Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sa dve diplome pod vasarsku satru  (Pročitano 2442 puta)
02. Okt 2018, 12:08:14
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Maja iz Šapca sa dva fakulteta završila POLUGOLA NA ŠABAČKOM VAŠARU, a evo koliko ZARADI ZA JEDNU NOĆ
02.10.2018. 07:53

Maja ĐurkićFoto: youtube

Šapčanku Maju Đurkić (30) su svi osudili nakon što su objavljeni snimci sa šabačkog vašara, na kojima se vidi kako u donjem vešu igra sa pijanim gostima. Utrkivali se ko će napisati gori komentar i nazvati je pogrdnijim imenom.

Kada su je novinari pozvali, bila je na radnom mestu, u kafani. Kako je odmah rekla, tako provodi većinu vremena - konobarišući.

- Nisam ja imala takvu ideju o životu kada sam bila mlađa. Do 25. godine sam završila dva fakulteta, agromenadžment i finansije na ekonomiji. Pokušavala sam pet godina da se zaposlim u struci, ali nisam uspela. Na kraju sam otišla u kafanu, šta da radim - priča Maja za "Telegraf".

Ja moram da radim, nemam izbora. Oko mene je haos, a ja moram da živim, niko me ne pita da li hoću da igram pod šatorom ili neću.

Angažman za ples pod šatorom na vašaru došao je ubrzo.

- Igrom slučaja, vlasnici kafane u kojoj sam radila su držali i taj šator na vašaru. Ponudili su mi da igram za 200 evra jednu noć i pristala sam. Novac mi je bio potreban - iskrena je.

- Ja moram da radim, nemam izbora. Oko mene je haos, a ja moram da živim, niko me ne pita da li hoću da igram pod šatorom ili neću. Prinuđena sam da konobarišem i da budem igračica jer mi je otac umro davno, a brat zbog teške povrede glave ne može da radi. Imam probleme i sa majkom koja me svakog dana izbacuje iz kuće - dodaje.

Kada je pročitala tekstove o sebi, pogodilo ju je to što je su je mnogi nazivala prostitutkom.

- Plakala sam dok sam čitala komentare o sebi. Ja da sam htela da budem prostitutka, otišla bih u hotel i zaradila 200 evra za pet minuta, a ne bih se mučila i za te iste pare igrala celu noć pod šatorom. To su besmislene priče - završava Maja razgovor i vraća se na svoje radno mesto.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
30 година? Симс леџит.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Realno, biti prostitutka u odnosu na ovo je posten posao... 15 minuta i cao...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Ja da sam htela da budem prostitutka, otišla bih u hotel i zaradila 200 evra za pet minuta, a ne bih se mučila i za te iste pare igrala celu noć pod šatorom.
Ако изузмемо нереална очекивања гледе проституције, 200 евра за пар сати дрмогуза не звучи лоше.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Pa, ono... ovde te samo jedan pipa... cak i mozes da biras klijentelu u nekim slucajevima, ali na ovom snimku... em je ona high as kite, em kad ju je ovaj matori uhvatio za grudi... stomak mi se prevrnuo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Никад није касно да се агроменаџмент искористи и почне трпати у гајбицу заједно с малином.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
...
- Ja moram da radim, nemam izbora. Oko mene je haos, a ja moram da živim, niko me ne pita da li hoću da igram pod šatorom ili neću. Prinuđena sam da konobarišem i da budem igračica jer mi je otac umro davno, a brat zbog teške povrede glave ne može da radi. Imam probleme i sa majkom koja me svakog dana izbacuje iz kuće - dodaje.
...

Brat invalid - pa znamo kako tu drzava Sprdija pomaze. Bile su  teme o invalidima vojnicima iz ratova 90-tih.

Majka penzioner - pa znamo kolike su penzije.

I... sta ocekujete ?

Moze da ode u inostranstvo ( u pozadini se cuje rika patrIJota ) ako zna jezik ili ima neko trazeno znanje.

Ako nema... to je to.

A da ... mogla bi da nastancuje jedno 10-toro dece ( u pozadini se cuje rika patrIJota )

Pa, ono... ovde te samo jedan pipa... cak i mozes da biras klijentelu u nekim slucajevima, ali na ovom snimku... em je ona high as kite, em kad ju je ovaj matori uhvatio za grudi... stomak mi se prevrnuo...

Ma moze ... i zavrsi kao narkomanka i rob.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2018, 17:20:56 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Или да радиш у струци или да плешеш под шатором/курваш се...трећег нема... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Pa ono sestro, otprilike si striptizeta sa tim da ni one ne dozvoljavaju da ih hvata svako i naplacuju mnogo vise.  Smile

Preporucio bih Twitch gejming. Manje predrasuda i uvek mozes da kazes da igras video igrice za zivot dok ustvari samo sedis u brushalteru dok ti napaljeni 12- godisnjaci bacaju pare na racun.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
pisali smo o tome...

tzv obrazovanje se protvorilo u pseudoreligiju...

i ti ljudi koji cuce po hodnicima raznoraznih tzv obrazocnih ustvanova...

oni veruju u to...vise da ne funkcionise...sve ih ima vise...ali veruju ...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.