po tebi.

2. Znas li za jedan nemacki grad gde na kuci postoji tabla sa natpisom "Boze sacuvaj nas od kuge i Hrvata"? E sine moj, to nisu bili Hrvati vec Srbi sa podrucja danasnje Hrvatske koji su kao vazalska vojska ucestvovala u tamosnjim ratovima i prosto opustosila grad. Toliko o vasem junastvu i ljudskosti.

3. Znas li sta o jugoslovenstvu? Naravno da ne znas. Sarajevski atentat je napravio kreten da bi doslo do sukoba gde bi kao konacni ishod bio da se jedan veliki narod, Srbi, bio spojen u jednu drzavu. I sta je bilo dalje? Krece rat a te te te, ne znam kako pogano da vas nazovem, su redovno sluzile vojsku u Austro-Ugarskoj vojsci... sto niste digli masovni ustanak Srbi??? Sto bre??? Nego ste ratovali protiv nas svo vreme i cekali Oslobodilacku Srpsku vojsku 1918... Cak nije bilo ni prebega sa vase strane- bilo je puno Ceha, Poljaka... koji su prebegli na Srpsku stranu a od vas NIKO!!! Razumes- NIKO!!!

4. Drugi svetski rat- dacu ti primer Krusevca. Po popisu iz 1940 grad je imao 10000 stanovnika. Za vreme rata, od 1941 pa do 1944 nemci su streljali 1600 ljudi. 1944 godine tu dolazi kninski odred NOVJ i za tri noci , neposredno po zavrsetku rata, strelja na cetiri stratista 6500 ljudi od toga 17 nemaca!!! STOKO jedna!!! Srbija je tada po dolasku stranaca, 6. Licka i 7. Banijska, dozivela nevidjen teror i pljacku.

5. Ako vam toliko ne valjamo zasto ste na tone dolazili ovde u Srbiju- pricam za vreme pre rata? Kad ce neki Pomoravac ili Sumadinac da ode tamo negde u vase krajeve da zivi? NIKAD- nismo bre bolesni i ludi!!!

Da sam ja moderator na ovom forumu ne bi ti meni vise dosao ovde. Bogu hvala sto smo mi ovde u Srbiji, ili kako nas vec zoves, toleratniji i produhovljeniji. Nek Bog i tebi podari srecu i zdravlje dragi moj Bajadk, nisi ti kriv sto si to sto jesi.

