mislim da nebi mogao da spoji 2 ili vishe adsl modema jer je to digitalna veza i signali bi se meshali poshto tu imaju samo 1 i 0,npr kada bi prvi slao 1 a drugi 0, na izlazu bi bilo 1 i doshlo bi do greshke... i obrnuto...
Aha, a analogni signali ne budu u protivfazi i ne mešaju se?
mislim da nebi mogao da spoji 2 ili vishe adsl modema jer je to digitalna veza i signali bi se meshali poshto tu imaju samo 1 i 0,npr kada bi prvi slao 1 a drugi 0, na izlazu bi bilo 1 i doshlo bi do greshke... i obrnuto...
Aha, a analogni signali ne budu u protivfazi i ne mešaju se?
ja se bash u to i nerazumem toliko koliko on... ali cu ga pitati shta je uradio
Priča je mnogo smešna i nema šanse da je istina,To nije moguće fizički uraditi,odakle on vuče tolikom brzinom kad ti brzina zavisi od provajdera,da i njih nije zajebao.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."