Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li da ostajemo zajedno?

Glasanje završeno: 27. Avg 2004, 03:04:34

Da
0%  (0)
Ne
57.1%  (4)
Ne znam
42.9%  (3)
Ukupno glasova: 7
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: --СА или БЕЗ Црне Горе??? --  (Pročitano 21273 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Citat: Filip_Apatin
Vidi ga...samo nas citira
Ma jadni vi Crnogorci...Prešjednik vam je bio prodavac karata za bioskop,prodavac kikirikija i suncokreta...A naposletku i krimos
SF-boli te uvo što ti tameraju za ekavicu,sto kažeš mogu da te poljube u dupe,da nije nas ne bi bilo ni njih

HAHAHAHAFilipe a sto su vasi politicari HAHAHAHAHAHAH sto su oni. saka izdajnika i lopova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Citat: CrazySerb17
E majmune ne znam ja ko je od vas bio na ratistu, ne jedite govna, svi ste vi bili pobjegli u CG dok je Bosna gorila a sad ovde seres, nemoj molim. Vise su nam nasi srbi iz Srbije pomogli nego vi...

Kao prvo ti si majmun i to veliki. a ti tvoji sto su isli na ratiste u Bosnu i u Hrvatsku sigurno su se nakupili televizora, namjestaja i svega drugoga. A i cvidio sam kako postupate sa vasim ratnicima koji su postali invalidi. Vi ste gomila smradova i izdajnika. I sam brankovic vam zavidi kakvi ste.

Majmun si sam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Citat: Filip_Apatin
U Crnoj Gori i Sandzaku.
Ako oces ceeeeeeeeeeelo moje poreklo evo:
Majka:Slavonka-Licanka
Otac:Bosanac iz Semberije(i njegovi otac i majka)
Baba:Licanka
Deda:Slavonac
Ja:SRBIN IZ VOJVODINE Smile