E tugo moja, kakvih nas sve ima  :no:   :sadblinky: .
Ovakav izliv mrznje prema srpskom narodu odavno ne cuh a najzlosnije je sto dolazi od nekoga ko se takodje naziva Srbinom  :ashamed:  Smile .
Da nisam na srpskom forumu (hmmm, da li je bas srpski  :confused2:  Smile ) pomislio bih da sam na forumu "crna legija" ili "islam bosna" ili nekom slicnom i da citam post nekog okorjelog ustase ili mudzahedina koji mrzi patoloski Srbe samo zato sto su Srbi. Tada bih se nasmijao na ovakav izliv mrznje jer bih znao i uzrok toj mrznji ali kada to dolazi od jednog nazovi Srbina onda me to pogodi (ne zato sto sam mozda "prepoznao" u postu sebe ili nekog svog pretka jer to nije slucaj) jer dolazi od pripadnika mog naroda koji nekim svojim postovima satro "brani" ili "velica" Srbe na ovom forumu a istovremeno ih tako blati i pljuje kako, kao sto vec rekoh, odavno nisam cuo.
"Srbine" Pilotu, hajde mi reci po cemu si ti bolji ili veci ili cistiji ili sta god vec Srbin od bilo kog drugog Srbina na ovoj planeti (da se ne vezem samo za Srbe preko Drine jer su ti oni ocigledno rak rana)? I ko tebi dade pravo da na osnovu misljenja jednog covjeka, za kojeg jos uvijek ne znamo ko je i sta je (mada ti ocigledno "znas"), generalizujes sve prekodrinske Srbe i da ih pljujes onako kako si ih popljuvao u citiranom postu? Dosad sam zaista cuo za razne podjele Srba ali prvi put od tebe cujem za podjelu na domace ili originalne ili ti prave Srbe i Srbe strance. Vidim takodje i da prigovaras "nama" prekodrinskim Srbima da smo mi prihvatili ono sto nam je utuvila u glavu Austro-Ugarska obavjestajna sluzba te "mi", po tebi, koristimo izraz Srbijanci umjesto Srbi pa se tako dijelimo a istovremeno ti nazivas Gavrila Principa  (cak ti je odvratno i ime mu napisati zar ne) kretenom i osudjujes (to je ocigledno) njegovu namjeru da svi Srbi zive u jednoj drzavi. A da ne napominjem da je to u stvari zvanicna prica Austro-Ugarske Monarhije koja je posla od te pretpostavke da iza njega stoji Srbija te je zato i postavila Srbiji ultimatum koji ova nije mogla prihvatiti pa je poceo rat. Kako to, u jednom slucaju napadas nas zato sto mislimo o vama da ste Srbijanci (Austro-Ugarsko ispiranje mozga) a sa druge strane ti koristis njihov nacin misljenja i frazeologiju (srpski kreten izazvao rat zbog ludih ideja o ujedinjenju)? Ne sumnjam da ces sad iz svojih "dobro obavijestenih izvora" iskopati neki bombastican podatak kojim ces me demantovati u smislu da je Srbija zaista stajala iza tog kretena pa su eto Austro-Ugari imali pravo sto su je napali. Otkako sam cuo od tebe da se ona tabla u Njemackom gradu (mislim da se radi o Magdenburbu ali nisam siguran) odnosi na Srbe (i to prekodrinske) a ne Hrvate od tebe me vise nista nebi iznenadilo. Btw, sto ne uputis neki zvanican dokument potkrijepljen "dokazima" gradskim vlastima tog gradica pa da ljudi isprave tu nepravdu i stave konacno natpis "sacuvaj me boze kuge i Srba" sa naznakom prekodrinskih da bi i Nijemci znali da nas ima vise vrsta i da ste vi iz Srbije oni cisti i pravi koji uvijek najebu zbog lude brace preko Drine.
A odlican si i u statistici jer ti "znas" da NIKO ama bas NIKO nije prebjegao na srpsku stranu i da smo mi samo cekali srpsku oslobodilacku vojsku da nas oslobodi. Drugi su naravo bjezali ali eto ludi Srbi preko Drine nisu, bice zato sto su ludi (sad polako uvidjam znacaj i smisao rijeci pokojnog Jovana Raskovica kad jednom rece:"Srbi su lud narod").
Kako te samo nije sramota da se nazoves Srbinom idiote jedan debilski  Smile ? Cega se pametan covjek stidi time se budala ponosi a ti si odlican primjer tog pravila. Zbog takvih poput tebe se nekad stidim sto sam Srbin jer me ljudi onda nesvjesno izjednacavaju sa takvim budalama.
Navodis neki primjer u Krusevcu za koji ja prvi put cujem u zivotu i koji mi zaista djeluje nevjerovatan i cija je autenticnost veoma diskutabilna. Po tebi, Srbi ispadose gori  neprijatelji Srbima nego sto su to bili Nijemci, Italijani, Albanci, Hrvati, Muslimani i drugi skupa.  I sto tebi smeta sto su prekodrinski Srbi dolazili tokom rata u Srbiju? Smeta ti ocigledno jer ih TI patoloski mrzis pa pokusavas svoju mrznju prikazati kao osjecaj koji nose u sebi svi Srbi u Srbiji za Srbe preko Drine. Na svu srecu, budala poput tebe je malo i normalni ljudi (Srbi) shvataju da je Srbin Srbin bez obzira gdje on zivio i da smo svi isti narod. Ja, za razliku od tebe ne mrzim ni Srbe iz Srbije, ni Srbe iz Hrvatske, ni Srbe iz BiH ni Srbe iz Crne Gore, Amerike ili Australije ili Njemacke ili bilo odakle. Za mene ne postoje nikakve razlike medju Srbima i svako mjesto mi je dobro za zivot tako da ne smatram nekom bolescu ili ludilom ako neki Srbin zivi u Kninu, Zagrebu, Sarajevu, Banjaluci, Australiji, Sumadiji itd (valjda si shvatio poentu).
Da, ti si zaista odlican primjer "produhovljenosti" i "tolerantnosti" i mogu samo reci sacuvaj me boze produhovljenosti i tolerantnosti tipa Pilota i njemu slicnih jer bih tek onda znao da nista ne znam.
Svoj post cu zavrsiti tvojim rijecima, nek ti bog podari srecu i zdravlje (kad vec nije pamet  :woowoo:   ) dragi moj Pilot i nek ti oprosti sve ove gluposti jer ne znas  :confused2:  i nisi svjestan sta radis  :woowoo:  a za nas prekodrinske Srbe se neboj, zivjeli smo mi i dosad pa cemo zivjeti i odsad. Svjesni smo mi da u svakom zitu pa i nasem ima kukolja ali ipak zito :yes:  :srbija: se veoma lako prepozna a kukolj uvijek ostaje kukolj   :blah:  :zombie: .
I ti bi volio da nisi to sto jesi ali sta ces, takva ti sudbina   Smile .
IP sačuvana
social share
Everything that has a beginning has an end. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Citat: SerbianFighter
Taj mali broj srbijanaca je ipak bar 15 puta veci od broja crnogoraca.

