Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li da ostajemo zajedno?

Glasanje završeno: 27. Avg 2004, 03:04:34

Da
0%  (0)
Ne
57.1%  (4)
Ne znam
42.9%  (3)
Ukupno glasova: 7
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: --СА или БЕЗ Црне Горе??? --  (Pročitano 21160 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ma sve je to lepo, nemam ja nista protiv da mi budemo isti narod u istoj drzavi, ali necu da trpim da me sacica ljudi ucenjuje po sistemu ako vi necete mi cemo da odemo, pa sta cete vi bez nas... A i stvarno, sta cemo mi bez njih? Icicemo i dalje u grcku, tursku i bugarsku na more kao sto i sad idemo.
Nemam ja nista protiv crnogoraca kao naroda, kao sto nemam ni protiv hrvata u sustini... ali dokle god crnogorce kao organ vlasti ovde predstavljaju oni koji ih predstavljaju, nema uopste potrebe da se razmislja o zajednickoj drzavi jer je to iracionalno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Bajadk,koliko znam,kralj Nikola Petrovic je pobegao iz CG kada je bio I Svetski Rat pa ste vi 1918 pristali na savez sa Srbijom.Pa mi smo vas i oslobodili Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pusti ga srece ti Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1737
mob
Nokia N95
Citat: El Radisa
ет малај:

брате, погрешио си! Пилот уопште није мислио на тај начин на који си ти схватио, прво се обраћа Црногорцима и пошто они Гаврила (по мени ХЕРОЈА) зову терористом (рекао Мило Ђукановић), као што га називају и они бошњачки шупци по Сарајеву, он се тако обратио.. схваташ?? Па Бошњачки Срби, и Срби из Хрватске су Срби који су највише патили у историји, заједно сада са Србима са Косова.. Није он тако мислио, погрешно си схватио његове речи!!

ет сви:
да завршим са тим да ли смо исти народ.. ево ако неко зна о чему се ради он зна, али ја ћу за остале рећи то лаички:

ОТАЦ ИМАО ДВА СИНА, НА САМРТИ ДАО ЈЕДНОМ ПАРЧЕ ЗЕМЉЕ КОЈЕ СЕ ЗОВЕ ЗЕТА, ДРУГОМ РАШКА... ЗЕТА МЕЊА ИМЕ КАСНИЈЕ У ЦРНА ГОРА А РАШКА У СРБИЈА..ТОЛИКО О ТОМЕ!

Za El Radisu
Prijatelju moj, bio je pilot vise nego jasan. On se na pocetku poceo obracati jednoj osobi tj bajadk ali je kroz to cijelo obracanje njemu tako izvrijedjao srpski narod preko Drine da je to za ne povjerovati. I nigdje nije spomenuo da pritom misli na Hrvate ili poturcene Srbe tj Muslimane vec je bio bas decidan da misli na Srbe sto je vise nego ocigledno iz njegovog posta. Da je bar cijelo vrijeme napadao jednog covjeka kojem se i poceo obracati ja nebih uopste reagovao jer je to stvar izmedju njih dvojice ali zbog pisanja ili iznesenog misljenja jednog covjeka poistovjecivati sa njim sve Srbe preko Drine i tako uopstavati i generalizovati stvari je stvarno krajni bezobrazluk. Za mene je Gavrilo takodje heroj i nije nikakav kreten kako ga nazva pilot a Gavrilo nije Muliman ili Hrvat vec Srbin pa ti vidi sta je pilot time htio da kaze. Nisam ni ja zapaljiv kao benzin pa da sam planuo odmah cim sam procitao njegov post. Ne, dobro sam ga procitao nekoliko puta da budem siguran da li sam dobro shvatio i da li je on mozda mislio reci nesto drugo ali, nazalost, stvari su vise nego jasne.
A tvoj zadnji dio posta koji sam citirao je savrseno jasan i zaista se nema sta dodati na njega sem da je susta istina i da se kroz to vidi da smo jedan narod. Znam ja da Milo i njegova banda misle samo na sebe i ne haju za Srbiju, za dobre odnose izmedju istog naroda u dvije Republike itd. Ni meni se ne svidja sta on radi ali nikada nisam sebi dozvolio tu budalastinu da zbog odredjenog broja Crnogoraca koji podrzavaju Milu (pa neka ih je 50%) smatram sve Crnogorce govnima, kriminalcima itd.  Jednostavno, ne volim pausalna uopstavanja i neodmjerene izjave koje su izrecene prije nego li je autor uopste stigao i da razmisli sta govori.
Ako Crnogorci hoce da se otcijepe, neka idu, niko ne treba ni da ih sprecava a isto je i u obrnutom slucaju. Tacno je da ta POLOVICA Crnogoraca zajebava i onu drugu polovicu i cijelu Srbiju ali to nije razlog da se patoloski mrze SVI Crnogorci.