Evo ti i moje ako oces:
Otac: CG
Majka: DK
Djed: CG
Baba:CG

Od njihove familije veci dio bio u cetnike, manjina u partizane

A na ratiste kroz Bih i hrvatsku da ne pricam..... i nisu donosili ni televizore ni auta ni namjestaj ko mnogi drugi...OVO FILIPIPE NIJE NA TVOJ RACUN
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nauci da odgovoris u jednoj poruci na postove troje ljudil.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Prvo ne seri, jer moji ni iglu sa ratista nisu donijeli, pola familije sam i u bosni i u hrvatskoj izgubio.
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
ох, Боже како је ово смешно..
Овако, ми смо исти народ, ми сви, Македонци, Црногорци и ми из Србије. Сви ми смо део јужнословенског народа СРБА. Добро постоји део Македонаца који су помешани са Бугарима али већина њих се изјашњавала још пре сто година као Србима.
Е сад што је у Црној Гори, на власти један мафијаш, који њима "уради" државу од проклетих пара, и којем је само сопствени интерес у плану, то је друга ствар.. Да није Мила, не би се ни спомињало питање опстанка у држави нити би се брисали стихови где се спомиње СРПСКИ РОД!! Тотални кретенизам.. а поготово лизање буље ЕУ са увођењем ЕВРА као валуте..
Мислим да је сувишно причати о политичарима, има их свакаквих, и овде и тамо, али бранити ЛОПОВА због тога што се пензије и плате примају редовно и што им је урадио мало путева и тунела..
Па да ли си ти скоро био у Србији? Ја не знам, можда си био у општини где је на власти не знам која партија, али цела Србија је реновирана.. Путеви су нови, радимо нов ауто-пут, а који ти заиста не би требао да вређаш, какав је такав је, наш је.. То да нема знакова је чиста глупост, ако је нешто прописно обележено то је ауто-пут. Ја не знам да ли је неко одавде са форума скоро путовао по Србији и даље, ја јесам, обишао сам је ово лето скоро целу, а и био сам у Бугарској која је много ближа ЕУ од нас.. њихов ауто-пут је керов курац, асфалт је из некаквих плоча, нема вц-а а и не коси се трава около ни између банкина.. кад се пређе у Србију одмах се примети ко је богатији (ово причам озбиљно). Наш ауто-пут је раван, трава се редовно коси, вц-ови се одржавају свакодневно, јесте да нису оним у Мађарској ни за.. али од Бугарских и Црногорских су свакако бољи.. И даље што се тиче ауто-пута, једина мана нашем је што није реновирана заштитна ограда, односно жица са стране..Ја не знам шта је још ту лоше? Једино твоја љубомора?!
Гледам скоро, ауто мото савез у Црној Гори расформиран, продат.. код нас још ради и то пуном паром.. само 987 и помоћ на путу било где најкасније за сат времена..
Код нас се цела Србија препородила што се тиче путева а вама Мило изградио пар километара (јер немате више) па сте се попалили..то је жалосно, како ви гледате на успех председника..
стиже вам плата и пензија на време.. па не знам да ли си обавештен али и овде то стиже уредно, једино не стиже у предузећима која су под стечајем, али то је тако свугде.. Тако је и код вас.. Пензије су баш уредне.. не знам откуд ти пада на памет да овде није тако..
Што се тиче вашег-нашег односа.. ми вас не мрзимо, ви сте ми, ми смо ви, исти народ..али нас нервирате, шачица вас нас зеза! Ви какав однос имате, то је невиђено.. Туриста вам дође ви га пљујете, дерете са ценама а Хрватима спуштате цене.. И више никад у Црну Гору на море.. већ две године у Бугарску.. Много је јефтинија а и људи те цене, помажу и уопште пријатније је за боравак.
И сад како да нас ви сад не иритирате? Боље је за нас ако се одвојите, нећемо вам више давати пара, кад сам чуо да сви ваши политичари добијају плату из Србије..
 Smile
Баш ме занима како ћете успети самостално.. банана република.. ха ха.. кариби на Балкану..
мада знам да више од пола становника црне горе неће да се одвоје, тако су сви причали задњи пут кад сам био доле.. једино ко хоће то су следбеници председника, мафијаши и албанци.. све у свему људи који желе пропаст српском народу и неке веће интересе на Балкану.. да га ослабе..
иначе много сте смешни са оном вашом црквом.. еј бре, СПЦ је и у Босни и у Хрватској и у Македонији а ви стварате вашу.. дај молим те.. исти народ две цркве!!!!
срамота је како ти причаш о нама.. псујеш нас.. а брат си нам.. ваљда ћеш схватити то једног дана..
и ваљда ћеш схватити да то ко одакле води порекло значи да смо сви исти.. ти то доказујеш а причаш како ти ниси Србин!
Пратиш Његоша, поштујеш га а не слушаш шта он каже..

Све у свему јебо вас Мило који вам је утулио то у главу! СРАМОТЕ!

иначе све се односи на овог црногорца..

а што се мог става тиче:

Волео бих да останемо једна држава јер смо исти народ, само ми Срби имамо више држава.. Али ако желе јебену самосталност па нек се одвоје и нек пропадну.. да видим како ће да се хране са оне стене.. има да се зажеле српског белог брашна од пшенице..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
Citat: SerbianFighter
Nauci da odgovoris u jednoj poruci na postove troje ljudil.

Ja cu naucit isto kad i ti budes nesto naucio o Crnogorcima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
CrazySerb17 ne jedi ta govna koja ja serem

A El radisa ja sam bio i u suboticu i novi sad i beograd i uzice i jos par gradova srbije i vidio sam to sto sam vidio. To sto mi naseg lopova volimo to je stvarno SRAMOTA, a to sto ljudi iz Srbije prodaju svoje ljude nizasta e to je vec DIVOTA. Treba bit ponosan na to

Eto ja sad odoh da serem oce neko sa foruma je gladan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
и даље настављаш са Хагом.. Јел хоћеш ти у Европу? Хоћеш.. Јел хоћемо ми? Хоћемо.. Свако нормалан ће рећи да хоће..Е ал та Европа неће нас ако им не испоручимо бивше генерале...и председника којег нико није жалио кад је испоручен..
Мораш поштовати шта се каже и готово.. Ако нећемо да их предамо онда има да тупимо у истом месту још 20 година.

а путеви... па ја заиста немам појма куд си ти ишао.. изгледа да ти је љубомора ударила у главу.. ал не брини се, ево иде пројекат БЕОГРАД - БАР ауто-пут, довешћемо вам и ауто-пут..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ja cu naucit isto kad i ti budes nesto naucio o Crnogorcima

Znam ja o vama i vise nego sto zelim
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.