Znaci vise srbijanci zele da se odcepaju???

Meni svi sto zele da se odcepaju su glupi, i mislim da je vise sramota ovo sto se desava.

Mi smo jedan narod. tj. srpski pravoslavni narod....

Pusti vise te gluposti....
IP sačuvana
social share
Smile DELIJE SEVER  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Citat: El Radisa
Срби, Србијанци све му дође исто.. Србијанци су Срби који живе на територији Србије, као што су Црногорци Срби који живе на подручју Црне Горе..
а ти бајадк, ти си будала, извини али тако морам да кажем.. називати браћу ма каква она била, гамадима, идиЈотски и кретенски је ..
ти си муслиман или си за психијатријско лечење.. долазиш овде и псујеш, бљујеш по нама као да смо ти највећи душмани.. Ко сти ти бре??
мислиш да си неки фрајер? тамо са планинчине неке, сишао у долину па видео рачунар.. јадан тај твој "народ" који ти представљаш, ако га тако представљаш..

A ti el radisa si pravi el toro,odnosno bik. izvini. ti mene ja tebe. ja sam za tebe profesor sto se tice kompjutera. neka sam ja sisao sa planine, ali odakle si ti. i nazivam gamadima i stokom one koji ponizavaju mene. zar ne bi bilo bolje da srbija pocisti prvo svoju kucu i ispred svojih vrata pa tek onda da se okrene prema crnoj gori i da resava crnoigorske probleme.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mi nismo jedan narod... za mene mozda i jesmo, ali dovoljno je da par majmuna kaze da nismo i tako ce biti jer narod obicno radije slusa majmune [dokazano vise stotina puta kroz istoriju]. Da smo mi isti narod ne bi se razlicitim imenima zvali, ne bi se medjusobno mrzeli, ne bi cak i veru na dve delili.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Naravno da su crnogorci stoka i da se foliraju kroz beograd. E pa ovako Sto ste vi? prodajete svoje ljude i ovamo pricate nesto za cg. Strijeljanih je bilo i u cg. A ti Pilote kad vec toliko znas o svemu i svacemu ko vam je branio odstupnicu kralja koji nije htio da ide preko crne gore za grcku nego preko albanije. Crnogorska vojska. Ko nam je 1918 godine uzeo kraljevinu? kako se vi ponasate kroz Crnu Goru? Mislis da ste vi "srbi" cvijece? je li? Kakva vam je to vasa sloboda i demokratija o kojoj pricate? Ko djavoli navalili skupstinu da palite.
prodali ste krajine, bosnu, kosovo. Sto jos ocete da prodate? Iscerali homoseksualce iz novog sada. Neka ih ne volite, ali valjda ima i srpskih pedera. Zar se i onaj vaterpolista treba izbacit iz reprezentacije zbog toga? Prije ste pljuvali po evropi, a sad kad vas jebu u supak dobri su. igrate kako vam oni kazu. mislite da ste najbolja nacija na svijet. Pokazali ste se kad ste poslali uzicki korpus na dubrovnik i konavle. i na mnoga druga mjesta ste se pokazali.

mozemo mi crnogorci bit i govna i stoka, ali cemo uvijek bit uz vas ili iza vas

Najprije pogledajte kakva je srbija pa tek onda pricajte o crnoj gori i o drugiom nacijama.
Ima jedan razlog zasto srbijanaca nema u CG....takvi nam ne trebaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Citat: SerbianFighter
Mi nismo jedan narod... za mene mozda i jesmo, ali dovoljno je da par majmuna kaze da nismo i tako ce biti jer narod obicno radije slusa majmune [dokazano vise stotina puta kroz istoriju]. Da smo mi isti narod ne bi se razlicitim imenima zvali, ne bi se medjusobno mrzeli, ne bi cak i veru na dve delili.

Par majmuna?? ma i ti zvucis ko majmun kada tako nesto kazes. Jam majmune ne slusam, mislim da imam pravo da steknem svoje misljenje, netreba mi ni jedan majmun da odluci sta cu ja misliti...mislim strasno  :[64]:
A imena nam i stvarno nisu tako razlicita??? Takozvana priroda... uvek se nadje neki komsija da ga mrzis....ali kada bude zatrebalo...uvek se stane uz jedno drugo !!! ( mislim..trebalo bi )

Ja jednostavno mislim da je ovo zalostno

I nemoj mi sada reci da ti je isto ko ozenio se sa Balinkom ko sa Crnogorkom???
Normalno da ima razlika u mentalitetima...a i toga isto ima, jesi li iz Beograda il Jagodine  il Krusevac svaki grad ima svoj mentalitet, a i normalno to onda isto vazi sa Cg, i naprmj. Bg.. Smile

ovaj baja dk je malo agresivan al normalno kada svi napadaju, dok i vi pricate za Cg kao da su Muslimani, zar stvarno imate tu mrznju u sebi, za jedan narod sto je isti kao i vi...a ovo takodje vazi za gospodina baja..
IP sačuvana
social share
Smile DELIJE SEVER  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
ет малај:

