reko sam drugaru shta radim na forumu, on se josh i naljutio na mene shto sam reko shta je uspeo. kazao mi je josh da sam trebao da sachekam dok on to malo ne usavrshi.. al jbg sad je gotovo... sad kad sam bio kod njega napravio je program koji automatski podesi registre u windowsu za 2 modema... moracemo da sachekamo za verziju 56*56*56 i da se zadovoljimo sa 3136kbps za sada (makar na 2-3 dana)
Mozda bi taj genije uspeo da spoji i nekoliko adsl modema na jednu liniju?
mislim da nebi mogao da spoji 2 ili vishe adsl modema jer je to digitalna veza i signali bi se meshali poshto tu imaju samo 1 i 0,npr kada bi prvi slao 1 a drugi 0, na izlazu bi bilo 1 i doshlo bi do greshke... i obrnuto...
« Poslednja izmena: 29. Avg 2007, 18:26:56 od dr.neleee »
cudno raspitacu se na ostalim forumima da li je to moguce ili nas przis, pa ne moguceda si ti jedini probao to i to u 2007 godini a modemi su jos iz neolita
bravo, bravo slikaj ti nama taj uredjaj kako izgleda da i mi napravimo nemoj da ste sebicni, sto da placamo za ovaj adsl od 256 svaki mesec 1000 i nesto kinti, ovako imamo 3136kbps za dzaba
bravo, bravo slikaj ti nama taj uredjaj kako izgleda da i mi napravimo nemoj da ste sebicni, sto da placamo za ovaj adsl od 256 svaki mesec 1000 i nesto kinti, ovako imamo 3136kbps za dzaba
obecavam da cu to sve slikati kako izgleda, samo josh da to malo sredimo da lichi na neshto...