Pozdrav El Radisa.
IP sačuvana
social share
Everything that has a beginning has an end. Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
Citat: malaj

A tvoj zadnji dio posta koji sam citirao je savrseno jasan i zaista se nema sta dodati na njega sem da je susta istina i da se kroz to vidi da smo jedan narod. Znam ja da Milo i njegova banda misle samo na sebe i ne haju za Srbiju, za dobre odnose izmedju istog naroda u dvije Republike itd. Ni meni se ne svidja sta on radi ali nikada nisam sebi dozvolio tu budalastinu da zbog odredjenog broja Crnogoraca koji podrzavaju Milu (pa neka ih je 50%) smatram sve Crnogorce govnima, kriminalcima itd.  Jednostavno, ne volim pausalna uopstavanja i neodmjerene izjave koje su izrecene prije nego li je autor uopste stigao i da razmisli sta govori.
Ako Crnogorci hoce da se otcijepe, neka idu, niko ne treba ni da ih sprecava a isto je i u obrnutom slucaju. Tacno je da ta POLOVICA Crnogoraca zajebava i onu drugu polovicu i cijelu Srbiju ali to nije razlog da se patoloski mrze SVI Crnogorci.

Pozdrav El Radisa.

ko iz mojih usta.... bila ja upucena ili ne  Smile

btw. Zna se ko je gavrilo bio... mislim da je on jedan od nasih heroja...a ne takve ruzne stvare ko je gospodin icon_censored  govorio Smile
IP sačuvana
social share
Smile DELIJE SEVER  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Omiljeni su mi heroji zbog cijeg hira izgine milion ljudi...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Citat: delijana
Citat: SerbianFighter
Mi nismo jedan narod... za mene mozda i jesmo, ali dovoljno je da par majmuna kaze da nismo i tako ce biti jer narod obicno radije slusa majmune [dokazano vise stotina puta kroz istoriju]. Da smo mi isti narod ne bi se razlicitim imenima zvali, ne bi se medjusobno mrzeli, ne bi cak i veru na dve delili.

Par majmuna?? ma i ti zvucis ko majmun kada tako nesto kazes. Jam majmune ne slusam, mislim da imam pravo da steknem svoje misljenje, netreba mi ni jedan majmun da odluci sta cu ja misliti...mislim strasno  :[64]:
A imena nam i stvarno nisu tako razlicita??? Takozvana priroda... uvek se nadje neki komsija da ga mrzis....ali kada bude zatrebalo...uvek se stane uz jedno drugo !!! ( mislim..trebalo bi )

Ja jednostavno mislim da je ovo zalostno

I nemoj mi sada reci da ti je isto ko ozenio se sa Balinkom ko sa Crnogorkom???
Normalno da ima razlika u mentalitetima...a i toga isto ima, jesi li iz Beograda il Jagodine  il Krusevac svaki grad ima svoj mentalitet, a i normalno to onda isto vazi sa Cg, i naprmj. Bg.. Smile

ovaj baja dk je malo agresivan al normalno kada svi napadaju, dok i vi pricate za Cg kao da su Muslimani, zar stvarno imate tu mrznju u sebi, za jedan narod sto je isti kao i vi...a ovo takodje vazi za gospodina baja..

Delijana, baja Dk jeste malo agresivan kad neki koji ne vide kako je kod njih kuci pricaju koje kakve budalastine. Nasi politicari su lopovi to svako zna, ali ni ovi iz srbije nisu nista bolji mozda su cak i gori. I naravno da mi pricamo o samostalnosti jer nas ne ineteresuje tamo neka bezvezna politika i buducnost sa tom politikom. A i sam predsjednik srbije je  izjavio da ce referendum prije bit u srbiji nego u crnoj gori.  Pojedini mi pricaju, ne na ovom forumu, da se zajednicka drzava zove Srbija. Can ni najveci SRBIN iz Crne Gore to ne bi prihvatio, a jos manje da nam je karadjordjevic kralj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Lepo juce rece Toma Nikolic.
Hoce da se osamostale? Ok, nakon toga dajem im godinu dana, i morace opet da se spajaju... ali ovoga puta sa Albancima jer ih tamo vec ima i previse.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Hahahahaahahaha ko da ih nema u srbiji hhahahahahaha koliko ih ono ima...desetine, hiljade ili nekih par miliona?? hmmmm znas oni sa kosova i juzne srbije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jedina je razlika sto kod vas kad dodje 200 000 oni su vecina a ovde kad dodje 3 000 000 oni su i dalje manjina.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.