брате, погрешио си! Пилот уопште није мислио на тај начин на који си ти схватио, прво се обраћа Црногорцима и пошто они Гаврила (по мени ХЕРОЈА) зову терористом (рекао Мило Ђукановић), као што га називају и они бошњачки шупци по Сарајеву, он се тако обратио.. схваташ?? Па Бошњачки Срби, и Срби из Хрватске су Срби који су највише патили у историји, заједно сада са Србима са Косова.. Није он тако мислио, погрешно си схватио његове речи!!

ет бајадк:
о рачунарима, колико ти можеш да ме учиш, не желим да се расправљам јер је дискутабилно као права тема за расправу..
да почистимо своју кућу? Па чистимо је ми али ви Срби из Црне Горе а.к.а. Црногорци нас ометате.. да бар ваш председник не сере и не прети више са тим референедумом..

ет делијана:
једноставно ниси упућена о стварима које се овамо дешавају, ти мислиш да јеси, можда дођеш на годишњи одмор и видиш ситуација лепа, напредује и помислиш АЛА НАМ ЈЕ ДИВНО.. и онда кад ми овако расправљамо преко форума тежиш ка идеали..

ет сви:
да завршим са тим да ли смо исти народ.. ево ако неко зна о чему се ради он зна, али ја ћу за остале рећи то лаички:

ОТАЦ ИМАО ДВА СИНА, НА САМРТИ ДАО ЈЕДНОМ ПАРЧЕ ЗЕМЉЕ КОЈЕ СЕ ЗОВЕ ЗЕТА, ДРУГОМ РАШКА... ЗЕТА МЕЊА ИМЕ КАСНИЈЕ У ЦРНА ГОРА А РАШКА У СРБИЈА..ТОЛИКО О ТОМЕ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Tamo gde nisam poželjan neću ni ići .. što se mene tiče. Samo mi dosadilo da od Mila slušam kako bi montenigersi bili atlantida da nije Srbije .. pa nek se konstituišu pa nek postanu EU atlantida .. nije u redu mi da ih sputavamo ..

Za cepanje Milo kuka već nekoliko godina .. ali kad god to pomene EU počne da ispituje šverc cigareta preko italije .. pomene se idroga tu i tamo .. belo roblje .. i za veliko čudo .. narednih 6 meseci nikom nije cepanje na pameti ..
Dala bi EU montenegru samostalnost .. samo da to nema jedan negativni efekat .. i Srbija bi bila Srbija .. prc .. tu je cela poenta ..
Zato je evropi svaka unija, ujedinjenje , draže od Srbije kao države.

A meni je već puk q.... države koja nema obeležja .. kojoj na raznim EU TV stanicama i dalje piše Yugoslavia .. pa koji smo mi q..... šta smo i Montenegro kao Montenegro i Srbija kao Srbija .. imamo neki privid državnog uređenja .. političari imaju svoje skupštine i glasače .. a šta ima narod ?

Zabludu !
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Mrzelo me da citam sve postove, ali ovih par zadnjih koje sam procitala su mi dala uvid u "tok diskusije". Bez obzira na sve, dacu svoj komentar na sam naslov topika... Dakle, "Sa ili bez Crne Gore".
Cinjenica: isti smo narod. Istina, jedan deo istorije nismo bili u istoj drzavi, ali to ne menja cinjenicu da smo isti narod. Sa druge strane, ta cinjenica ne menja to da ima stvari po kojima se dosta razlikujemo, ali to nije nista cudno... Vec je neko pominjao lokalni mentalitet, i to je tacno. NADAM se da se u ovome slazemo.
Dalje, kada je krenula cela ta prica o izdvajanju CG, a ponajvise kad se shvatilo da ta prica ima nimalo zanemarljivu podrsku u CG, u Srbiji se javila sasvim logicna i ocekivana reakcija u vidu "neka idu, sta ce nam!" I takav stav kako prolazi vreme ovde ima sve vise pristalica.
Moje licno misljenje. Ako Crnogorci misle da ih Srbija gusi i sputava, neka odu. Bilo bi glupo da ih mi sada zadrzavamo. Neka idu, ali neka budu spremni na sve posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Izmedju ostalog, i albansko pitanje. Ali, kad im dodje iz d... u glavu, shvatice da bi im bilo mnogo bolje da su ostali sa nama, ali ne u ovom monstrumu od drzave...
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 19 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.